Şimdi Ara

Acer 27' IPS-1MS-144HZ-HDR400-HOPARLOR-400NIT-FREESYNC-VESA [1599 TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır bu fiyattan satılıyor. Sadece hepsiburada da mevcut. Bende bu ürünü listenin başına yazdım. Ama fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum. 1250 TL ideal.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Ben ürünün fiyatının uygunluğuna hiçbir şey söylemiyorum, sadece dedim ki fiyatı zaten hep böyleydi. Sen sonra çıkıp diyorsun ki fırsat olması için pahalı fiyattan ucuza düşmesi mi gerekiyordu bla bla... Ben öyle bir şey mi söylemişim, fiyat bilgisi vermişim. Bunu deyince dediğim şey sıcak fırsat değil ama evet fırsat. Zaten konuyu fırsat olarak görmesek ya kilitleriz ya da kaldırırız, far kettin mi bilmiyorum yöneticiyim ben. Ne kadar heveslisiniz yahu tartışmaya, fiyat bilgisinden nerelere getirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Uzun zamandır bu fiyattan satılıyor. Sadece hepsiburada da mevcut. Bende bu ürünü listenin başına yazdım. Ama fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum. 1250 TL ideal.
    HDR 400nit ips 144 hoparlor usb3 oynar stand 1250 tl?
    bunların olduğu en ucuz ürün 2300 sadece ips 144 olan en ucuz ürün 1800.

allah belamı versin benim arkadaşlar, konu silinebilir ben pes ettim :D

ya hepsini geçin bakın onca artısını geçin HDR gibi mükemmel renk seçeneğini de geçin, sadece ips 144hz 27 inç 1080p aratın bulacağınız ürün 1800tl bu 200 tl daha uygun, bakın bir ton daha ekstra var onlarsız bile 200 tl uygun. nasıl bir rakam olması lazım :D 1250 demiş abov.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 25 Ocak 2020; 18:34:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

ya hepsini geçin bakın onca artısını geçin HDR gibi mükemmel renk seçeneğini de geçin, sadece ips 144hz 27 inç 1080p aratın bulacağınız ürün 1800tl bu 200 tl daha uygun, bakın bir ton daha ekstra var onlarsız bile 200 tl uygun. nasıl bir rakam olması lazım :D 1250 demiş abov.

Alıntıları Göster
    eee ne olmuş yani. 1250 TL ideal işte. DH ölücüsüyüz biz kusura bakma. Uzun zamandır aynı fiyatta olan ürün için sıcak fırsat demek yanlış olur. Hani şu an ki fiyatından %10 bile düşmüş olsa fırsat derim belki. Ama sıcak fırsat olması için 1250 TL bandına düşmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    yani düz 144hz TN panel 250nit çöp ekranların 1350 tl olduğu yerde bunun 1250 mi olması lazım diyorsun?

yarın bir gün üstündeki %20 indirim silinirse benzer ürünlerin rakamlarına gelirse kaçırdım demesin birileri ben koymuş olayım ne düşünüyorsanız yapabilirsiniz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam boşver 1250 diyenleri. Fiyat 1250 olsa 1000 olsun diyecekler. Belli bir kesim türedi forumda. Her şeye çamur atmaya çalışan, ama hiç alma niyeti olmayanlar veya almaya babalarının izin vermeyeceği ergenler. Gayet güzel monitör. İhtiyacım olmadığı halde beni bile düşündürdü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 29wk600 kullanıyorum bundaki hdr400 ile 29wk600 daki hdr10 arasındaki fark nedir acaba, geçmeye değer mi

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Evet bunun mag241cv modelini almıştım 1200 TL'ye. Test ettim ama oyundur vs.dir daha kullanma şansım olmadı. Ghost testinde gecikme var gibi. Yukarıdan siyah renklerde kenardan ışık sızması şeklinde değil de bulut gibi hafif beyaz belli ediyor.
    Iade için hala sürem de var açıkçası ama 27 de full hd hoşuma gitmiyor.
    Ps4 kullananlar için Acer güzel seçim olur bence. Bende ps4/pc ikilisinde kullanacağım ama 27 masada büyük kalıyor gözü yoruyor. Yaşlanıyoruz.

• Hp 25x kullanıyorum onu satıp bunumu alsam ekran kartım Asus Rog Strix rtx 2060 değermi sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    felaket ghosting var ben iade ettim 5 gün önce, ışık sızması uzaktan bakılınca belli oluyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma hocam ya aldım bende. 3 taksite
    Öldürmeyin o kadar...

• 1-2 Hafta önce aldım. Ne ghosting, ne ölü piksel hiçbir şey yok. Sadece backlight bleed vardı bende çok az. Zaten bilinen bir şey bu monitör için o yüzden almadan önce baya tereddüt etmiştim. Fakat fiyatına göre artısı çok olduğu için aldım ve backlight bleed zerre rahatsız etmedi beni. Diğer arkadaşlara nazaran çok daha az vardı. Renk kalitesi ise gerçekten çok iyi. Bu özelliklere rağmen 1600 TL olması net sıcak fırsattır. Arayışta olanlar kaçırmasın.
  • 27 inc monitörde 1080p nedir,akıl var mantık var,1080p'de max 24inc üzerine çıkmayın,pikselleri sayarsınız aman diyim.
  • 10 Gündür Bu Monitörü Kullanıyorum. 2 defa ölü pixel ve ışık sızması yaşadığım ve iade ettiğim Aorus CV27F den buna geçtim.

Alırken çok tereddüt etmiştim. pişman etmedi. Sıfır Ölü Pixel, Işık Sızması , Ghosting vs.. hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Hoparlörden çok birşey beklemeyin. bendeki İphone bundan çok ses veriyor. parlaklık cidden çok iyi. G-sync çalışıyor.

