Şimdi Ara

acer 3005 aldım yorumlarımı yazıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 bit değil, 64 bit şart koşmayan normal seviye kullanıcılar için gayet iyi/ekonomik bir alternatif
  • dostum sen bu makınayı beğenmedin diye bu kadar yalan yanlış kötüleme yahu tamam acer 1654 kadar iyi değil ama bencede fiyatına göre mükemmel bir lapto ve yazdığın şıklardaki olumsuzluklar bende ve arkadaşlarım da yok
  • arkadaşlar ben bu bilg. bir ay önce aldım. pek çok bilgisayar inceledim.tasarım olarak piyasadaki en şık bilg. diyebilirim. arkadaşlarda toshiba ve dell var bunun yanında oyuncak gibi kaldılar. performansı çok iyi. işlemcisi 64 bit değil. işlemci fanı yavaş ve hızlı olmak üzere iki kademeli. fan ihitiyaç olduğu zaman devreye giriyor ve sessiz. ekranının çok kaliteli olmadığını kabul ediyorum fakat işinizi fazlasıyla görüyor. birisi bu bilg. ile hiç bir 3d oyun oynanamaz demiş. ben oyun meraklısı değilim anlamam da zaten. arkadaşın yorumunu okuyunca komşunun oğlundan bir oyun aldım cd nin üzerinde nfs 6 yazıyordu. oyunun özelliklerinde ise nfs hot pursuit 2 yazıyordu. siz daha iyi bilirsiniz. kurdum ve çatır çatır oynadım. hiç sorun çıkmadı. ısınmaya gelince bilg. alt orta tarafından biraz sıcaklık geliyor. mouse de ısı ordan vuruyor ama rahatsız edecek kadar değil. lafın kısası bugün bilg. alacak olsam yine bunu alırdım. pişman değilim. notebook alacak arkadaşlar yinede piyasayı iyi araştırsınlar ve kendilerine en uygun olanı alsınlar.

• arkadaşlar ne iş anlamadım 2 versiyonu var galiba pcdepo dan alanların hepsi memnun (ben ve çevremdeki arkadaşlar) carfurdan alanlar bin pişman gözüküyor
  • focus sen hala konuşacağına
    şu 15000 lik 3dmark skorunun bi ss larını yolla.

Ürünün ithalatçısı aynı model olduğunu söylüyor sen hala milleti yanlış yönlendiriyorsun.

sism760 piyasadaki en kötü onboard grafik çözümüdür .
    Bu modeldeki sempron işlemci l2 cachesinin 128 KB olmasından dolayı en yavaş mobil çözümdür.

Bu bilgisayarda 2 güzel taraf var
    1-Dvd writer çok şahane cd dvd seçmiyor her markaya yazıyor.
    2-Meraklısı için crystal brite ışıkta kullanılırsa güzel görüntü veriyor.
  • evet hakikaten benimde dikkatimi çekti carfurdan alınanlar da problem var galiba yada carfurdan alanlar çok kıl müşteriler
  • bunu beğenmeyen varsa acer 1654 alsın
  • Arkadaşlar 3005 için 3D Mark 2001 puanı 1850 demişsiniz, Bende de Acer Aspire 5014 var (Amd Athlon64 3700+ 2.4ghz) benim laptop un 3d mark 2001 den aldığı puan 17400 , arada bu kadar fark olabilir mi yoksa sizin, 1850 de mi yanlışlık var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

focus sen hala konuşacağına
    şu 15000 lik 3dmark skorunun bi ss larını yolla.

Ürünün ithalatçısı aynı model olduğunu söylüyor sen hala milleti yanlış yönlendiriyorsun.

sism760 piyasadaki en kötü onboard grafik çözümüdür .
    Bu modeldeki sempron işlemci l2 cachesinin 128 KB olmasından dolayı en yavaş mobil çözümdür.

