Şimdi Ara

ACER 23.6' GN245HQBMID 3D LED MONİTÖR Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
0
Favori
14.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turk_Tiger

Merhaba

İnceleme ve yapılan tüm paylaşımlar için teşekkürler . Bilmediğimiz pek çok şey öğrenmiş olduk.

Bende uzun araştırmalardan sonra alabilceğim en iyi 3D destekli monitörün bu olacağına karar verdim ama bir şey merak ediyorum. Başka bir sitede Nvidia 3D Vision Kit 2 ile bu monitörde de yer alan Kit 1 arasındaki farkı resimlerle göstermişlerdi ve hakikaten bariz fark var. Şimdi ben bu monitörü alsam , ileride Nvidia 3D Vision Kit 2 kullanabilme şansım var mı ? Çünkü bu monitörde IR dahili halde geliyor ,Kit 2 taktırma gibi bir işlem mümkün müdür ?

bahsettiğin karşılaştırma yapan resimleri gösterebilir misin merak ettim
  • Bu arada beyler oyun baslarken 3D efekti gizleyi isaretleyin derim.

Bazi oyunlar 3D moduna gecmiyorlar her zaman ve hata veriyorlar.

bunu duzeltmenin tek yolu 3D efektini gizlemek ve oyun basladiginda CTRL + T ile kendimiz acmak

Ben homefront ve Trine 1 de bu sorunu yasamistim.
  • quote:

Oğuzhan abi merhaba
    ya abi ben hala tam olarak karar veremedim bu 3d olayına benim gözlerde astigmat olduğu için 3d vision kit beni feci şekilde rahatsız edecek buna eminim ama lg nin pasiflerden alsam nasıl olur acaba sen bunlardan kullanmıştın değil mi abi ?
    birde bende gtx580 var bununla lg 3d pasifi kullanabiliyormuyuz ?

tam adamına sordun
    gtx580 ile tabiki de 3d lg kullanabilirsin onda sorun yok
    bende de astiğmat ve çeşitli göz kusurları var
    ama milletin iddia ettiği rahatsızlıkların zerresi olmadı
    saatlerce oyun oynuyorum hiç rahatsızlık yok
    rahatsız olanlara dikkat et 3d ile alakalı değil, first person shutter oyunları 2d haldeyken oynarken bile başları ağrıyor vs
    yani bunun gözlükten kaynaklanmadığını bazılarının first person shutter oyunlarındaki hareketliliğe dayanamadığını anladım
    yada benim gözler alıştı...
    bir de sonuçta 120Hz olunca 60Hz'lik monitörden daha avantajlı
    gönül rahatlığıyla alabilirsin
    zaten baktın rahatsız oluyorsun geri iade edersin

diğer arkadaşlar da tecrübelerini yazarsa faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Nisan 2012; 19:02:01 >

• quote:

abi işte bende normalde 2d dede sıkıntı oluyor, normaldede gözlük takmadan pc başına oturamıyorum ama işte bf serisi oynamadanda duramıyorum. Şimdi 3d vision lu birşey alsam kendi gözlüklerimi takamayacağım o zaman 10 dk oynadıktan sonra beynimde filler güreşiyormuş gibi oluyor
    ama gözlükte oynayınca sıkıntı olmuyor en azından bu lg nin kendi gözlüğünün üzerine takabildiğin aparatları var onlarla birşekilde idare edebilirim diye düşünüyorum

anladım
    ozaman senin nvidia 3d vision 2 monitör ve gözlük alman lazım ki o da tuzlu olur
    nvidia 3d vision 2 gözlükler büyük olduğu için gözlük takman sorun değil
    ayrıca çözünürlüğün bir miktar düşük olması seni rahatsız etmeyecekse LG' monitör al ama
    LG monitör ile tridef programıyla bf3 oynayamamıştım
    oynayabilen var mı bilmiyorum ama tridef programı bf3 profili yetersiz

• quote:

abi zaten olmazsa nvidia 3d play satın alırım tridefle falan uğraşmam
    bunca zamandır 84 ekran lcd de oynuyorum hd ready oda 1360x768 ten yukarısını açmıyor biliyorsun hdmi dan bağlayınca, çoğu oyunu 3d oynamayacağım için sorun yok abi
    birde şunu sorayım abi 1080p film izlerken 24hz mi tazeleme yapıyor eğer 24 hz tazeleme yapıyorsa bizim gibi takıntılı adamlara ekranda sanki takılmalar oluyormuş gibi hissettirir mi acep ?

evet nvidia 3d tv play 1080p'de 24Hz çalışıyor ve oyun oynaman imkansız diyebnilirim
    film bile izlenmez çünkü 24Hz çok titrek bir görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Nisan 2012; 21:43:31 >
  • ayrıca 3d için ben 120Hz nvidia 3d vision tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Nisan 2012; 22:49:17 >
  • 3d icin su an 1 numarali yol svstrgmr nin dedigi gibi 120 hz nvidia 3Dvision destekli monitorlerdir.

Su an dunya tarihinin en iyi ve kaliteli 3D televizyonlarina 3D oyunda 5 basar. Cozunurluk ve 120 hz olmasi acisindan.
  • Bende bunu aldım arkadaşlar

fiyatı falan baya uygun geldi diğer sitelere nazaran ve ellerinde iki tane varmış birisini ben aldım bir tane kaldı bu fiyata kaçırılmayacak bir ürün bence
    @svstrgmr a teşekkürler baya bi kafasını ağrıttım bu 3d olayı ile ilgili

• Gule gule kullan

Zaten 3Dvision 1 olarak

Acer GN245HQ
    Asus VG236H

Su an Turkiye piyasasinda ki en iyi 2 urun diyebilirim.