Ben monitöre 50-60 cm den bakıyorum pixel sayamadım. malzeme kalitesi Aorus kadar olmasada fena değil.

Bu monitörde beğenmediğim tek şey yavaş tepki vermesi.belki benim monitörde vardır sorun bilmiyorum.

mesela pc uyku moduna girip çıktığı anda monitör geç tepki veriyor önceki monitörümde 1-2 saniyede görüntü gelirdi bunda 4-5 saniye de geliyor.

bir diğer örnek olarak menüsünden bazı ayarlarda değişiklik yaptınız hemen ekran gidip ( Siyah Ekran ) 1-2 saniye sonra geliyor. çok önemli değil benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djsabay -- 26 Ocak 2020; 4:14:25 >

• quote:

sizleri bilmem ama 2 sene önce ips olup 144hz olan monitörler 3-4bin tl idi. VA panelden nefret ediyorum çamur gibi geliyor bana malesef ips'ciyim ve sonunda fiyatları 144hz'de çok tatlı rakamlara geldi. HDR modu ile renkler çok güzel oluyor ayrıca. bakalım nasıl çıkacak ürün.

hoperlör olayını küçümsememek lazım, mini playstation, konsol raspberry vs takıp kullanabilirsiniz tek tuşla geçiş yaparsınız.satarken de işe yarıyor konsolcular kapıyor. oynayan stand usb3.0 girişleri 400nit, cidden çok iyi değil mi rakam?

bir de "neden ucuz?" diye sorgulamaktan ziyade ürünün amazonda, ingilterede avrupada 300 dolar seviyelerinde olduğunu belirtmekte fayda var, vergi taşıması ötv'si gümrüğü bilmem nesi ile rahat 2200-2300'lerden fiyatlanması gerekirken 1600tl. bu yönünden bakınca ucuz mal değil niye tr'de uygun bilemem.

2k modeli de varmış 2630tl. bana yeterli, oyunlarda 150-160fps almak varken çözünürlüğü arttırıp 80-90 fps'ye düşmek istemiyorum bu sefer 144hz'nin anlamı kalmıyor. 2k 144hz monitörler 2080ti yoksa bence saçmalık. yani değil de işte 144hz alıyorsun o fps'i görmek istiyorsun, yeni oyunlarda buna müsait değil bizdeki kartlar için.

Alıntıları Göster
    "VA panelden nefret ediyorum çamur gibi geliyor bana"

daha önce kaliteli bir va panel ekran kullanmamışsınız. bir çok türü var. va amva amva+ vb. tr piyasasına girenler genelde kalitesiz oluyor. bakınız piyasanın en BABA tv leri hep va panel. örn sony XF9000 serisi. eski bir seri olmasına rağmen ipsler ile arasındaki kalite farkını hemen anlarsınız. monitörde de benzer benq güzel ürünler yapıyor ancak iyi ürünlerinin tr de piyasası yok. örn PD3200Q.

eleştirme değil bilgilendirme amaçlı yazdım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

"VA panelden nefret ediyorum çamur gibi geliyor bana"

daha önce kaliteli bir va panel ekran kullanmamışsınız. bir çok türü var. va amva amva+ vb. tr piyasasına girenler genelde kalitesiz oluyor. bakınız piyasanın en BABA tv leri hep va panel. örn sony XF9000 serisi. eski bir seri olmasına rağmen ipsler ile arasındaki kalite farkını hemen anlarsınız. monitörde de benzer benq güzel ürünler yapıyor ancak iyi ürünlerinin tr de piyasası yok. örn PD3200Q.

eleştirme değil bilgilendirme amaçlı yazdım :)

Alıntıları Göster
    samsungun quantum dot 27 inç curved fhd va ekranı, msi mag27 birşey c1 modeli, yine acerin başka bir va panelini denedim.

27 inçte TN ve ips'ler keskin olurken VA'lar yazılarda çok bulanıktı. renk ayarına ne yaparsam yapayım bak ne denersem deneyeyim hiçbir zaman eski leş TN'mdeki gibi bile olmadı.
    siyahlar simsiyah renkler aşırı kontrastlı ilk bakışta cezbediyor ama detay vs yok tonlamalar geçişler yok.
    IPS'e geçtiğimde tamam dedim ne olursa olsun ips'den şaşmayacağım dedim.

elbet VA'nın da kalitelisi vardır bilemem, bu fiyat aralıklarında ben bulamadım, bu üsttekileri de bir şekilde memnuniyetsizlik vs iade edebildim ona şükür.

• panel 6 bit + hi frc çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Ocak 2020; 2:37:12 >
  • quote:

samsungun quantum dot 27 inç curved fhd va ekranı, msi mag27 birşey c1 modeli, yine acerin başka bir va panelini denedim.

27 inçte TN ve ips'ler keskin olurken VA'lar yazılarda çok bulanıktı. renk ayarına ne yaparsam yapayım bak ne denersem deneyeyim hiçbir zaman eski leş TN'mdeki gibi bile olmadı.
    siyahlar simsiyah renkler aşırı kontrastlı ilk bakışta cezbediyor ama detay vs yok tonlamalar geçişler yok.
    IPS'e geçtiğimde tamam dedim ne olursa olsun ips'den şaşmayacağım dedim.

elbet VA'nın da kalitelisi vardır bilemem, bu fiyat aralıklarında ben bulamadım, bu üsttekileri de bir şekilde memnuniyetsizlik vs iade edebildim ona şükür.

Alıntıları Göster
    %100 monitör veya tv almayı bilmiyorsun

Görüntü Kalitesi : OLED > VA (10 bit) > IPS (Çöp Panel) > curved VA/IPS (sazan paneli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Ocak 2020; 2:55:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.