Şimdi Ara

Acemiye Ram Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 256 mb olan Ram'imi yükseltmek istiyorum. Aşağıda Everest Ultimate'den aldığım bilgileri veriyorum. Eğer hala piyasada bu tip ramler varsa nerden alabileceğimi söyleyebilir misiniz? Ya da öneriniz nedir? Şimdiden Teşekkürler.

Acemiye Ram Tavsiyesi

Acemiye Ram Tavsiyesi

• şimdi benim sdram mi almam gerekiyor? tam olarak anlayabilmiş değilim. Sanki sdram'ler pahalı gibi. Başka bir tür ram alıp daha ucuza 1gb veya 512 mb ram yapabilir miyim? Bir de performansı nasıl etkiler bu ram türünün değişikliği?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae1907

şimdi benim sdram mi almam gerekiyor? tam olarak anlayabilmiş değilim. Sanki sdram'ler pahalı gibi. Başka bir tür ram alıp daha ucuza 1gb veya 512 mb ram yapabilir miyim? Bir de performansı nasıl etkiler bu ram türünün değişikliği?

ddr sdram alacaksın. yani ddr1 olanlardan. örnek olarak şu mesela :http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=326&pid=1452
  • desteklenen ram hizlari bolumunde ddr 266 ve 333 yaziyor o dedigin ram olmaz.256 nin yanina 1 de olmaz 256 yi sokeceksin eger yanina 256 takmayacaksan ve alabilecegin tek secenek ddr 333 pahali ya da degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

desteklenen ram hizlari bolumunde ddr 266 ve 333 yaziyor o dedigin ram olmaz.256 nin yanina 1 de olmaz 256 yi sokeceksin eger yanina 256 takmayacaksan ve alabilecegin tek secenek ddr 333 pahali ya da degil.

400mhz lik alıp 333 te de kullanabilir. illa 333 mhz olacak diye zaten önünde fazla seçeneği bulunmayan arkadaşın seçeneklerini daha da azaltmayalım.
  • no response !!
    ı hate to fenerbahce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.