Şimdi Ara

Acer 27' IPS-1MS-144HZ-HDR400-HOPARLOR-400NIT-FREESYNC-VESA [1599 TL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjkyener

%100 monitör veya tv almayı bilmiyorsun

Görüntü Kalitesi : OLED > VA (10 bit) > IPS (Çöp Panel) > curved VA/IPS (sazan paneli)

Alıntıları Göster
    hırto, okuyo musun?

mag27c1 1 ay kullandım va panel bu da 6+2 frc
    samsung quantumdot fdh va 1 ay kullandım bu da 6+2

bilmediğim şey ne? 2000tl altı va lar ipsler bunlar 144hz'de.

oled model sıralamış bik bik. sanki bütçe sınırsız da.

en iyi araba ferrari, başka araba sahibisin demek gibi bir şey. bu paraya ben de 3 va panel denedim yukarıda yazdığım şeyleri tecrübe ettim ips'e geçinde memnun kaldım.

bitti.

koy 1600 liraya bundan iyi olan va'yı inceleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedava verseler acer almam daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellik eleştirisi yapanlar için istediğiniz özellikleri bulunduran monitör bunu alın Türkiye

• Şu an yeni monitör ile yazmaktayım. 27 inç yetersiz olacağını. düşünmüştüm yanılmışım boyut efsane sıfır çerçeve standı oldukça iyi beklentilerin üstünde.
    bir kısım karalama yapmış ama oldukça iyi benim için. Tam görüntü testlerine tabi tutmadım RGB testi UFO testi yaptım.
    sorunla karşılaşmadım uçuk grafik işlemleriyle uğraşan yoksa bence yeterli oldukça iyi belki erken yazmak için veya eski monitör sonrası böylesi büyük ekran keyfinden olsa gerek ama memnun kaldım ben tavsiye ederim.
    belirtilen özelliklerde bu fiyata tek ürün zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostx -- 26 Ocak 2020; 17:5:28 >
  • Aynı ürünün farklı ayaklı olan versiyonunu almıştım aylar önce. Keşke baştan bu yana bu konuda ki ayağı ile satılsaydı.
    https://forum.donanimhaber.com/1-539-acer-nitro-vg271pbmiipx-27-144hz-1ms-ips-amd-f-sync-2xhdmi-dp-gaming-monitor--140070061
  • Özellikleri kağıt üzerinde iyi görünüyor. Ancak 27" inc 1080p olması pixellenme açısından düşündürücü. 24" inc olsaydı ve fiyatı 1200 TL olsaydı keşke.
  • Bu mu viewsonic mi alınır?
    Bi süredir bakıyorum da insin insin diye bekliyorum, bıktım anasını satayım pembe fridayi de kaçırdık

• Yav şöyle ekran netliği çok fazla olan bir monitör yokmu ips. Şuan aoc c24g1 kullanıyorum ekran pixel pixel geliyor gözüme laptop tan geçince.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    O farkı bende hissediyorum bide benim monitör 27 " 2k IPS

Sanırım farkın nedeni ekran boyutu arttıkça pikseller büyüyor ve keskinlik azalıyor.

• Bu arada 24" üzeri 1080p monitör önermem pikseller sayılıyor bizzat kullandım ve rahatsız oldum 144hz olacağına 75 olsun ama 2k olsun.

• Reis c24g1 aoc kullanıyorum. 24 içn fhd va panel. Sence bundan neye geçsem beni tatmin eder. Böyle laptop ekranı gibi ekran istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

Reis c24g1 aoc kullanıyorum. 24 içn fhd va panel. Sence bundan neye geçsem beni tatmin eder. Böyle laptop ekranı gibi ekran istiyorum.
    Va panelde kullandım hatta 2k konusu açmıştım kesinlikle önermediğim bir panel türü. Ips panel 2k bakabilirsiniz bütçe varsa oled şahane olurdu.

• hocam 2k ips ve oled tavsiyesi yapar mısın?

• Bu monitörü kullanıp da yorum atan ayrıca da güzel harika diyen insanın aklından şüphe ederim. Herhalde tüplüden sonra buna geçmişler..

Bu bir iki resim bazılarının çenesini kapatmaya yeter herhalde.

Acer 27" IPS-1MS-144HZ-HDR400-HOPARLOR-400NIT-FREESYNC-VESA [1599 TL]

• ebediay kullanıcısına yanıt
    Monitör ayarlarını kurcaladın mı? Yandaki monitörün constrast'ı düşük diye daha iyi olmuyor ki. Çok iyi bir renk performansnı var Acer'ın bu monitörünün. Almadan önce çokça yorum okudum amazon'dan vesaire ve dedikleri kadar kaliteli renkleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebediay

Bu monitörü kullanıp da yorum atan ayrıca da güzel harika diyen insanın aklından şüphe ederim. Herhalde tüplüden sonra buna geçmişler..

Bu bir iki resim bazılarının çenesini kapatmaya yeter herhalde.

Vay be, çok açıklayıcı olmuş, teknik verileri okumaktan yarım saattir gözlerim ağrıdı. Bari karşılaştırdığın monitörün modelini yazsaydın Boomer.

• Color banding var. Tanışmayan arkadaşlar alınca tanışırsınız az veya çok şansınıza artık. Renkler de böyle istediğiniz ayarı yapın değişmeyecek. %99 unuz da kalibrasyon yapamayacaksınız zaten. Neyse alacaklara hayırlı olsun.

Yandaki de TN panel RL2455HM

• ebediay kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sağdaki tn siyahlar daha koyu olduğu için göze hoş geliyor.

Birde oyun içi görüntü atın hdr açın birde öyle bakalım

• Yahu her monitör aynı değil, her monitörün özellikleri ve ayarları aynı değil, delinin biri kuyuya taş atmış hesabı. Bende bu monitörden bir önceki modeli var, ne siyah renklerde ışık sızması var, ne ölü piksel var ne de başka bir şey. Hatta Acer almadan Samsung 27" 2K VA panelli monitör kullandım ama beğenmeyip iade etmiştim. Sonradan aldığım Acer IPS 1080p monitörün renkleri o kadar canlı ki bir çok ayarı kısmak zorunda bile kalmıştım. Şimdi ise kendi çapımda böyle deli saçması bir karşılaştırma yapacaksam internet cafe sahibi arkadaşımın TN panelli 144hz özellikli monitörleri var ve o kadar çok ışık sızması ve cansız renklere sahip ki monitörlere bakasım gelmiyor. Kısacası kriter çok, ortaya adam gibi argüman koyan yok, ağzı olan konuşuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.