Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svstrgmr

film içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_49895815/mpage_1/key_/tm.htm buraya sormak lazım
    çünkü direk oyun amaçlı aldığım için bilemeyeceğim

Çok sağlam konuymuş burası :)
  • peki arkadaşlar bazen crosstalk oluyor u yazılımsal mı? yoksa monitörle mi alaklı
  • quote:

peki arkadaşlar bazen crosstalk oluyor u yazılımsal mı? yoksa monitörle mi alaklı

Crosstalk benim bildiğim konuşmaya dair bir terim değilmiydi..yanses veya seslerin karışması gibi birşeydi monitörle bağıntısı nedir?
  • 3d de bu terim kullanılıyor
    yani görüntülerin gölgesi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 6 Nisan 2012; 0:09:24 >
  • quote:

3d de bu terim kullanılıyor
    yani görüntülerin gölgesi oluyor

3D ghosting mi yani?

Öyleyse bende oluyor trine 2 de özellikle gördüm grafik ayarlarını biraz düşünce azaldı..
  • ghosting mi diyorsunuz ona
    ben ghosting'i tepkime süresiyle alakalı bulanıklığa ize diyordum
  • Ben o diye biliyorum ghosting yani hayalet efekti diyorlar,görüntünün arkasından gölge oluşması belki de yanlış biliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 5 Nisan 2012; 22:33:15 >
  • belki doğru biliyorsundur ama benim bahsettiğim yazılımsal bir durum sanki çünkü her iki görüntünün de monitörde izinin kalması mümkün değil
  • hocam bilgim yok o kadar :)
  • Şuana kadar gördüğüm en iyi 3D oyun Mass Effect 3...

Şiddetle tavsiye ederim böylesine derinlik daha önce hiç görmemiştim..
  • karakteri arkadan gordugun yani 3rd person olan oyunlarda derinlik en fazla hissedilir.

Assasins Creed 2
    Mafia 2 gibi oyunlari oyna ozellikle de derinlik gor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

karakteri arkadan gordugun yani 3rd person olan oyunlarda derinlik en fazla hissedilir.

Assasins Creed 2
    Mafia 2 gibi oyunlari oyna ozellikle de derinlik gor

ac creed revolution oynadım oda güzel ama bu çok süper geldi bana :)
  • eğer driverdan kaynaklanan yani dx11 uygulamasını bazı efektlerden dolayı kusurlu bir şekilde 3d ye çevirmedikten sonra
    derinliği maksimuma yakınlığı da gözleri şaşı edip çift görmeyecek kadar yakınlaştırınca süper oluyor
    özellikle kapalı mekanlarda oynanan oyunlarda 3d çok iyi hissediliyor
    yakınlığı iyi ayarlamışsan mesela GTA4'te adamın elindeki rpg ekrandan çıkıyor resmen
    yaşın getirdiği birşey olsa gerek artık oyun oynamaktan zevk alamaz olmuştum ki 3d imdadıma yetişti
  • quote:

eğer driverdan kaynaklanan yani dx11 uygulamasını bazı efektlerden dolayı kusurlu bir şekilde 3d ye çevirmedikten sonra
    derinliği maksimuma yakınlığı da gözleri şaşı edip çift görmeyecek kadar yakınlaştırınca süper oluyor
    özellikle kapalı mekanlarda oynanan oyunlarda 3d çok iyi hissediliyor
    yakınlığı iyi ayarlamışsan mesela GTA4'te adamın elindeki rpg ekrandan çıkıyor resmen
    yaşın getirdiği birşey olsa gerek artık oyun oynamaktan zevk alamaz olmuştum ki 3d imdadıma yetişti

aynen bende

Oyun oynamak eskisi gibi zevk vermiyodu. fakat 3d olunca insan isin icine giriyor

Bu arada bulletstorm u oyna dostum. 3D de zevkli gercekten. Uyumu harika.
  • bu arada monitörün tepkime süresinden çok memnun kaldım
    2ms ve 120hz olmasının avantajı olarak hareketli görüntülerde
    blurlaşma hissetmiyorum
    sanki crt monitörde oynuyormuşum gibi güzel
  • quote:

bu arada monitörün tepkime süresinden çok memnun kaldım
    2ms ve 120hz olmasının avantajı olarak hareketli görüntülerde
    blurlaşma hissetmiyorum
    sanki crt monitörde oynuyormuşum gibi güzel

Zaten bazi oyunlar 3D de malesef kotu oluyor ve onlari 120 fps de oynuyorum. Cidden farkini hissettiriyor monitor.

