Şimdi Ara

Acer 27' IPS-1MS-144HZ-HDR400-HOPARLOR-400NIT-FREESYNC-VESA [1599 TL] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajına cevap veren diğer kullanan arkadaşta böyle bir problem olmadığına göre bizim cihazlarda bir problem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsabay

Mesajına cevap veren diğer kullanan arkadaşta böyle bir problem olmadığına göre bizim cihazlarda bir problem var.
    İsterseniz bana ozelden numarani yaz video cekip atayim menudeki kararmayida gostereyim kac sn surdugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmenvirüs

Hocam iade sürem geçmedi. Montör çok hoşuma gitti fakat ghosting de bir okadar çok rahatsız ediyor. Amacım iade edip paramı almak değil, değişimle veya onarımla ghosting olmayan aynı ürünü kullanmak.
    Özellikleri fiyatına göre gerçekten iyi.
    ghosting olup olmadıgını nasıl anlayabiliyoruz detaylı bir anlatsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoyuerel

İsterseniz bana ozelden numarani yaz video cekip atayim menudeki kararmayida gostereyim kac sn surdugunu

Alıntıları Göster
    ben anlamadımki oyun acar kaparken bi 3 saniye sıkah erkan gelip duzeliyo dp kablsouda aldım yine aynı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

ben anlamadımki oyun acar kaparken bi 3 saniye sıkah erkan gelip duzeliyo dp kablsouda aldım yine aynı :S

Alıntıları Göster
    Kablo dp 1.4 mu acaba belki o farkediyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: asoyuerel

Kablo dp 1.4 mu acaba belki o farkediyordur

Alıntıları Göster
    kablo 1.4 vesa sertifikalı hepsi buradadan 100 tl ye aldım
    www.hepsiburada.com
    Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/paugge-vesa-sertifikali-2m-displayport-1-4-kablo-entdp1420-pm-HB00000HXYN4

aha bundan

• Başka ne olabilir ki aklıma gelmiyor

• clarq26 kullanıcısına yanıt
    Ben aynı markanın 1.2 sini almıştım. Full Hd için band genişliği yeterli diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djsabay -- 16 Mart 2020; 0:51:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben 1.4 aldım nıye hale devam edıyo bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiye eder misiniz diye sordum cevap dahi gelmedi neyse..
    Haftalardır gaming gecesinde monitör bekledik gelmedi. Banka puanı ve indirimi ile 6 taksitle 1510 liraya almış bulundum. Dolar euro zaten uçuyor 6 yıllık 22 inç tvim bozulsa kalacaz ortada. Daha önce James donkey 1ms 27 inç va almıştım ama kafama yatmayıp iade etmiştim. Ürün ulaştığında detaylı incelemesini sağlığım el verirse yapacağım inşallah.

Not: ptt kargo hala gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 21 Mart 2020; 1:4:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Predator X

Tavsiye eder misiniz diye sordum cevap dahi gelmedi neyse..
    Haftalardır gaming gecesinde monitör bekledik gelmedi. Banka puanı ve indirimi ile 6 taksitle 1510 liraya almış bulundum. Dolar euro zaten uçuyor 6 yıllık 22 inç tvim bozulsa kalacaz ortada. Daha önce James donkey 1ms 27 inç va almıştım ama kafama yatmayıp iade etmiştim. Ürün ulaştığında detaylı incelemesini sağlığım el verirse yapacağım inşallah.

Not: ptt kargo hala gelmedi
    Sizin james donkey incelemesini okumuştum konuşmuştuk sanırım. Neden kafanıza yatmadı?

Bende almadım orası ayrı :D hala bakıyorum
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Evet hatırlıyorum sizi. Günlerdir siz de monitör bakıyorsunuz sanırım arada denk geliyorum :) monitördeki açıklık kafamı ciddi karıştırmıştı. Ayaklık kısmı içe doğru olduğundan yer kısmı sıkıntı oluyordu. Va panel olduğundan yazılarda bulanıklık hissettim. Bir de açık konuşayım gamepower monitörüyle tasarımın neredeyse birebir aynı olması hoş olmayan bir izlenim bıraktı bende güven vermedi. 10 yıl sonra ilk defa monitör aldığımdan birkaç yüz fazla olsun adam gibi olsun dedim. Hatta bu mesajı yazarken kargo geldi monitör :) bunun da incelemesini yapacağım. Umarım memnun kalırım çünkü kağıt üstünde özellikler çok iyi

• Predator X kullanıcısına yanıt
    Beğendin mi güzel mi yoksa 24 inc 144hz ips monitör mu bakayım

• Ürün geldi. İnceleme için fotoğraflar çektim. Netlik ve Yazı netliği konusunda James DOnkey VA panelden çok çok daha iyi buldum. Gram piksel sayma olayı yok. Su anda gozume çarpan eksi yön Işık sızması mevcut ki IPS panelde kaçınılmaz neredeyse. Beni asiri rahatsız etmedi. Ölü piksel şu anda bir tane bile çıkmadı. Pivot ayak çok iyi her yere dönüyor ekran.

Not: Bu arada HDR400 ü aktif ettim. Dehşet bir fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 21 Mart 2020; 14:58:0 >
  • Predator X kullanıcısına yanıt
    anlat, 6 sayfa ürünün uygun ve iyi özellikli olduğunu benzerlerinin 2 bin'den aşağı olmadığını anlatmaktan dilimde tüy bitti, bayrağı sen devral kardeşim.

(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 21 Mart 2020; 14:55:9 >
  • quote:

Ürün geldi. İnceleme için fotoğraflar çektim. Netlik ve Yazı netliği konusunda James DOnkey VA panelden çok çok daha iyi buldum. Gram piksel sayma olayı yok. Su anda gozume çarpan eksi yön Işık sızması mevcut ki IPS panelde kaçınılmaz neredeyse. Beni asiri rahatsız etmedi. Ölü piksel şu anda bir tane bile çıkmadı. Pivot ayak çok iyi her yere dönüyor ekran.

Not: Bu arada HDR400 ü aktif ettim. Dehşet bir fark var.
    inceleme konusunu bekliyorum
  • @d0mi bakalım. Şu anda tek kusur olarak ışık sızması gözüme çarptı. Gerçek performansı ancak zaman gösterir

@alioreh İyi hissedersem inşallah yarın incelemeyi yapacağım

• quote:

@d0mi bakalım. Şu anda tek kusur olarak ışık sızması gözüme çarptı. Gerçek performansı ancak zaman gösterir

@alioreh İyi hissedersem inşallah yarın incelemeyi yapacağım
    Merakla bekliyoruz hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.