Bu bilgisayarda 2 güzel taraf var
    1-Dvd writer çok şahane cd dvd seçmiyor her markaya yazıyor.
    2-Meraklısı için crystal brite ışıkta kullanılırsa güzel görüntü veriyor.

İşlemci performansını ben 128kb olarak değerlendirmiyorum ama centrino sonoma 1.73 512 533 mhz bilgisayardan kullanım olarak daha hızlı.Bilgisayra şirkette oldugu için 24 saat açık ve hiçbir ısınma problemi olmadı.Gayet makul seviyelerde hatta centrinodan daha soğuk.İşlemci AMD dolayısı ile çok ısınıyor demişsin fakat sen 1900lü yıllarda kalmışsın.Bugünkü amdler intellerden daha az ısınır.Kasa kalitesi dedigin gibi cok iyi olmasada kötü değil.Tasarımı oldukça şık.Ayrıca usb ler cok ergonomik yerlere konulmuş.Kablo kırılmalarını engelleyecek biçimde yerleştirilmiş.Ekran kartı vasat zaten çok iyi diye satmıyorlar. Ben pes5 i gayet sorunsuz ve takılmadan oynuyorum.NFSMW çalıştırmadı ama fiyat/performans olarak en iyi notebooklardan biri.1.400 ytl ye bu özelliklerde başka bir notebook bulamazsınız.

• Bakınız
    memnun olabilirsiniz ona itirazım yok ancak bu yukarıda yazdığım maddelerin gerçek olduğunu değiştirmez.
    İnfronic Servis müdürü Selim Bey infronic Ürün mğüdürü İlhan Bey
    makinede ısının yüksk olduğunu fanın neredeyse her 2 daKİKADA BİR çalıştığını 3005 modellerinin hepsinin böyle olduğunu söylüyor.Ama siz iddia ediyorsunuz hala sıkılmadan. bumakineyle bırak pes5 wmp visualationlar bile adam gibi çalışmıyor.
    ben bilgisayarı değiştirdim sonoıma ile, lame mp3 neredeyse 2 katı hızlı çalışıyor. Ha işlemci 700 mhz ken 3 saattir fan 1 kere yazıyla bir kere devreye girmedi 3005 de 799 mhz ken bile fan devamlı devreye giriyor alt tabakası yanıyor.

Tomshardwarede 128 kb önbellekli sempronlar için ne yazmışlar daktilo olarak kullanın bu notebookları. Ama onlarda sallıyor tabi size göre bu makine centrino dan iyi>

İnsanların cebindeki parayla oynamayın.

Acer 3005wmli şu an piyasadaki en kötü 3d ve cpu performansına sahip notebooktur.

• valla ben de 1 hafta önce aldım. Bu işlerden de pek anlamıyorum ama görüntüsü süper :) Isınmıyor, sessiz, NFS2 oynarken arada kilitleniyor. (Ben oyundan anlamam yeğenim oynuyor oyunun adını da o söyledi) Kablosuz bağlantısında hiç sorun yaşamadım.

