Şimdi Ara

Stremio sorun yaşıyorum bilgisi olan yardım ederse sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NextStart 4k tv box kullanıyorum başka cihazlar da kullandım aynı sorun var stremio da film izlerken 4k veya fhd izlerken 1 saat sonra kasmaya başlıyor fps falan düşüyor rahatsız ediyor tv kapa aç yaptığım da sorun gidiyor 1 yakın başka bişiy izlersem tekrar sorun oluyor bu konu da bilgisi olan varmı android 11 sürümü bu stremio da genel bir sorun mu var yoksa android işletim sistemin de mi olmaya başladı eğer sorun android ise satıp amazon fire stick tv 4k max 2nd gen 2023 alırım benim amacım sadece stremio kullanmak başka uygulama ile işim yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Stremio Sorun Giderme

Stremio, çeşitli cihazları kapsayan popüler bir video akış platformudur. Ancak zaman zaman kullanıcılar teknik sorunlarla karşılaşabilir. Bu sorunları gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: Stremio'yu kullanmak için istikrarlı bir internet bağlantısı gereklidir. Bağlantını kontrol et ve gerekirse ağını yeniden başlat.

• Stremio'yu Güncelle: Uygulamanın en son sürümünü kullandığından emin ol. Güncellemeler genellikle hataları düzeltir ve performansı artırır.

• Önbelleği Temizle: Stremio'nun önbelleği, doğru şekilde çalışmasını engelleyebilecek geçici dosyaları depolayabilir. Uygulamanın önbelleğini temizlemek sorunları çözebilir.

• VPN'ni Devre Dışı Bırak: Bir VPN, bağlantınla Stremio sunucuları arasında sorunlara neden olabilir. Sorun yaşarsan VPN'ni devre dışı bırakmayı dene.

• Stremio'yu Yeniden Yükle: Tüm diğer adımlar başarısız olursa Stremio'yu yeniden yüklemeyi dene. Bu, uygulamanın bozuk dosyalarını veya ayarlarını temizler.

• Forumları ve Destek Sayfalarını Kontrol Et: Stremio kullanıcı topluluğu ve destek sayfaları, benzer sorunlarla karşılaşan diğer kullanıcılardan yardım alman için faydalı olabilir.

Bu adımlar çoğu Stremio sorununu çözmeye yardımcı olacaktır. Ancak sorun devam ederse, Stremio destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşünmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilmiyorum kullanıyor musunuz ama stremio yu bir debrid sitesi ile birlikte kullanın farkı görün. Real debrid veya all debrid ile 70-80 gb Lik filmleri kesintisiz izlersiniz.

https://forum.inceleriz.com/konular/stremio-real-debrid-rehberi.2218/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 17 Aralık 2023; 10:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim internetim 1000 gigafiber bu kasma sorunu net ile değil başka sorun var stremio böyle değildi sonra dan oldu bahsettiğin site paralı vara vericek olsam ücretli plartformlar kullanırdım zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet hızınız iyiyse tatmin ediciyse stremioda güncel filmleri takılmadan çatır çutur izlersiniz. İnternetim 1000mbps güncellerde hiç bir sorun yok. Biraz eskiye gittiğim zaman seed olayları çok düşük olduğundan sorun oluyor illaki onuda real debrid ile çözdüm. Film izlemek için stremiodan başka bişi kullanmayada gerek duymuyorum. Şuan True Detective izliyorum 4k olarak real debrid kullanmadan 4k görüntüler müthiş zaten...

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

hocam üyelik aldım kesintisiz izleniyor ama türkçe altyazı senkron sorunu başa bela. gecikmeyi ayarlayacam diye filmden soğuyo insan. bu sadece eklenti ile açılan alyazılar için geçerli.

• deta53 kullanıcısına yanıt

Eklentiler den opensubtitles v3 ü kurdunuz mu onda hiç sorun olmuyor genelde. Bir de bazı filmlerde illaki yapıyor çünkü film kırpılmış oluyor aynı filmin alternatif linklerinden birinde illa ki alt yazı tam uymuş oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.