Şimdi Ara

acer 3005 aldım yorumlarımı yazıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bufalobill

bu ne iş yahu kimi alan aşık olmuş kimisi memnun değil nasıl olucak bu iş herkezi tatmin etmek zor galiba

abi alan herkes memnun :) alıpta memnun olmayan bir kişi bile yok.ama bir kişi war memun olmayan oda almayan bir kişi.kafasına göre bişeyler uyduran bir kişi :)
    siz onu iplemeyin bile derim.laptop ı alıp kullananlara sorun.
    bu yukarıda kötüleyen arkadaşın yazdıklarınada gülün bence :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvcom

herkese slm,
    ayni notebook(3005) bende aldim, ekran cyberbrite ama hiçbir esprisi yok, keskinlik iyi, parlaklık normal, görüş açısı çok kötü, gün ışıgında ekranı görmek çok zor, kısaca normal bir ekrandan çok farklı değil, dvd-rw çok seçici dvd yazdırmak problem ve cd yazdığı zamanlarda yazdığı cd yi kendisi bile okuyamadığı zamanlar oluyor, ilk defa acer marka bir ürün aldım bundan sonra da alacağımı sanmıyorum, kimseyede tavsiye etmiyorum, wriless ise berbat, çok sorun yaşıyorum, ....

quote:

şlemci:Intel Celeron - M 370 - 1.5GHz
    İşletim sistemi:Linux
    Ekran:15.4”WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD (1280x800 pixel)
    Ekran kartı:64MB shared VGA
    Hard Disk:60GB
    Sistem Hafızası:512MB (2 x 256)
    Sürücü:DVD-DUAL Double Layer
    İletişim:802.11g Wireless kablosuz iletişim, 56K Fax/Modem, 10/100Mbps LAN
    Arayüz:3x USB 2.0, Audio Systems with 2 Built-in speakers, Built-in microphone
    Batarya:Li-ion
    Ağırlık:2.8 kg.
    Garanti:2 Yıl

Acer ın bu ürünü hakkında birşeyler yazmak istedim. Ürünü yaklaşık bir ay önce aldım. Ekran CyberBrite ama ben diğer ekranlardan farkını göremedim. görüş açısı çok kötü,parlaklık normal, keskinlik normal, dvd-rw ında dvd yazmak mümkün değil. Denemediğim dvd multimedia kalmadı. çektiği cd leri kendi bile okumuyor. cd okuması da keyfine kalmış, Sistem stabil ve performansı yeterli. wriless toshibalarla karşılaştırırsak zayıf. pi süres,n, alırken 2 saat dediler. yaklaşık 45dk gidiyor.

yaw bu nasıl iştir :) bu forumun laptop bölümü walla bitmiş.insanların aklını çelmekten başla yapılan iş yok.adam 5gün arayla farklı laptopları alıyo (çok zengin heralde ) hepside kötü çıkıyo.
    biri bi siteden alınanın süper olduğunu söylerken ancak bi mağzadaki aynı laptopu yerlere wuruyor :)
    insanların aklını karıştırmaktan başka bir iş yapmıyorsunuz!

• keşke bendedede okadar para olsa da bir hafta ara ile notebook alabilsem ve hepsi kötü çıksa
    quote:

Orjinalden alıntı: timhat

quote:

herkese slm,
    ayni notebook(3005) bende aldim, ekran cyberbrite ama hiçbir esprisi yok, keskinlik iyi, parlaklık normal, görüş açısı çok kötü, gün ışıgında ekranı görmek çok zor, kısaca normal bir ekrandan çok farklı değil, dvd-rw çok seçici dvd yazdırmak problem ve cd yazdığı zamanlarda yazdığı cd yi kendisi bile okuyamadığı zamanlar oluyor, ilk defa acer marka bir ürün aldım bundan sonra da alacağımı sanmıyorum, kimseyede tavsiye etmiyorum, wriless ise berbat, çok sorun yaşıyorum, ....

quote:

Acer ın bu ürünü hakkında birşeyler yazmak istedim. Ürünü yaklaşık bir ay önce aldım. Ekran CyberBrite ama ben diğer ekranlardan farkını göremedim. görüş açısı çok kötü,parlaklık normal, keskinlik normal, dvd-rw ında dvd yazmak mümkün değil. Denemediğim dvd multimedia kalmadı. çektiği cd leri kendi bile okumuyor. cd okuması da keyfine kalmış, Sistem stabil ve performansı yeterli. wriless toshibalarla karşılaştırırsak zayıf. pi süres,n, alırken 2 saat dediler. yaklaşık 45dk gidiyor.

yaw bu nasıl iştir :) bu forumun laptop bölümü walla bitmiş.insanların aklını çelmekten başla yapılan iş yok.adam 5gün arayla farklı laptopları alıyo (çok zengin heralde ) hepside kötü çıkıyo.
    biri bi siteden alınanın süper olduğunu söylerken ancak bi mağzadaki aynı laptopu yerlere wuruyor :)

