Şimdi Ara

acer 3005 aldım yorumlarımı yazıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkoc17 -- 14 Ocak 2006 14:49:40 >
  • Arkadaşlar bu acer 3005i diğer intel işlemcili olanlarla kıyaslayan oldumu acaba? amd işlemcisinden memnunmusunuz? centrino 1,73Ghz ile nası bi farklılık gösterebilir?(performans, ısınma vs...)
    birde need for speed i rahatlıkla oynayabiilirmiyiz?
    Son olarak ekrandaki yansıma ne derecede rahatsız ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 15 Ocak 2006 3:14:45 >
  • sonoma 1.73 lü dell 6000 den daha hızlı çalıştığı kesin ve dell 6000 den daha estetik
  • Aldiginiz cihazlara test programlari uygulamadan yorum yapmak sakincali ozellikle 3d mark 2001 ve pc mark 2002 testleri yaparsaniz everestten de donanimlari ve sicakliklari yazarsaniz daha net anlamis oluruz..Bu programlari indireceginiz linkleri ve goruntulerini verecegim deneyin isterseniz...
  • SIZLERDE CIHAZINIZDAKI DONANIMLARI VE PERFORMANSLARINI GORMEK ISTIYORSANIZ 3 PROGRAM VAR BUNLARDAN BIRI EVEREST ULTIMATE 2006 DIR BEDAVA BIR PROGRAMDIR DONANIMINIZIN MARKALARINI VE OZELLIKLERINI ISLEMCI-HDD ISISINI VE KARSILASTIRMALI TESTLER MEVCUTTUR LINK ASAGIDADIR YUKLEMEK ISTEYENLER YUKLESINLER ...YUKLEDIKTEN SONRA KURULUM GEREKTIRMIYOR WINZIPDEN DOSYAYI EXTRACT EDIN VE BIR KLASOR OLUSTURUN VE EVEREST IKONUNU TIKLAYIP PROGRAMI KULLANIRSINIZ..

EVEREST ULTMATE 2006 ICIN LINK..

http://www.megaupload.com/tr/?d=2PCB1QFT

• IKINCI TESTIMIZ PCMARK 2002 DIR BU TESTE CIHAZIN KOMPLIKE PERFORMANSI OLCULUR.. 39 DEGISIK TESTTEN GECTIKTEN SONRA PUANLAR VERIYOR.. NE KADAR YUKSEKSE O KADAR PERFORMANSLIDIR CIHAZINIZ..BU TEST PROGRAMI DA BEDAVADIR...PROGRAM KURULDUKTAN SONRA SAG ALTTAKI BENCHMARKA TIKLIYORSUNUZ TEST BASLIYOR..

PCMARK 2002 TEST PROGRAMI ICIN ASAGIDAKI LINK..

http://www.megaupload.com/tr/?d=QMPZGLC0

• UCUNCU TESTIMIZ EKRAN KARTI TESTIDIR 3DMARK 2001 SE BEDAVADIR.17 DEGISIK OYUN KLIPLERI VE SLAYT TESTLERINDEN GECIRDIKTEN SONRA SIZE PUAN VERECEKTIR.PROGRAMI KURDUKTAN SONRA BENCHMARKA TIKLIYORSUNUZ TEST BASLIYOR..

LINKI CALISTIRMAK ICIN ACILAN SAYFAYI ASAGIYA CEKIP ORTALAYIN ''I AGREE'' YAZAN YERI TIKLAYINIZ YUKLEME BASLAYACAKTIR..

http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=320&file=5&evp=069d9905e72c82e5f26811af58d82e41

• MEGAUPLOAD LINKINDEN YUKLEME YAPMAK ICIN ASAGIDAKI PRINT SCREENI INCELEYINIZ..

• ben de de acer tm250 var yurt dışından gelem başka lap top kullandın mı acerdeb memnun musun
  • testi yapınca yollarım bir ara
  • http://forum.donanimhaber.com/m_5408229/tm.htm notebookunuz resimlerinizi eklerseniz sevinirim tesekkurler
  • acer alıpta memnun kalmıyan görmedim ben avrupada en çok satan marka imiş
  • fokus bişey soracam kardeşim benim bellekten ekran kartı 64 mb kullanıyor ben 128 istiyorum bu durun değişiyor mu bir bilgin var mı
  • Bu bilgisayarı forumda ilk ben aldım sanırım.Daha oncede topic açmıştım yorum gelmei çünkü kimseye cazip gelmemişti.Fiyat iyi ama bazı soru işaretleri vardı kafada.Tek kelime söylüyorum mükemmel!hdd 5400,wireless sorunsuz ve çok iyi,işlemci 2.0ghz.Pil 3 saat gidiyor sürekli kullanımda.Oyunlardan nfsmw harc coğunu oynayabldim sorunsuz.PES5 performansı gayet başarılı.Isınma sorunu hiç yok.
  • PEKİ 64 BİTMİ BU 3005?
  • biostan ayarlanıyor 64-128 olması senın elınde
    quote:

Orjinalden alıntı: muratkoc17

fokus bişey soracam kardeşim benim bellekten ekran kartı 64 mb kullanıyor ben 128 istiyorum bu durun değişiyor mu bir bilgin var mı
  • bu işlemcinin ön belleği nedir? 1mb mi 2mb mı?
    birde 64 bitmi değil mi?

ya arkadaşlar biriniz ekran kartı en kötü çipsetlerden diyosunuz,
    biriniz her türlü oyun oynarım 5000puan alırım diyosunuz.
    hani biraz bi yakınlık olsa anlıcam da
    taban tabana zıt konuşuyosunuz
    hiç birşey anlamıyo insan,
    kafa karıştırmaktan da başka işe yaramıyor maalesef bu!
    marka model fanatiği olmadan objektif düşüncelerinizi yazarsanız,
    bnm gibi yeni alacak arkadaşlara da o kdr faydalı olursunuz
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fokus

biostan ayarlanıyor 64-128 olması senın elınde

sağol kardeş
  • rica ederim
  • ben de alalı bir kaç hafta oldu ... genelde çok memnunum.. ..
    wireless olayına bakıcam hafta sonu... alan arkadaşlar da wireless problemi yaşayanlar var ...
    bence fiyat ve performans uygunluğu en iyi notebooklardan bir tanesi ..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.