Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah dedi ya zaten eleştirecek birşey olsa acımaz eleştirildim diye bende alayım bakalım durum ne olacak sizler iyi dediyseniz olay bitmiştir monitor disinda birde ssdler ucuzlayinca 500gb bir ssd alınca pcde pek eksik birşey kalmayacak benimde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

Dostlar sagolun sayenizde bende alınca güzel bir kaynak olacak benim icin :)

Hayirlisi :)

svstrgmr den ses seda yok

Alıntıları Göster
    sELAM ARKADAŞLAR
    evet monitörün keyfini bf3 ile sürüyordum

@iARDAs Dediğin gibi profili ekledim
    renklerde sorun yok iyi duruyor.

Biraz önce çok uzun süre BF3 oynadım görüntünün karanlık olması dışında sorun yoktu.
    Bir de grafik ayarı düşürmek zorunda kaldım oyun acayip kastı fps düştü.

Acaba gözlerim başım ağrır yanar midem bulanır mı diye saatlerce oynadım ama hiçbirşey olmadı...
    En fazla gözlüksüz gözüm nekadar yoruluyorsa okadar yoruldu diyebilirim...
    Hatta eski monitörüm daha çok yoruyormuş diyebilirim.

Bf3'ün kendi ayarlarında da s3d açık kapalı filan diyor ama gerek var mı...?

• quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

sELAM ARKADAŞLAR

Biraz önce çok uzun süre BF3 oynadım görüntünün karanlık olması dışında sorun yoktu.

Acaba gözlerim başım ağrır yanar midem bulanır mı diye saatlerce oynadım ama hiçbirşey olmadı...

Dostum sevindim keyif aldigina.

Malum 3D teknolojisi ekstra guc istiyor o yuzden frame neredeyse yariya dusuyor. O yuzden 3D de yeni oyunlarda biraz kismak gerekiyor ayarlari

Profil umarim hosuna gitmistir. Herkesin gozu dunyada farklidir sonucta, bana cok guzel geldi renkler. Su ana kadar bir sorunum yok Umarim sende gercekten sevmissindir

sanssiz oldugun bir nokta var. Su an 2 oyun denedin galiba. Biri Battlefield 3, diger Skyrim.

Ikiside su an 3D de sorunlu. Battlefield 3 un dedigim gibi motorunda bir sorun var. Bu Nvidia forumlarinda tartisilan bir olay zaten, eger Fraps gibi bir program aciksa goreceksin bazen oyun kendisini 40 a kitliyebiliyor. Lowda oynasan bile. Bunun umarim ustesinden gelirler.

Ben sahsen 590 imla oyunu 2d ULTRAda oynuyorum fakat 3D ye gecince medium tercih ediyorum. 3D zevki gerci grafik kalitesini bastirdigi icin sorun yok, sonucta oyun Mediumda bile guzel aslinda.

Birde Skyrimde 1.5 patch gelince bazi sorunlar oldu. Ozellikle golgelerde, su an zaten yine Nvidia forumlarinda insanlar 1.4 e geri donmenin planlarini yapiyolar.

Nvidia forumlarinda ayrica bir kac insan 3D oyunlara kendisi profil ekliyor, Nvidia nin yapamadigi seyleri yapiyolar. Oyunlarin DLL lerini filan degistiriyorlar. Nvidia nin yetkisi olmadigi icin yapamiyor. Neyse sonucta daha iyi profiller olabiliyor bu insanlar sayesinde.

Battlefield 3 teki 3D modunu anlamadim seceneklerde. Off da olsa On da olsa bisey degismiyo bende.

Bas donmesi insandan insana degisir. Bende 0 bas donmesi, esim 5 dakika dayanamiyo mesela.

Sana tavsiye edebilecegim oyunlar

Assasins Creed serisi
    Darksider
    Just cause ( MUKEMMEL )
    LA Noire
    Orcs Must Die
    Tomb raider : Underworld ... Steamde su an 3 dolar indirimde.
    Bad Company 2
    Borderlands
    Crysis 2
    Duke Nukem Forever
    Far Cry 2
    Half Life 2
    Hard Reset ( cidden Mukemmeldir buda )
    Homefront
    Left 4 Dead serisi
    Dark Messiah
    Fallout 3 ve New Vegas
    Witcher 1
    Titan Quest
    Dirt 2
    Dirt 3
    Mafia 2

Bu oyunlar bazilarinda UFAK TEFEK sorunlar olabiliyor ama sonucta aldigin zevk harikadir.

• quote:

quote:

sELAM ARKADAŞLAR

Dostum sevindim keyif aldigina.

Malum 3D teknolojisi ekstra guc istiyor o yuzden frame neredeyse yariya dusuyor. O yuzden 3D de yeni oyunlarda biraz kismak gerekiyor ayarlari

Profil umarim hosuna gitmistir. Herkesin gozu dunyada farklidir sonucta, bana cok guzel geldi renkler. Su ana kadar bir sorunum yok Umarim sende gercekten sevmissindir

sanssiz oldugun bir nokta var. Su an 2 oyun denedin galiba. Biri Battlefield 3, diger Skyrim.

