Şimdi Ara

Acer 27' IPS-1MS-144HZ-HDR400-HOPARLOR-400NIT-FREESYNC-VESA [1599 TL] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
15.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürüne sahip olan arkadaşlar sizce AOC C24G1 modelli üründen bu ürüne geçilir mi? Önerileriniz nelerdir
  • Monitör kötü mü iyi mi? Neden arada buluşamadınız beyler?
  • Ben de anlamadım. Monitör iyi mi kötü mü? Yoksa tamamen şans işi mi?
  • Bana sıkıntılı olan model geldi bu markanın aldığım ilk ürününde çıkmasında ayrı bir olay. Daha önce viewsonic kullandım ondada ölü pixel sıkıntısı vardı her aldığım modelde hemen hemen . Sıkıntı yaşatmayan tem firma şuan aoc benim için tabiki. Ama aklınızda bulunsun. Hepsiburada iade işlemin baya sancılı tutuyor bozuk model gelirse vay halinize, ama sağlam sıkıntısız gelirse kesinlikle alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zhee kullanıcısına yanıt
    Geçilmez aoc daha kaliteli ışık sızması ve ölü piksel sorunları yaşamanız olası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtx 2080 için bunu almak mantıklımı yoksa başka midelmi baksam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
  • Hb nin 1000e 100 kuponuyla beraber siparişi verdim. Geldiğinde ölü piksel vs muhabbetleri inşallah başıma gelmez. HB nin son dönemki sicili pek temiz değil.
  • xmenvirüs kullanıcısına yanıt
    Bu 1000'e 100 kuponu nerede hocam? Bende gözükmüyor.
  • Arkadaşlar monitöre DP v1.4 Vesa sertifikalı kablo aldığım halde ghosting gitmiyor.
    Monitörün iadesiyle ilgili nasıl bir süreç işlemeliyim ?
    15 günü geçmediyse direk iade hakkın var.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

15 günü geçmediyse direk iade hakkın var.
    Hocam bu konulardan anlıyorsanız bir kaç sorum olucak.
    Öncelikle ips panel 400 nit vs gibi özellikleri hoşuma gitti.
    Monitörde ölü piksel veya ışık sızması yok sadece ghosting var ve ne yaptıysam azaltamadım. Dp v1.4 kablo dahi aldım. (zaten onun gelmesini bekliyordum bir kaç gündür.)
    Monitördeki özellikleri yabana atamam, üstteki mesajı alel acele yazmıştım fakat ghosting sorunu ile gönderip değişim talebinde bulunmaya düşünüyorum. Şuan tek derdim ghosting.
    Bu değişim talebini hb üzerinden mi yapmam daha uygun olur yoksa direk garanti sağlayıcısı ile mi görüşmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 12 Mart 2020; 20:10:57 >
    Anladığım kadarıyla 15 gün geçmiş geçtiyse garantiyle görüşmen gerek hb sadece aracı kurum 15 gün iade hakkı verir süre geçtiği için servisle konuşman gerek.

Seni çok rahatsız etmiyorsa kullan ediyorsa garantiyle uğraş yada bulabilirsen farklı dp kablosu deneyebilisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 13 Mart 2020; 3:29:51 >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Hocam iade sürem geçmedi. Montör çok hoşuma gitti fakat ghosting de bir okadar çok rahatsız ediyor. Amacım iade edip paramı almak değil, değişimle veya onarımla ghosting olmayan aynı ürünü kullanmak.
    Özellikleri fiyatına göre gerçekten iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 13 Mart 2020; 8:19:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • !! Dolandırıcı !!
    "albayhulusiak" nickli kişi 35 lira değerindeki trendyol hesaplarımı çalmıştır aynı şeyin başınıza gelmesini istemiyorsanız kesinlikle uzak durunuz. İsteyenlere özel mesajdaki konuşmaları atabilirim.

Anladım o zaman hb mh ye iletişime geç böyle böyle de bakalım ne diyecekler.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Valla hiç dahil değilim bu konuya ama type c konusu yuzunden mag272c alacagım sanırım :| umarım çöp çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: djsabay

10 Gündür Bu Monitörü Kullanıyorum. 2 defa ölü pixel ve ışık sızması yaşadığım ve iade ettiğim Aorus CV27F den buna geçtim.

Alırken çok tereddüt etmiştim. pişman etmedi. Sıfır Ölü Pixel, Işık Sızması , Ghosting vs.. hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Hoparlörden çok birşey beklemeyin. bendeki İphone bundan çok ses veriyor. parlaklık cidden çok iyi. G-sync çalışıyor.

Ben monitöre 50-60 cm den bakıyorum pixel sayamadım. malzeme kalitesi Aorus kadar olmasada fena değil.

Bu monitörde beğenmediğim tek şey yavaş tepki vermesi.belki benim monitörde vardır sorun bilmiyorum.

mesela pc uyku moduna girip çıktığı anda monitör geç tepki veriyor önceki monitörümde 1-2 saniyede görüntü gelirdi bunda 4-5 saniye de geliyor.

bir diğer örnek olarak menüsünden bazı ayarlarda değişiklik yaptınız hemen ekran gidip ( Siyah Ekran ) 1-2 saniye sonra geliyor. çok önemli değil benim için.
    baskan bu menulerde yhada oyun alt tab yapınca ekran 2-3 saniye siyah ekrana düşüyor bunun sebebi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

baskan bu menulerde yhada oyun alt tab yapınca ekran 2-3 saniye siyah ekrana düşüyor bunun sebebi nedir

Alıntıları Göster
    merhaba monitor bugun elime ulaştı,ne ghosting ne ölü piksel hiçbirşey yok ve alt tabda anında geliyor görüntü sizdeki gibi bir sıkıntı yok bende pugbden masaustune donuyom sonra tekrar oyuna hiçbir bekleme yok. Görüntü çok iyi hdr ayrı güzel bu paraya daha iyisi yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoyuerel -- 14 Mart 2020; 20:18:54 >
  • asoyuerel A kullanıcısına yanıt
    saten bu paraya bencede daha iyisi yok hdr modu kullanınca ben daha oncr monutör kullanmamısım diyosun kdjdnjd

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.