Bunlarin hemen arkasinda Benq 2410 var

Fiyati cok uygun bu arada

3Dvision 1 monitorlerinin boyle ucuzlamasinda ki sebep 3Dvision 2. 3Dvision 2 sayesinde bu monitorler ucuzladi zaten. Acer olsun Asus olsun.

@ Shadow

bu arada dostum sende 3D film izlerken cok derinlik yok tarzi bir sey demistin sanirim.
    3Dvision Player dan izliyosan sol ve sag gozu degistir tarzi bir secenek var ona bas

Sirinleri 3D izliyodum derinlik cok azdi. Sol ve Sag gozu degistir dedim ve derinlik bir anda cok farketti. Bi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 12 Nisan 2012; 17:20:08 >
  • o fiyata gerçekten süper

yürek sızlatan fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 12 Nisan 2012; 19:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Gule gule kullan

Zaten 3Dvision 1 olarak

Acer GN245HQ
    Asus VG236H

Su an Turkiye piyasasinda ki en iyi 2 urun diyebilirim.

Bunlarin hemen arkasinda Benq 2410 var

Fiyati cok uygun bu arada

3Dvision 1 monitorlerinin boyle ucuzlamasinda ki sebep 3Dvision 2. 3Dvision 2 sayesinde bu monitorler ucuzladi zaten. Acer olsun Asus olsun.

@ Shadow

bu arada dostum sende 3D film izlerken cok derinlik yok tarzi bir sey demistin sanirim.
    3Dvision Player dan izliyosan sol ve sag gozu degistir tarzi bir secenek var ona bas

Sirinleri 3D izliyodum derinlik cok azdi. Sol ve Sag gozu degistir dedim ve derinlik bir anda cok farketti. Bi dene.

Teşekkürler arkadaşım, evet benide açıkcası cezbeden fiyatı oldu vatanda 1400 tl küsürlük fiyatına göre gayet iyi

• Oha fiyata bak yaw Asus'u alacaktık olmadı...Olsun yapacak birşey yok üzülmeyelim hiç

iArda hocam ben herhalde uygun film bulamadım onuda deneyim yok tatmin etmedi, en güzel 3D görüntüsü olan filmin bana bir linkini atabilirmisin

Aratırkan ne olarak aratıyorsunuz filmleri stereohobic özelliği olan filmlerimi indiriyorsunuz..
  • Arkadaşlar monitörüm geldi şirkette olduğum için sadece estetik kontrolünü falan yapabildim artık akşama detaylıca kontrol edeceğim ama gözüme çarpan birşey var ekran fazlasıyla parlak. Bu parlaklık tüm 3D monitörlere has birşey mi ?
  • Asus un o ekrani parlaktir.

Karanlik bir odada parlak renkler almani saglar ama gunes isigi olunca biraz goruntu zorlasabilir.

asusun o serisinin paneli boyle.
  • Teşekkürler Arda, o zaman güneşlikleri çekip takılacağız artık :)
  • Oyle yap

Biizm Acerlarin ekran mattir ama ben yinede asla guneste oynamam. Karanlik oda daha iyi her sekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Oyle yap

Biizm Acerlarin ekran mattir ama ben yinede asla guneste oynamam. Karanlik oda daha iyi her sekilde

Artık yarın gündüz deneyeceğim bakalım parlaklık sorun teşkil edecek mi bugünde şirketteyim , akşam çok uzun süre denememekle beraber biraz 3d bf3 oynadım ama konuda bahsettiğiniz karanlık olayını yaşamadım gayet parlak net geldi bana görüntüler
    Monitörün parlaklık ve renk ayarlarıyla alakalı olabilirmi acaba yada ben mi yanlış anladım acaba bu karanlık olayını

• Asus monitörü denemeden yorum yapamayacağım
  • Merhaba forum halkı bende yeni bir monitör alma evresinde olduğum için bu monitörleri kullanan svstrgmr ve iArdas nickli arkadaşlara danıştım ve düşündüğüm gibi 120Hz olupta 3D'si olmayan bir monitör olmayacağını söylediler ve bende böyle düşünüyordum ve Acer GN245HQ ufak ayar ile renklerin mükemmel olduğunu söylediler ayrıca Vision 1 ile 2 arasında çokta büyük bir fark olmadığını duydum ve ayrıca Vision 2 diye 1500 TL para ödeyemem bir monitöre ayrıca şöylede bir indirim var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    www.pazarland.com
    pazarland.com
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=133233

• quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Merhaba forum halkı bende yeni bir monitör alma evresinde olduğum için bu monitörleri kullanan svstrgmr ve iArdas nickli arkadaşlara danıştım ve düşündüğüm gibi 120Hz olupta 3D'si olmayan bir monitör olmayacağını söylediler ve bende böyle düşünüyordum ve Acer GN245HQ ufak ayar ile renklerin mükemmel olduğunu söylediler ayrıca Vision 1 ile 2 arasında çokta büyük bir fark olmadığını duydum ve ayrıca Vision 2 diye 1500 TL para ödeyemem bir monitöre ayrıca şöylede bir indirim var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=133233

Yalnız bu monitör nvidia vision uyumlu değil..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.