Ikiside su an 3D de sorunlu. Battlefield 3 un dedigim gibi motorunda bir sorun var. Bu Nvidia forumlarinda tartisilan bir olay zaten, eger Fraps gibi bir program aciksa goreceksin bazen oyun kendisini 40 a kitliyebiliyor. Lowda oynasan bile. Bunun umarim ustesinden gelirler.

Ben sahsen 590 imla oyunu 2d ULTRAda oynuyorum fakat 3D ye gecince medium tercih ediyorum. 3D zevki gerci grafik kalitesini bastirdigi icin sorun yok, sonucta oyun Mediumda bile guzel aslinda.

Birde Skyrimde 1.5 patch gelince bazi sorunlar oldu. Ozellikle golgelerde, su an zaten yine Nvidia forumlarinda insanlar 1.4 e geri donmenin planlarini yapiyolar.

Nvidia forumlarinda ayrica bir kac insan 3D oyunlara kendisi profil ekliyor, Nvidia nin yapamadigi seyleri yapiyolar. Oyunlarin DLL lerini filan degistiriyorlar. Nvidia nin yetkisi olmadigi icin yapamiyor. Neyse sonucta daha iyi profiller olabiliyor bu insanlar sayesinde.

Battlefield 3 teki 3D modunu anlamadim seceneklerde. Off da olsa On da olsa bisey degismiyo bende.

Bas donmesi insandan insana degisir. Bende 0 bas donmesi, esim 5 dakika dayanamiyo mesela.

Sana tavsiye edebilecegim oyunlar

Assasins Creed serisi
    Darksider
    Just cause ( MUKEMMEL )
    LA Noire
    Orcs Must Die
    Tomb raider : Underworld ... Steamde su an 3 dolar indirimde.
    Bad Company 2
    Borderlands
    Crysis 2
    Duke Nukem Forever
    Far Cry 2
    Half Life 2
    Hard Reset ( cidden Mukemmeldir buda )
    Homefront
    Left 4 Dead serisi
    Dark Messiah
    Fallout 3 ve New Vegas
    Witcher 1
    Titan Quest
    Dirt 2
    Dirt 3
    Mafia 2

Bu oyunlar bazilarinda UFAK TEFEK sorunlar olabiliyor ama sonucta aldigin zevk harikadir.

Alıntıları Göster
    dOSTUM eskiden oynadığım oyunları
    indirim olunca steam kütüphanesine ekleyerek
    arşiv yaparken kendimi enayi gibi hissediyordum
    ama iyiki de arşiv yapmışım
    şimdi ömrüm yeterse eski oyunlar bir de 3D oynamak istiyorum.

• quote:

Aynen bende oyle

Mesela gecen ay Dark Messiah yi 3D olarak bitirdim

Simdi Half Life 2 ye 3D olarak basladim.

Gercekten cok zevkli oluyo eski oyunlarida bir kere daha 3D oynamak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

Alıntıları Göster
    İyi günlerde kullanın monitörünüzü.Gayet güzel ve başarılı bir model 3D konusunda!.TN panel ile alınabilinecek en iyi renk ve konrast sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

İyi günlerde kullanın monitörünüzü.Gayet güzel ve başarılı bir model 3D konusunda!.TN panel ile alınabilinecek en iyi renk ve konrast sahip.

Alıntıları Göster
    Bu arada unutmadan Yakinsamayi arttir ve Yakinsamayi azalttan da ayar yapmayi unutma dostum.

Derinlik ile farkli bir seydir bu, bunu da yap...

Mumkun oldugunca arttir tavsiyem bu, ne zaman ekranda bozulma goreceksin, karakterinin veya nesnelerin bir anda birbirinden ayriliyo gibi 2 ye bolundugunu goreceksin o zaman dur biraz dusur.

Sevdigin bir ayar olursa da o ayari kaydet CTRl + F7 ile

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Alıntıları Göster
    @SkyLord4u

teşekkürler, nvidia 3d vision 2'ye terfi edene kadar bu monitör işimi fazlasıyla görecektir
    120hz 2d performansı bile başlı başına güzel bir avantaj

@iARDAs

tridef kullanırken dediğin şeyi yapıyordum hemen bakmalıyım
  • quote:

Bu arada unutmadan Yakinsamayi arttir ve Yakinsamayi azalttan da ayar yapmayi unutma dostum.

Derinlik ile farkli bir seydir bu, bunu da yap...

Mumkun oldugunca arttir tavsiyem bu, ne zaman ekranda bozulma goreceksin, karakterinin veya nesnelerin bir anda birbirinden ayriliyo gibi 2 ye bolundugunu goreceksin o zaman dur biraz dusur.

