Şimdi Ara

Acer 27' IPS-1MS-144HZ-HDR400-HOPARLOR-400NIT-FREESYNC-VESA [1599 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ürün yurtdışında bile 2000tl civarında satılıyor.

1ms ips, her yöne ayarlanabilir ekran standı
    hoparlor
    hdr400
    4 tane usb3.0
    freesync
    400 nit gibi hayvansı parlaklık

1080p işimi görür 27 inçte derseniz mükemmel ötesi fiyat. bu rakamlara esktra hoparlor vesa usb stand olmayan 300nit ips ekranlar var. hdr400 harika bir şey ben diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 25 Ocak 2020; 16:47:53 >

• pek bilimsel olmayan teneke ile çekilmiş fotolardan ziyade ben de bırakayım bir iki tane.
    hdr modu,
    kontrast %50
    parlaklık %50

bakın %50 diyorum hayvan gibi renk ve ışık canlılığı var. TN panelden kötü gösterilmesi kadar absürd bir şey duymadım :D

hanginiz bunları %50de kullanıyor buyrun renkler;

Bu da bendekinin ışık sızması, varsa sızan yer söyleyin;
    Tavsiye eder misiniz diye sordum cevap dahi gelmedi neyse..
    Haftalardır gaming gecesinde monitör bekledik gelmedi. Banka puanı ve indirimi ile 6 taksitle 1510 liraya almış bulundum. Dolar euro zaten uçuyor 6 yıllık 22 inç tvim bozulsa kalacaz ortada. Daha önce James donkey 1ms 27 inç va almıştım ama kafama yatmayıp iade etmiştim. Ürün ulaştığında detaylı incelemesini sağlığım el verirse yapacağım inşallah.

Not: ptt kargo hala gelmedi
  • Ürünü Türkiye'de sadece Hepsiburada satıyor sanırım başka satan göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

Ürünü Türkiye'de sadece Hepsiburada satıyor sanırım başka satan göremedim.
    satmasını mı beklemeliyiz? :D anlamadım mantığı, özellikler ortada hiçbir monitörde bu kadarı yok. benzer 144hz ips 'lerde ne vesa ne hoparlor ne hdr ne usb ne de 400 parlaklık var.

yurtdışı fiyatı 250-300 dolar.
  • Alınır mı?
    Acil Monitör ihtiyacım var.

Ekran kartı 9500gt

Sistem upgrade yapana kadar idare etse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni msi monitor aldım, şansıma bak ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostx

Alınır mı?
    Acil Monitör ihtiyacım var.

Ekran kartı 9500gt

Sistem upgrade yapana kadar idare etse.
    Alinir.

Lakin ekran ksrtiniz cok kotu. Sistemi tamamen guncelleme yapmalisinkz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü olduğunu farkındayım.
    Para yok ne yapak topluyoruz.
    Teşekkürler alıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zamandır bu fiyatta zaten. Bende almayı düşünüyorum kararsiz kaldım ama

• 27" IPS 144HZ HDR400 olması bu parayı etmesine yeterli diğer özelliklere gerek bile yok yalnız Acer'dan malzeme kalitesi adına çok bir şey beklemeyin neden böyle ucuz olduğunu da sorgulayın yani ASUS'ta benzeri 2 katı paradır muhtemelen o boşuna olmuyor.

İhtiyacın varsa bu paraya alabilirsin tek sıkıntı 27" FHD olayı, imkanı olan artık 2K'ya geçmeli o fark bambaşka.
  • Samsung'un 24CFG73'ünü almamış olsam alırdım. HDR 400 ve 400nit parlaklık güzel şeyler. Her ne kadar benimki 350nit olsa da 400 nitte fark ortada oluyor. Gerçi 250nitten geçince, akşamları hep karanlıkta oynarım. Kör olcam sanmıştım ilk bir kaç gün, çok parlak geliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

27" IPS 144HZ HDR400 olması bu parayı etmesine yeterli diğer özelliklere gerek bile yok yalnız Acer'dan malzeme kalitesi adına çok bir şey beklemeyin neden böyle ucuz olduğunu da sorgulayın yani ASUS'ta benzeri 2 katı paradır muhtemelen o boşuna olmuyor.