• Arkadaşlar aspire W3005 ilk başta çok avantajlı gözükmekle birlikte işlemcinin 128kb cash belleğe sahip olması işi bozuyor. Bu aletin üzerinde 1mb cash olsa bir dakika düşünmeden alırdım. Bunun yerine celeron işlemcili bir model alsanız daha iyi onlarda 1mb cash bellek var ki, ismi celeron olduğu için millet kaçıyor.
  • tüm özellikleri ve fiyatı avantajlı bence
  • peki arakadaşlar bana şu ön bellekleri açıklayabilir misiniz? yani nedir 128kb ile 1mb arasındaki fark ne gibi sorunlar(!) yada sıkıntı yaratır
  • bir sis 760 grafik chipset sahibi olarak (Aspire 5002 wlmi) şunları söyleyebilirim :

intelin paylaşımlı ekran kartlarından bile daha kötü

directX 9 desteği yok

yeni 3d multimedia oyunların hiçbirini oynayamazsınız...

Bu laptopu alacaksanız grafik performansı hakkında hiçbirşey beklemeyin , hayal kırıklığına uğrarsınız...

fiyat performans oranı çok iyi , internet ve multimedia uygulamaları için çok yeterli bir notebook , tavsiye ederim...
  • bunun yerine acer 5033 alsan daha iyi olur
  • aslında normal kullanımda pek sorun yaratmaz rendering programları kullanıyorsan biraz zayıf kalabilir sadece

pcDEPO.COM Da aşağıdaki model notebooklarda

Notetebook çantası , notebook mose , notebook soğutucu fan hediyesi var

Lenovo Notebook

http://www.pcdepo.com/lenovo-notebook-kat35.html

Dell Notebook

http://www.pcdepo.com/dell-notebook-kat25.html

Toshiba Notebook

http://www.pcdepo.com/toshiba-notebook-kat31.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mailman -- 3 Ağustos 2011; 6:11:54 >

• arkadaşlar bu 3005 ile 3003 modeli arasındaki farklar neler?

Acer Aspire 3003

•AMD Sempron™ Mobil teknolojili - AMD Sempron™ Mobil 3000+ İşlemci - SisM760GX chipset
    •Microsoft® Windows® XP Home Türkçe
    •15.4 WXGA CrystalBrite geniş LCD, 1280x800
    •Entegre paylaşımlı maksimum 128MB 3D DDR VGA
    •512MB DDR333MHz bellek, 60GB sabit disk
    •DVD-RW Dual DOUBLE Layer sürücü
    •MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör ve mikrofon
    •56K faks-modem, 10/100Mbps LAN, PCMCIA kart slot
    •3xUSB 2.0 port, Wi-Fi 802.11b/g kablosuz LAN
    •Türkçe Q klavye, touchpad scroll mouse
    •4 cell Li-Ion pil, 2.8kg ağırlık
    •Acer ARCADE ve Acer GRIDVISTA yazılımları
    •Dual Double Layer, LAN & 802.11g WLAN, TR Q klavye, 8 cell Li-Ion, 2.8kg
    •2 yıl garanti

Acer Aspire 3005

SiS M760GX / AMD Sempron™ Mobil teknolojisi

Desteklenen İşlemciler
    AMD Sempron™ Mobil 3300+ işlemci (2.0GHz) *

LCD Ekran
    15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk

Aspire CinemaVision™ teknolojisi, Aspire ClearVision™ Video optimizasyonu

Grafik Kartı
    128MB paylaşımlı AGP 8x SIS M760 entegre ekran kartı (ilave monitör bağlandığında 2048x1536 çözünürlüğü destekler)

Sistem Belleği
    512MB (2*256) DDR333

Sabit Disk (HDD)
    60GB Ultra ATA 100

Optik Sürücü
    DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)

Ses Sistemi (Audio)
    MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon

İletişim Arabirimleri
    56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring

10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN

Acer InviLink 802.11b/g WLAN kablosuz ağ , Wi-Fi

PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 :
    1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adet

IEEE1394 / Kızılötesi :
    -- / --

VGA out / S-Video TV-out :
    1 adet / YOK

LINE-IN / LINE-OUT :
    1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için)

Bellek Kart Okuyucusu :
    ---

Ebat / Ağırlık
    G:364 x D:279 x Y:33.9 / 38.9 mm; 2.95kg (DVD-RW sürücü dahil) *

Güç Kaynağı / Adaptör
    8 cell 44000mAH Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör

Pil Ömrü / Şarj Süresi
    3 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **

Klavye / Mouse
    85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse

Yazılımlar (software)
    Norton AntiVirus, Acer e-Manager, Power DVD, NTI CD-Maker, Acrobat Reader, Kurtarma CD'si

