Şimdi Ara

Acemisi için xbox one kinect

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, forumu bir süre inceleyip sorularıma basit cevaplar bulamayınca konuyu açmak zorunda kaldım. Bende xbox one var, buna kinect almayı düşünüyorum şimdi. Zamanında alırken pahalıydı alamadık. Biraz inceledim konuları, yazıları ama tam cevapları bulamadım açıkçası. Microsoft adaptörünü kaldırdı, kinectler çöp oldu diyenler var, hala kullanılabilir diyen var. Xbox one için gerek yok adaptöre ama one s için gerekli diyen var. Oyun sayısı az diyenler var. Yani var da var. Kafam çok karıştı. Kinect ile multi olarak da oyun oynanıyor sanırım. Bu ve diğer konularda bilgi verebilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Bir de fiyat olarak, piyasayı takip eden-bilen varsa, ne kadar vermeliyim? Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Microsoft adaptörünü kaldırdı, kinectler çöp oldu diyenler var: microsoft kinect üretimini durdurdu... çöp sayılmaz ama gelecekte pek oyun çıkması beklenmez...

hala kullanılabilir diyen var: mevcut oyunlar için tabi ki kullanılabilir...

Xbox one için gerek yok adaptöre ama one s için gerekli diyen var: doğrudur, xbox one'a direkt kinect bağlanabiliyorken one s ve one x için adaptör gerekli...

Oyun sayısı az diyenler var: bu da doğrudur... bir kaç güzel oyun ve dans oyunu dışında pek bişi yok...

Kinect ile multi olarak da oyun oynanıyor sanırım: tek başına yada odadaki insanlarla oynanabilir, oyuna bağlı bu :)

özetle: kinect elde varsa çöp değil, ama bugün elimde olmasa gidip de alacağım bir alet değil... hele ki one s ve x için olan adaptörü de çok pratik değil... kinect hariç 2 ayrı kutu, bir sürü kablo... detay soruların varsa cevaplayabilirim bu arada...

• Kinect öleli yıllar oldu cenazesini de bizzat microsoft defnetti zaten... kurus para verilmeyi hak eden bir alet değil konsola girişi bile yok artık oyun zaten çıkmıyor olanlarda çöp. Kısacası bosuna para verme elinde kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

Microsoft adaptörünü kaldırdı, kinectler çöp oldu diyenler var: microsoft kinect üretimini durdurdu... çöp sayılmaz ama gelecekte pek oyun çıkması beklenmez...

hala kullanılabilir diyen var: mevcut oyunlar için tabi ki kullanılabilir...

Xbox one için gerek yok adaptöre ama one s için gerekli diyen var: doğrudur, xbox one'a direkt kinect bağlanabiliyorken one s ve one x için adaptör gerekli...

Oyun sayısı az diyenler var: bu da doğrudur... bir kaç güzel oyun ve dans oyunu dışında pek bişi yok...

Kinect ile multi olarak da oyun oynanıyor sanırım: tek başına yada odadaki insanlarla oynanabilir, oyuna bağlı bu :)

özetle: kinect elde varsa çöp değil, ama bugün elimde olmasa gidip de alacağım bir alet değil... hele ki one s ve x için olan adaptörü de çok pratik değil... kinect hariç 2 ayrı kutu, bir sürü kablo... detay soruların varsa cevaplayabilirim bu arada...
    Teşekkür ederim

• Xbox için alışveriş yaptığınız veya önerebileceğiniz bir yer var mı peki?

• syd-i S kullanıcısına yanıt
    n11, gittigidiyor, hepsiburada, amazon :) ne aradığına göre değişken... ama türkiyede xbox piyasası küçük olduğu için elde kalan malları çok ucuza veriyor firmalar... 160 liraya headset başka bir ülkede bulunamaz :)
  • evde çocuk varsa alınır, seve seve beraber oynanır, hatta hanım ile dans falan da olur, çok sık kullanmasamda her açtığımızda iyiki almışız ya diyoruz...
    iki oyun dışında oyun yok desem yeridir ama onlarda son derece yeterli ve dolu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kim Kitsuragi

Kinect öleli yıllar oldu cenazesini de bizzat microsoft defnetti zaten... kurus para verilmeyi hak eden bir alet değil konsola girişi bile yok artık oyun zaten çıkmıyor olanlarda çöp. Kısacası bosuna para verme elinde kalır.
    yazdıkların tamamen fanatiklik ve trolluk... elinde kalır ne demek yaaa. senin elinde kaldı herhalde, sonra ne yaptın ki.
  • yayengec kullanıcısına yanıt
    Hayır elimde kalmadı yıllar önce sattım. Yazdıklarımın hepsi doğrudur, Microsoft tarafından hiçbir zmaan değer görmeyen ve destek verilmeyen gereksiz bir alet. Zaten tutsaydı üretimi sonlandırılmazdı değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde xbox 360 + kinect var. Çocuklarla oynaması eğlenceli oluyor. Kinect'i ikinci el olarak amazon.co.uk'den almıştım çok uygun fiyata. Zaman zaman indirimli satılıyor. Takip etmek faydalı olur.
  • Kinect ın kamerası ile twitch yayını yapılır mı arkadaşlar

Yada kamera olarak ne olur ucuz birşey

• Maalesef hareketle oynanan oyunların dönemi geçti wii,ps move döneminde popülerdi ama bu jenerasyonda önemi kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Kinect ın kamerası ile twitch yayını yapılır mı arkadaşlar

Yada kamera olarak ne olur ucuz birşey
    Kinect ile yayın tabi ki yapılır ama daha ucuz alternatifler mevcuttur...

• Sıradan bir microsoft kamerası çalışırmı acaba.

Yada ucuz yollu çözüm nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Sıradan bir microsoft kamerası çalışırmı acaba.

Yada ucuz yollu çözüm nedir
    çalışması lazım... çok abuk bir alet olmadıkça neredeyse tüm usb webcamleri desteklediği söylenmişti... evde hiç webcam olmadığı için(sadece kinect var) deneyemiyorum ama internette 7,5$'lık kameraları bile önermişler yayın için :)

edit: resmi destek linki:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 2 Temmuz 2018; 10:51:44 >

• Merhaba, bende One x var. Malum adaptör ile kullanıyorum. Oyunlarını hanımla yahut eve gelen misafirler ile, kısaca çoluk çocuk hep birlikte severek oynuyoruz. Güzel vakit geçiriyoruz. En iyi yanı oyunlar seni hantallıktan kurtarırıp hareket ettiriyor. Şu hususu da göz ardı etme, kinect için yeterli bir alan gerekir rahat oynamak için. İyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.