cerefeurda satılanlarda eksik config oluyor genelde
arkadaslar bende bu laptopu yaklaşık bi hafta once pcdepodan aldım..ama henüz wireless deneyemedim ne gibi sorunlar yaşarım..ayrıca bu makinenin ekan krtı paylaşımlı 128mb gorunuo ama acer e settings bakınca memory 64 mb gorunuo..kullanan arkadaslar acil olarak cevap ona gore pc depo yada infronicle gorusmeyi düşşnüyorum.. ha bide bu sağ tarafta usblerin solunda ki uzun giriş neişe yarıyo nette çok aradım ama emin olamadım
hayırlı olsun dostum pcdepo dan almakla iyi yapmışsın cihazın biosuna girip ekran kartını 128 mb olarak ayarlaman gerekir ve yanda uzun giriş dediğin pcmcı yuva bu yuvaya pcmcı tv kartı takabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: onurgez
arkadaslar bende bu laptopu yaklaşık bi hafta once pcdepodan aldım..ama henüz wireless deneyemedim ne gibi sorunlar yaşarım..ayrıca bu makinenin ekan krtı paylaşımlı 128mb gorunuo ama acer e settings bakınca memory 64 mb gorunuo..kullanan arkadaslar acil olarak cevap ona gore pc depo yada infronicle gorusmeyi düşşnüyorum.. ha bide bu sağ tarafta usblerin solunda ki uzun giriş neişe yarıyo nette çok aradım ama emin olamadım
donanım dışındaki sorularınızada cevap vereyim... bi kere tasarım çok şık ayrıca makine odukça hafifi geldi bana eski makinemden sonra (vaio pcg k33) ayrıca bende en çok amd olayıdan korktum çok ses yapar fazla ısınır diye ama asus larla falan yanyana çalışınca ne kadar sessiz olduunu anladım.. sürekli çizim progrmı kullanıyorum(auodesk mechanical desktop) ağır bi programdır ama ısınma fazla olmadı... sadece touchpad üstü ve etrafında biraz ısınma oluyor oda harddisk olduğu için... ama bilmiyorum diğer arkadaslardada aynı şey varmı bazen harddisk ten gelen tıkırtılar rahatsız edio... ama yinede alacaklara tavsiye ediyorum....
hdd den cok sessız ortamlarda tıkırtı duyman çok normal bu bütün notebooklarda var
arkadaşlar bence ideal bir notebook .. ama şu ekran kartı olayını anlamış değilim...
arkadaşlar,
bu laptopu bir yakınıma aldık bugün Izmit Carrefour'dan, açılmamış kutuda, kurulumu falan evde yaptık, ilk izlenimlerim çok iyi, özellikle wireless çok iyiydi, benim HP'den bile iyiydi dilebilirim signalup sayesinde, marketten bilg. alınması bana da pek normal gelmiyor ama heryerden ucuzsa aynı cihaz neden olmasın dedik ve aldık, iyiki de almışız 1399/8 taksit, bu fiyata da çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: laguns
arkadaşlar bence ideal bir notebook .. ama şu ekran kartı olayını anlamış değilim...
anlamicak birşey yok..paylaşımlı olayını soruyorsan ram inden kullanarak çalışıyor or yani makine 512 mb olduunda 128ini ekran kartın kalanını da makine ram olarak kullanıor..düşük ramda performansı ekiler ama mesela ben grafik lazım olduu için 1gb ram le aldım... bu arada 3dmark testinden 1577 puan aldı..64 mb ekranla denedim 1568 aldı...128 dede 1577
arkadaşlar bunun işlemcisi bazı forumlarda 64 bit olarak geçiyor bu doğrumudur
ok.. ilk aldığımda ram 64 tü biosdan 128 yaptım pek fark göremedim ondan sordum..
quote:
Orjinalden alıntı: laguns
ok.. ilk aldığımda ram 64 tü biosdan 128 yaptım pek fark göremedim ondan sordum..
evt arkadaslar lagunsla aynı şeyi düşünüyorm...nerdeyse hiç bi değişiklik olmadı.. dahası herkes pes5 oynarmıyım demiş ama bu makie pes4 te oynamıyor sorun bendemi yada benim makinedemi.. bide oyunun dvd olması birşey değiştirir mi...
Arkadaşlar bu yazacaklarım kesin doğrulardır teyidini ürünün ithalatçısı infronic ten alabilirsiniz. Teknik servis ahmet bey veya ürün müdürü ilhan bey i(dahili 236) arayarak gerçekleri bire bir öğrenin burada sizin cebinizdeki milyarlarla dalga geçen yalancılara inanmayın.
Bu kartla pes 5 nfs underground u rahatça! oynadığını iddia edenler YALAN SÖYLÜYOR! Oynansa bile 2 fps yi geçmiyor GEÇEMEZ! Sis m760 tnt m64 ayarında bir 3d çipseti!