Acer ARCADE (Tüm Multimedya uygulamaları için) ve Acer GRIDVISTA yazılımları

İşletim Sistemi
    MS Windows XP Home Türkçe

Aslında hiç 3003 görmedim kullanan ya da (bulabilirse tabii) alan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarys -- 11 Nisan 2006; 3:49:34 >

• bende 3 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok canawar gibi yalnız uyuz olduğum tek nokta ekran görüntüsü diğer laptoplara göre daha mat buda crista ekran olmasından sanırım diğer herşeyi süğer undergraund 2 gibi grafiği yüksek oyunları kaldırıyor...Bence çok iyi bi makina carrefourdan alınanlar hatalı sanırım bende 1550 tl ye almıştım sonra carrefourda 1400 e görünce çok üzüldüm bi arkadaşa aldık carrefourdan ama aynı model benimki kadar olamadı iyikide almamısım carrefourdan...
  • arkadaslar belkide üstünde en çok tartışılan laptop tur bu makine..
    bende aldım alalıda yaklaşık 3 ay oldu..söylicek çok bişe yok bence bu fiyata bu laptop çok iyidir ama eğer illaki ben laptopumdda oyun oynamak isterim derseniz uzak durun..soylendiği gibi ekran kartı paylaşımlı olduğu için zaten düşük performans gosterirken ayrıca sism760 ında benzerlerinden daha düşük performans verdiği doğrudur...ben makine mühendisliği öğrencisiyim matlab autocad mechanical desktop ayrıca photoshop ve phooshop premiere kullanıyorum daha iyi performans gosteren makineler varmı evet ama acer emiimki bbunu vaio serileirne rakip olarak üretmemiştir..
    bunları niye yazıyorum çünkü ben makinayı ilk aldıımda bu forum sayfalarını okuyup günlerce param boşa gitti diye üzülmüştüm(ki 1500ytl benim için az değildi)..ama gereksizmiş...laptopa verecek fazla arası olmayanlara ve beklentisi yüksek olmayanlara tavsiye ederim..:

bu arada cache olayı 128 kb oluşu tabiki 2 mb a göre fark yaratıyordur ama yüksek cachenin her zaman daha iyi olduğu söylenemez..
    mesela amd sempron 3200+ serilerinde 256kb cache kullandıktan sonra tekrar 128kb a dönmesi boşa değildir..işlemcide önemli olan sistem bütünlüğüdür
    ayrıca cyrstal bright ekranın amacı sony vaiolarınki gibi parlak ve mükemmel olmak değil gözü daha az yormak (ki bu konuda emin olun sonyden bile daha başarılı)ve kaliteli görüntü sunmaktır ve bence bunlarıda (yine fiyatına oranla söylüyorum)yerine getiriyor...evet keşke herkes daha çok para verip daha iyi bilisayarlar alsa daha çok param olsa bende mtlaka başka bişe tercih ederdim..

• ağzına sağlık bende bunu anlatmak istiyordum fiyat performans oranı çok iyi millet 2000 dolarlık notebooklarla kıyas yapınca kötü kalır tabiki
  • arkadaşlar sabah CHİP dergisi aldım, 1000$ altı notebook bilgisayarların incelemesi vardı,
    bilginiz olsun diye paylaşmak istiyorum.
    öncelikle bilgisayar modeli + fiyat + toplam puanı yazıyorum
    Datron NB-DA 939$ 88
    CBOX EX555 999$ 81
    Casper CPS1700 999$ 80
    Monster NC31N17 999$ 77
    CBOX 6070 649$ 76
    Acer 2423 659$ 76
    Packard R362 999$ 72
    MSI M630 999$ 71
    HP NX6110 849$ 70
    Acer 3005 899$ 67
    Acer 5002 999$ 64
    BenQ R23E 599$ 57

bencede yeni alacaklara DİKKAT acer 3005 notu 67 , 659$ lık acer 2423 puanı 76
    fazla para vermeyin
    bilgilerinize
  • iyide bu çip dergisi hangi ithalatçı daha çok parayı bastırırsa onun ürününü yüksek puan alan dergi değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tepetaklak

iyide bu çip dergisi hangi ithalatçı daha çok parayı bastırırsa onun ürününü yüksek puan alan dergi değilmi

hardware dergiside yapmıştı bu ay 1000$ notebook testi datron birinci çıkmış ,acer 3005 ordada cuvallamış
  • harbi herif çuvallamış

quote:

Orjinalden alıntı: timhat

quote:

herkese slm,

quote:

• çok güzel ve şık bir ürün benim kanka aldırdı babasına ben böyle bir fiyata böyle bir ürün görmedim.
  • kanaka nedemek yahu
  • acer 3005 o fiyat kotagorisinde en iyi ürün
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.