Gercekten harika bir monitor ve fiyat olarak uygun.

25% vatan indirimleride cabasi.

bu monitoru degistirirsem sadece 27 inch deneyimi icin degistiririrm veya 1440p de oyun oynamak icin.

Ama 3D olarak 3Dvision 2 teknolojisini es gecebilirim su an, yani bu ozellik icin sirf degistirmem monitoru. Bakalim ileride cikacak 3Dvision 3 ne getirecek.
  • nvidia 3d vision 1 kullanıp da nvidia 3d vision 2 ye geçmiş ve her ikisini de denemiş birisinin tecrübeleri çok önemli aslında
    böyle birinin yorumlarına ihtiyacımız var
    çünkü çoğu incelemeler reklam kokan incelemeler ve asıl tarafsız olanı kullanıcı incelemeleri
  • mutlaka lightboost teknolojisinin farki var zaten. burasi kesin. Ama ozellikle Turkiye gibi herseyin daha pahali oldugu bir ulkede monitorler arasi olan 800 Tl lik bir farka degeceginide dusunmuyorum.

Sonucta bizim monitorler inidirimle 800 TL ise 3Dvision 2 monitorleri 1600 civari.

Ama cidden ikisini kullanan bir arkadas bunu bize anlatirsa sevinirim.

Bende kullandim aslinda ama uzun soluku 3Dvision 2 kullanmadim.
  • Ben 3dvision 2yi almadıgım için üzülmedim çünkü fiyat farkı çok ama kızdığım bir nokta var bile bile karanlık ekran yaptırıyorlar 3D için burasına kızıyorum bazı oyunlarda gamma seviyesini ayarlayarak parlaklıgı normal seviyeye getirebilirken popüler oyunlarda ne kadar parlaklıgı artırırısanız artırın devreden çıkarıyor..
    21" alacaktım bf3te daha iyi hakimiyet için iyikide 23,6 " almışım ama 27 bana gereksiz gelir oyundan o keyfi alamam..
    2d 120hz bf3 acayip keyif veriyor bana..

fifa12de bir türlü ayar tutturamadım..
  • fifa 12 malesef 3D de pek iyi degil diyebiliyorum ama emin degilim. BF3 u genelde bende 120hz olarak 2d oynuyorum ama bazen 3D ye geciyorum. Parlaklik olayina gelince eminim bu olayi ilk bastada yapabilirlerdi. Sonucta sadece monitore lightboost ozelligi ekleniyo. Aman aman teknolojik bir ozellik degil. Olay tamamen pazarlama. Su an 3Dvision 1 i olan bir kac insan sonucta 3Dvision 2 ye geciyor.

Singleplayeri 3D oynayarak bitiricem amacim o. Bu arada sunuda belirtiyim. Bazi oyunlar yakinlik uzaklik ayari kitlidir. Battlefield 3 de ne kadar CTRL f5 f6 yapsanizda bu degismez.

Battlefield 3 icin uzaklik yakinlik ayarini yani convergence denilen ayari altta verdigim linkten yapabilirsiniz.
    http://3dvision-blog.com/6569-console-commands-for-3d-convergence-adjustment-in-battlefield-3/

Bu arada 3Dvision klubunde oynadigim oyunlarin 3D screenshotlarini paylasicam bundan sonra.

Hatta bulletstorm un 3D resimlerini zip dosyasina koydum ama nasil upload edicem karar veremedim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.