1-Pcdepo veya carrefourda satılan infronic garanti belgeli tüm 3005 ler aynı konfigurasyon. 2-Signal up bir yazılım değil, yani makineyle beraber açık gelip gelmediğini anlamanız olası değil kasada yazıyorsa vardır yoksa yoktur. 3-Üzerindeki bios da fan ekran parlaklığı gibi ayarlar yok. Ekran parlaklığı acer yazılımıyla yapılıyor. 4-Amd sempron işlemcinin ön belleği 128 kb. Yani centrinolar ve mobil celeronlardan çok daha zayıf bir işlemci. 5-Kasa kalitesi datrondan bile kötü elinize aldığınızda parmaklar kasanın içine geçecek gibi hissediliyor. 6-Ramlerin bulunduğu kısım haddinden fazla ısınıyor dizüstü kullanmak özellikle yazın işkence olabilir. 7-Touchpad çok ıısınıyor. 8-Fan tek devirde çalışıyor yaklaşık sessiz bir kasa fanı kadar ses çıkartıyor her 100 saniyde bir devreye giriyor. Sessiz notebook değil! 9-3dmark 2001 puanı 1850 10-güncel veya 4 seneden önceki hiç bir 3d oyunu performanslı oynatamıyor! 11-Kasanın görüntüsü gerçekten şık. 12-usb ve ethernet girişler sağ yan tarafta bu da mouse u sağ eliyle kullananlar için alan daraltması ve rahatsızlık veriyor. 13-Sıcak havayı dışarı atan kanalda sa ğ tarafta elinizi çok ısıtıyor. 14- Crystal bright ekran oda ışığında çok net derin bir görüntü verirken karanlık ortamda hiç bir artısı yok, görüş açısı çok kötü iki kişi oturup ekranda bir şey izlemenize imkan yok. 15-Carrefour notebook iadesi almıyor alması için servisten arıza raporu istiyor! yani notebookunu beğenmeyen iade edemez.
Ben servise verdim makineyi 1 haftadır inceleniyor. Aldığım yanıt bu modelde benim bahsettiğim tüm olaylar normal!
focus ve destekçileri insanlar 1.5 milyar parayı sokaktan toplamıyor heves edip bir notebook alacaklar tamam beğeniyorsanız neden beğendiğinizi anlatın problem yok ancak sizi ikaz etmeme rağmen hala bu makineyi bir oyun notebook u ısınmayan , centrinolardan performanslı ve SESSİZ olduğunu iddia ederek paralarını sokağa atmalarına sebep olmayın! AYIP GÜNAH!
Şimdi almayı düşünenler bana inanmıyorsa tek bir şey rica ediyorum
Notebooku internet yoluyla alın memnun kalmazsanız ne olursa olsun kanunen 1 hafta da iade hakkınız var elden satışlarda sadece ürün ayıplıysa iade edebilirsiniz.
infronic telefonu 0216 317 96 50
Çok güldüm ya bu makinayı kullanmadan laf ediyon ona çok güldüm ekran kartı gerçekten fazla oyun çalıştırmıyor her yönüyle ekrannı süper bu bir makina sessiz bu ikiiiiiii ayrıca 1.399 luk bi lapto bundan iyi olamaz bu üççççççç bize yalancı demişin budaaaaaaaa dörttttttttt bilader sen bu fiyatta hangi notebook u tavsiye ediyon acaba söle bakyım
yukarda bu makineyle her oyunu çalıştırdığını ,3dmark 2003 den 5000 2001 den 15000 puan aldığınızı iddia ediyorsunuz sessiz diyorsunuz. Bakın infronic yetkili servis sorumlusu ahmet bey telefonunu verdim ara de ki sen yanlış biliyorsun . servisin cevabı şudur Acer 3005 wmli modelinin fanı tek devirde çalışır her 1.5 dakikada bir devreye girer çok ısınır çünkü amd dir.
Eğer aksini iddia ediyorsan lütfen yarın ara ahmet bey e benim laptopum bütün oyunları çalıştırıyor çok da sessiz siz arkadaşın laptopunu değiştirin de. Memnun olurum.
Ben diyorum ki kasa kalitesi önemli değil oyun oynanmayacak ve ısı dert edilmeyecekse bu notebook alınabilir , benim önceki postlarda sis m760 çipsetinin performansını gösteren incelemelerle ispatlamama rağmen hala ısrarla yalan yazmak, milletin 1.5 milyarıyla oynamak çok ayıptır. Bilgisayarı 1 hafta kullandım. Sizin yazdılarınız sonucu benim bilgisayarda sorun var sanarak servise verdim . Lütfen bir daha yazmayın!
tekrar yazıyorum
Bu bilgisayarla güncel hiç bir 3D oyun akıcı oynanamaz
arkadaslar internettte araştırırken birşey dikkatimi çekti. amd tuion64 1.8 ghz işlemciden çok bahsdilmiş ama sempron 3300+ 2.0 ghz çok az.. bunun sebebi ne bu işlemcilerden hangisi daha iyi
bu notebooku alanlar ozelden msn adresini atarlarsa iletişim kurmak istiyorum..
arkadaslar makineyle ilgili hergeçn gün dğişik bişeler ortaya çıkıyor..lütfen doğru yazalım..harddisk için 5400rpm demiştiniz ama 4200 rpm çıktı..gerçekten bu forumda makineyle ilgili bayaa bi yanlış bilgi var...şimdi sorum bu makine 64 bitmi değilmi lütfen doğru cevap verin
cidden gencler bu laptop ile ilgileniyordum ne guzel ucuz ve iyi bir tane buldum diyordum simdi iyice kafam karisti.Olayi bir aydinlatalim lutfen...
Belki fikir verir.Benim notebook standart intel 915 gm ekran kartı ile 3dmark03 den 773 puan aldı gerisini bilmiyorum.
sanmiyorum 64 bit olacagini.Cunku 64 bit olarak Turion cikti piyasaya.
quote:
Orjinalden alıntı: onurgez
arkadaslar makineyle ilgili hergeçn gün dğişik bişeler ortaya çıkıyor..lütfen doğru yazalım..harddisk için 5400rpm demiştiniz ama 4200 rpm çıktı..gerçekten bu forumda makineyle ilgili bayaa bi yanlış bilgi var...şimdi sorum bu makine 64 bitmi değilmi lütfen doğru cevap verin