İhtiyacın varsa bu paraya alabilirsin tek sıkıntı 27" FHD olayı, imkanı olan artık 2K'ya geçmeli o fark bambaşka.
    sizleri bilmem ama 2 sene önce ips olup 144hz olan monitörler 3-4bin tl idi. VA panelden nefret ediyorum çamur gibi geliyor bana malesef ips'ciyim ve sonunda fiyatları 144hz'de çok tatlı rakamlara geldi. HDR modu ile renkler çok güzel oluyor ayrıca. bakalım nasıl çıkacak ürün.

hoperlör olayını küçümsememek lazım, mini playstation, konsol raspberry vs takıp kullanabilirsiniz tek tuşla geçiş yaparsınız.satarken de işe yarıyor konsolcular kapıyor. oynayan stand usb3.0 girişleri 400nit, cidden çok iyi değil mi rakam?

bir de "neden ucuz?" diye sorgulamaktan ziyade ürünün amazonda, ingilterede avrupada 300 dolar seviyelerinde olduğunu belirtmekte fayda var, vergi taşıması ötv'si gümrüğü bilmem nesi ile rahat 2200-2300'lerden fiyatlanması gerekirken 1600tl. bu yönünden bakınca ucuz mal değil niye tr'de uygun bilemem.

2k modeli de varmış 2630tl. bana yeterli, oyunlarda 150-160fps almak varken çözünürlüğü arttırıp 80-90 fps'ye düşmek istemiyorum bu sefer 144hz'nin anlamı kalmıyor. 2k 144hz monitörler 2080ti yoksa bence saçmalık. yani değil de işte 144hz alıyorsun o fps'i görmek istiyorsun, yeni oyunlarda buna müsait değil bizdeki kartlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 25 Ocak 2020; 16:46:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Daha yeni msi monitor aldım, şansıma bak ya.
    MSI Optix aldıysan iade edebilirsin hemen, gerçekten çok başarısız o VA monitörler. Bizzat kullanıp iade ettim.
    https://www.amazon.com.tr/gp/customer-reviews/R3OQ3I4MFNP746/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Konu başlığında geçen monitörün fiyatı hep böyleydi zaten:
    Epey
    Acer Nitro XV272Pbmiiprzx (UM.HX2EE.P07) Monitör
    https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-xv272pbmiiprzx.html

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Konu başlığında geçen monitörün fiyatı hep böyleydi zaten:
    https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-xv272pbmiiprzx.html
    fırsat olması için önce yüksek mir rakamdan satılması sonra düşmesi mi lazım anlamadım?

ingiltere fiyatları vergi hariç kendi ülkelerinde 250 pound;
    Kagoo.co.uk
    Acer XV272 Cheapest UK Prices - Only £250 - Kagoo.co.uk
    https://kagoo.co.uk/pc-monitors/acer-xv272

amazon.com usa vergi hariç 250 eklenirse eyaletine göre 270-280dolar;
    www.amazon.com
    Amazon.com: Acer XV272 P 27" LED LCD Monitor - 16:9-1 ms VRB - 1920 x 1080-16.7 Million Colors - 400 Nit - Native, 400 Nit - Peak (HDR Mode) - Full HD - Speakers - HDMI - DisplayPort - USB - Black - MPR: Electronics
    https://www.amazon.com/Acer-XV272-LED-LCD-Monitor/dp/B07R5ZLZKD

buradaki fiyatı verginin zartın zurtın az olduğu ülkelerden dahi ucuz oluyor, sıcak bence.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Fırsat olabilir ama sıcak fırsat değil çünkü bu monitör ülkemizde piyasaya girdiğinden beri aynı fiyata satılıyor. Bu fiyat kısa süreliğine 200-300₺ daha düşseydi o zaman sıcak fırsat olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Fırsat olabilir ama sıcak fırsat değil çünkü bu monitör ülkemizde piyasaya girdiğinden beri aynı fiyata satılıyor. Bu fiyat kısa süreliğine 200-300₺ daha düşseydi o zaman sıcak fırsat olurdu.
    komiksiniz cidden. hakkaten.

ip 144hz 400nit hdr olan en ucuz monitör bundan 400-500tl pahalı, Vesa, standı, hoparlorü usb 3.0' ları saymadım bile.

pekala %20 indirimle 1600tl olarak görülen ürün geldiğinden beri 1600tl olduğu için sıcak fırsat değilmiş arkadaşlar. şimdi aynı özelliklerde 2300tl den satılan ürün 2100'e inerse sıcak fırsat olur onu alırsınız.

çünkü bu hep bu paraya satılıyormuş.

(:

burada baktığın herhangi bir monitör, amazon usa'da çok daha ucuza satılıyor. ben ilk defa amerikadaki rakamdan ucuza bir mal görüyorum ama arkadaş geldiğinden beri o rakamdan satılıyor dolayısıyla sıcak değil diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 25 Ocak 2020; 18:10:5 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.