Şimdi Ara

acer 3005 aldım yorumlarımı yazıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet banada ilginç gelmişti değişik bir pazarlama stratejisi ucuz ama eksik ürün
  • yazıyor demişiniz carrefour eksik mal satıyor ve üstünde yazıyor üstünde yazan şeyi içinden nasıl söksün carrefour bel ki bi ayarı vardı parti konusunda haklı olbalirsin sizinkiler belki ot amatik alıyor carefour dakikiler almıyor ama bu özellik onun içinde var vardır bi durumu ayrıca carrefour infronicle aynı malı satıyor sadece kampanyalı kanıt isteyen varsa göstereyim

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkoc17 -- 7 Ocak 2006 15:58:21 >
  • kardeş zaten carrefour infronic ile aynı malı satıyor anlaşmalı :) nasıl farklı olsun kanıt isteyen varsa gösteririm
  • işte problem orda zaten anlaşmalı olduğu için infroniğe bu tip değişiklikler yaptırtabiliyor çevremde birkaşkişi dell 2200 aldı crefeurdan üzerinde kablosuz ethernet kartı çıkmadı halbuki satılan heryerde wireless özelliği mevcuttu

quote:

Orjinalden alıntı: muratkoc17

kardeş zaten carrefour infronic ile aynı malı satıyor anlaşmalı :) nasıl farklı olsun kanıt isteyen varsa gösteririm
  • Carrefour yeni parti mal getirmiş ve fiyatı 1.459 a çıkarmış yani sorunnu düzeltti saygılar bugun bu maalı alıyorum yorumlarımı aldığım zaman yazarım saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkoc17 -- 8 Ocak 2006 17:31:39 >
  • orda dur abi tama mı ben de lap top aldım iyikide masa üstü almamışım aldığın masa üstünü halini düşünmek bile istemem note booklara da modifiye yapabiliyorsun. sen bir note book kullan sonra da gel konuş tama hadi bakim
  • carefurdan elektronik almamay çalışın abi bilgisayar da ordan alınmaz zaten ya. eski cihazlar bana göre özellikler iyi ama işlemciler düşük
  • yetkili servisler herturlu modifiye yapabiliyorlar
  • Arkadaşlar selam
    cihaz infronic malı kutu çinden ithal üzer,nde mavi renk 2 adet bant vardı ingilizce bantlar hasarlıysa almayın gibi bir ey yazıyordu yani türkiyede hiç açılmadığını düşünüyorım. Kutunun yan tarafındaki bantta şöyle yazıyor acer 3005 wmli semprın 3300 60 gb gd 15.4 crystal brite 801 b\g wireless

laptopun kapağında acer ilink ve signal up yazıyor iç kısımda klavyenin altındada yazıyor. Ibm makinenin 5 sinyal aldığı odamda acer 1 sinyal alıyor. Bu 5 sinyalede 2 makinede baglanamiyor ancak salonda ibm 4 sinyal alırken acer 6 sinyal alıyor 3 üne baglanıyor sifresiz. İbm 2 sine baglanıyor fakat sinyal cok düşük olduğu için devamlı kopuyor. Acer bunlara baglanıp ,nternete giriyor. Ibm bu baglantılarda 1\5.5 mb arası hız gösterirken acer 36 e kadar çıkıyor . Ibm in görmediği kablosuz bağlantıda acer sinyal YOK! demesine rağmen 28 mbit bağlanıp internet alıyor. Acer 1 kere bağlanırsa makineyi oynatmadığım sürece 1 kez bile kesinti olmadı.
    Şimdi benim sormak istediğim signal up denilen şey bu mudur? Signal çok az olsa bile yüksek bağlantı? Yoksa benim wireless bozuk mu ? Çünkü s,gnal yok diyor ve bağlanıyor.

• Şunu sormak istiyorum
    signal up için bir yazılım geliyormu sizin aldığınız ürünlerde böyle bir yazılım var mı?
    eğer signal up için bir yazılım varsa bende o yok. Acerın kendi sitesindede sadece 3000 serisi için broadcom wireless adaptörün sürücüsü var .bendeki wireless kart broadcom sizinkinin markası nedir?
  • arkadaşlar bu bilgisayarda oynadığınız oyunları söylerseniz daha çok fikir sahibi olabilecem...
  • bu bilgisayarda oyun oynanacag,n, h,c sanmiyorum. Üzerinde sis m760 cipseti var google da arat istersen. payalaşımlı oldukça ezik bir çipset. pcdepo.com a girdim 3dmark 2001 den 5k puan aldigini iddia eden var bu çipin alacağı maksimum 3dmark 2001 puanı 2500 dür. .Sis m760 ile güncel oyunlari oynadığını iddia edenlere inanmayın.
  • fokus insanları yanlış bilgilendirmeyelim.Bu makinenin çipseti m760gx ve nf 2 lerden bile oldukça yavaş bir grafik ünitesi var. alacağı maksimum 3dmrk puani amd 3300 ile 2500 dür. 3dmark 2003 ise sanmıyorumki 300 500 alsın.
  • yanlışın var dostum bayramda tatilde isen kocaeline beklerim beraber test yaparız gözünle görürsün

quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

fokus insanları yanlış bilgilendirmeyelim.Bu makinenin çipseti m760gx ve nf 2 lerden bile oldukça yavaş bir grafik ünitesi var. alacağı maksimum 3dmrk puani amd 3300 ile 2500 dür. 3dmark 2003 ise sanmıyorumki 300 500 alsın.
  • fokus senin pc baska bi pc galiba:)
    Lütfen donannım yöneticisine girip ekran kartının bagdastiricisinin modelini yazarmısın.
    Sis m760 çipseti şu an piyasadaki en kötü onboard grafik çözümüdür.

Senin makinen sanırım yanlışlıkla gf 6600 go il ebraber gelmiş.
    bak burada sempron 2800 ve m760x ile yapılmış dmark 2001 skoru var 1300 puan almış.
    3DMark 2001SE default Benchmark (1024x768 32bit) score: 1383

http://widodonugroho.blogspot.com/

Sana inanmıyorum demiyorum ama sen acer 3005 wmli sism760x ile 3d mark tan o ouanları alıyorsan sana yanlış makineyi vermişler 1399 dolarlık olan:)

• sanırım bu da resmi kanıt olur sism760 çipsetinin 3dmark 2001 de alacağı puan için.
    http://www.xbitlabs.com/articles/mobile/display/budget-notebook_26.html

acer 3005 aldım yorumlarımı yazıyorum

• kocaeline gelmeme gerek yok 3d markta test yapı ss ları yollasan yeter. System details kısmındıa unutma:)
    bırak 3dmark 2003 i 3d mark2001 den bile tan 5000 alırsan benim makineyi sana hediye vericem
  • fiyatına göre çok iyi bir makina
  • Bende 2-3 gün sonra 1 günlüğüne makineyi alacam bende bi test edeyim sonuçları baylaşırım hemen.
    Bende bu makinadan alacaktım emme bi test edelim.
  • ya abicim bırakın makinayı
    çok güzel bir makina fokus dedeğinin hepsi doğru he bide ben makinayı carrefourdan aldım ve wirless ı deneme şansım oldu ve singalup çalıştı tıkır tıkır iyi ki bu makinayı olmamışım hepinize tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.