sevgiler
  • problemsiz ürünlerden biri
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu ürünün bizdeki fiyatı ve ayrıntılı özellikleri aşağıdaki linkte, hiç bir yere daha fazla para ödemeyin. ürün infronik garantilidir.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1040
  • ben pcdepo gibi müşteri memnuniyetine özen gösteren bir firma bulmuşken kololay kolay başka yerden almam
  • herkese slm,
    ayni notebook(3005) bende aldim, ekran cyberbrite ama hiçbir esprisi yok, keskinlik iyi, parlaklık normal, görüş açısı çok kötü, gün ışıgında ekranı görmek çok zor, kısaca normal bir ekrandan çok farklı değil, dvd-rw çok seçici dvd yazdırmak problem ve cd yazdığı zamanlarda yazdığı cd yi kendisi bile okuyamadığı zamanlar oluyor, ilk defa acer marka bir ürün aldım bundan sonra da alacağımı sanmıyorum, kimseyede tavsiye etmiyorum, wriless ise berbat, çok sorun yaşıyorum, ....
  • yazdıkların bana pek ınadırıcı gelmedı dostum herkez beğenmişken
  • ARkadaım hayırlı olsun.bende ACER ASPİRE 3005 den alıcaktım son anda vazgeçtim.iyi kide vazgeçmişim.Ben ACER TM4104 LCİ modelini aldım.süper makina ve hiç sorunsuz çalışıyor.ÇOOOK sesiz çalışıyor.valla anlatmaya kalksam baya surecek en iyisi siz bakın.
    ACER TM4104LCİ
  • bakın arkadaşlar bu makinede oyun oynamayacak, video encode etmeyecek dvd shrink felan kullanmayacaksanız ısı fan sesi , önemli değil oda ışığında film izleyecekseniz(crystal b) ofiste word kullanacaksanız alınır ama 600 700$ olursa alınır. İçindeki broadcom wireless adaptörden olsa gerek signal up bile çare değil wireless iyi çekmiyor!
    Ben 40062 acer wlmi ile değiştirdim sonoma 1.73 533 mhz ramler makine 700 mhz ken fan 1 kez bile devreye girmiyor! altı yanmıyor nba live 2k6 yı 1024*768 oynuyorum 915gm çipseti ile, 3005 sism760 2 fps(yani slayt şov) oynatıyor. DVD srinkle 3005 le 2.1 saatte dvd kopyalarkenn bununla 1 saatte bitiriyor desktop pc mden çok daha hızlı video encode yapıypprum.Evimin salonunda intel 2200 bg wireless adaptör ve signal up ile 16 evet 16 tane ağ buluyorum. Ibm laptopumun 3 katı bağlantı buluyor.
    Acer alınır ama
    acer kasaları dandik ekranların görüş açısı berbat in out lar çok rahatsız yerlerde ama görünüş şık kasanın.

Sakın ama sakın 3005 almayın 4104 alın 4062 alın ne biliyim dell 6000 alın toshiba alın 3005 ALMAYIN!
    Çünkü alacağınız 3005
    eski amd athlon xp lerden bile daha yavaş, tnt m64 den bile daha yavaş 3d performansına sahip!
    Gördüğünüz gibi 3dmarkdan 15000 puan aldığını iddia edenler kayboldu o yazanlara inanmayın pcdepo yorumlarının hepsi yalan!
    Paranıza yazık.

• Selam arkadaşım imkanın varsa değiştir laptopu infronic İlhan Bey le görüşmeni tavsiye ederim makinede fiziksel bir hasar yoksa kutuları felan mevcutsa sonoma bir acer ile değişim talep et farkını verip.
    DVD writer benim kullandığım 3005 de en mükemmel yeriydi marka seçmeden yazıp okuyordu ARIZA olabilir.Slimtype dvdr diye geçiyor donanım yöneticisinde.Sonoma bir makineye geçrsen performans açısından çok memnun kalacaksın ancak ekran görüş açısı problemi tüm acerlarda var.

quote:

Orjinalden alıntı: lvcom

herkese slm,
    ayni notebook(3005) bende aldim, ekran cyberbrite ama hiçbir esprisi yok, keskinlik iyi, parlaklık normal, görüş açısı çok kötü, gün ışıgında ekranı görmek çok zor, kısaca normal bir ekrandan çok farklı değil, dvd-rw çok seçici dvd yazdırmak problem ve cd yazdığı zamanlarda yazdığı cd yi kendisi bile okuyamadığı zamanlar oluyor, ilk defa acer marka bir ürün aldım bundan sonra da alacağımı sanmıyorum, kimseyede tavsiye etmiyorum, wriless ise berbat, çok sorun yaşıyorum, ....

• bu ne iş yahu kimi alan aşık olmuş kimisi memnun değil nasıl olucak bu iş herkezi tatmin etmek zor galiba
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.