Sevdigin bir ayar olursa da o ayari kaydet CTRl + F7 ile

Alıntıları Göster
    Evet elder scroll skyrim oynarken gölglerin 3d olmadığını bunun da 3d algısını bozduğunu gördüm
    nasıl düzeltebilirim
    bf3 te performans sorunu dışında 3d de sorun yaşamadım

• quote:

Evet elder scroll skyrim oynarken gölglerin 3d olmadığını bunun da 3d algısını bozduğunu gördüm
    nasıl düzeltebilirim

Su an 1.5 yamasinda bu sorunu duzeltmeye calisiyo Nvidia forumlarinda ki modcular. Fakat henuz bir basari yok. Yakin zamanda olur yalniz
  • quote:

quote:

nasıl düzeltebilirim

Su an 1.5 yamasinda bu sorunu duzeltmeye calisiyo Nvidia forumlarinda ki modcular. Fakat henuz bir basari yok. Yakin zamanda olur yalniz

Alıntıları Göster
    ozaman başka bir oyun başlayayım ben

bu arada gözlük pilleri nasıl çıkıyor

• quote:

Hic cikarmadim fikrim yok
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, Acer GN245HQMBID alacağım ama forumlarda okuduğum kadarıyla bu monitörde HDMI 1.4 girişi olmasına rağmen SideBySide gibi 3D TV lerin kullandığı formatı desteklemediğinden bahsediliyor. Yani 3D film için bilgisayara bağımlı olduğu söyleniyor. Fakat aynı zamanda forumlarda 3D filmler konusunda oldukça başarılı diyenler var. Bunlar NVIDIAnın oynatıcısıyla oynattıkları filmlerden falan mı bahsediyor? Şunu öğrenmek istiyorum. Bu monitörü Digiturk'e veya media playere bağlayarak bilgisayar olmadan 3D film izleyemeyecek miyiz? Forumlarda bu konudan pek bahsedilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tongunc -- 24 Mart 2012; 1:04:00 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Tongunc diye bir arkadas en son mesaj atmis gibi gosteriyor ama konuya girince mesaji yok... DH ye birseyler oluyo bu aralar neyse

Cevaplanan Mesajlarimda gordugum kadariyla sorun SBS formatiydi

Malesef SBS yok. Xbox 360 in 3D ozelligide bu yuzdne kullanilamiyor.

PS3 oluyor fakat.

• quote:

Tongunc diye bir arkadas en son mesaj atmis gibi gosteriyor ama konuya girince mesaji yok... DH ye birseyler oluyo bu aralar neyse

PS3 oluyor fakat.

Alıntıları Göster
    Bir ara LG 23" D2342P-PN CINEMA 3D monitöre niyet ettim, fakat bu pasif gözlüklü sistemlerde yatay satırlardan birini sağ göz için, diğerini sol göz için gösterdiğinden 3D modunda çözünürlüğü 1080 olarak göremiyormuşuz. Yarısı kadar yani 540 olarak görüyormuşuz. Oyunlarda çözünürlük önemli olduğu için vazgeçtim bu monitörden. Siz ne dersiniz? Bunu bilgisayar dışındaki bir kaynağa aynı TV gibi bağlama imkanı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tongunc -- 24 Mart 2012; 1:18:12 >

• quote:

PS3 oluyor fakat.

Alıntıları Göster
    Şu anda bioshock 2 oynuyorum 2d oynamakla 3d oynamak arasında dağlar kadar fark var
    resmen kendinizi oyunun içinde hissediyorsunuz
    atmosfer süper...
    Ama arada bir hatalar oluyor, bir göze bir cismin görüntüsü gelirken diğerine gelmeyebiliyor nadir de olsa

• Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Hayırlı olsun, güle güle kullan.
    Teşekkürler...
    Her nekadar tam oturmamış olsa da bu 3d teknolojisi, insan birkere 3d oynadı mı birdaha 2d oynayası gelmiyor...
    Özellikle bioshock gibi karanlık ve kapalı mekanlarda 3d, atmosfere havaya girme açısından çok etkili oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 24 Mart 2012; 12:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

Teşekkürler...
    Her nekadar tam oturmamış olsa da bu 3d teknolojisi, insan birkere 3d oynadı mı birdaha 2d oynayası gelmiyor...
    Özellikle bioshock gibi karanlık ve kapalı mekanlarda 3d, atmosfere havaya girme açısından çok etkili oluyor...

Alıntıları Göster
    Aynen oyle

3D daha gelisen bir teknoloji ama zevkli bir teknoloji

devamli 3d oynamiyorum fakat ozellikle single playerda ufak tefek hatalarida olsa 3D yi tercih ediyorum ben sahsen.

Uygun fiyata bulursun Hard Reset oyununu kesin dene. Cok zevkli 3D de.

Is burada oyun yapimcilarina dusuyor. 3D ye destek verseler daha guzel seyler olucak kesinlikle.

Trine 1 ve 2 de 3Dnin guzelligini gosteren oyunlardandir bu arada.

• peki bf3te 3d oynarken düşmanın daha ner görünmesi düşmanın tam neresinden vurabildigini falan biraz daha net gorebiliyormusuz?3d olarak su oyunu merak ettim şimdi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.