Şimdi Ara

acemisiyim yardım ederseniz sevinirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce fat psp kullandım ama onda soorun olmuyordu bu kırılma ilemleri şimdi ise psp3004 aşdım ve kullanmaktayım. biraz araştırdım ve data code:9c ve versiyon 6.31 sizce bunun kırılma olasılığı nedir kırılmasını istiorum çünkü umd oyunlar el yakıyo orjinalden vazgeçmem ama hesabımı bilmeliyim :)) öneriniz varmı yardım edersiniz çok sevinirim...

• koskoca forumda bi allahın kulu yardım edemeyecekmi yaw...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanfindik3000

koskoca forumda bi allahın kulu yardım edemeyecekmi yaw...

kusura bakmayın beklemek zorundasınız nefret ediom kırılmayan psplerden!!!
  • psp2ler geldiği zaman bütün psp1 serisi kırılacak şimdilik bekleyin
  • aynen hocam ya nefret ediyorum daha gecen gün toplamda 100 lira verdim 2 oyun aldım cok içime oturdu ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanfindik3000

aynen hocam ya nefret ediyorum daha gecen gün toplamda 100 lira verdim 2 oyun aldım cok içime oturdu ya...

walla bizim arkdaşında v6.20. çocuk ağlayacak gibi oluo elimizde "kırılmış psp" grnce

• Sonyyi anlamıorum sırf umdden vre PSNden para kazanmak için kırılmayan psp üretip duruo ulan zaten psp den ps3 den vb den milyarlar kazanıon lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Sonyyi anlamıorum sırf umdden vre PSNden para kazanmak için kırılmayan psp üretip duruo ulan zaten psp den ps3 den vb den milyarlar kazanıon lan

Yanlış biliyorsun-Yanlış düşünüyorsun.

Sony'nin kendisi bile açıkladı.PS3 ten güzel bir kar elde edemediler.

Bu arada sen bir mal satıcaksın diyelim.Sen o malı satıp işi bitirmekmi yoksa müşterinin sana hala bağlı kalıp o malın ihtiyaçlarını sendenmi gidermesini istersin.
    Kimse hayrına böyle bişey yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Sonyyi anlamıorum sırf umdden vre PSNden para kazanmak için kırılmayan psp üretip duruo ulan zaten psp den ps3 den vb den milyarlar kazanıon lan

Yanlış biliyorsun-Yanlış düşünüyorsun.

Sony'nin kendisi bile açıkladı.PS3 ten güzel bir kar elde edemediler.

Bu arada sen bir mal satıcaksın diyelim.Sen o malı satıp işi bitirmekmi yoksa müşterinin sana hala bağlı kalıp o malın ihtiyaçlarını sendenmi gidermesini istersin.
    Kimse hayrına böyle bişey yapmaz.

çoq doğru aslında ama satmak istiosa bnce pspden kırılablen anakart kullanmalı bnce hm daha çoq alan olur şimdi adam psp alcam bakıo kırılamayana 300-400 tl ama onn oyun masrafıda war snra bakıo kırılabilene 500-600 tller şimdi ama oyun masrafı yoq fakat sizin örneğinizde güzelll....

• öylede bunu yaparlarsa ha kopya oyun satmış ha böyle yapmış.Fark olmaz.
    Alan alır zaten.
  • Satmak istiyorsa, oyunu internet ten indirip yükleyebilecek durumda olması lazım ki millet zevke gelsin kardeşim, böyle yaparak milleti soğutmasın psp den . bende aldım , ne oldu , alırsam bir tane oyun alacam , onunlada kalacam, nerde bunun kazancı ?. oyunu internet üzerinden sağlasın ki , talep sayısı fazla olsun , böylelikle dahada gelişir , bence .saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.