Şimdi Ara

acer 3005 aldım yorumlarımı yazıyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
10.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yapmayın lütfen İşlemci Sempron 100 USD daha verip Centrino alınabilirken neden Sempron alalım ki????

quote:

Orjinalden alıntı: sektron

acer 3005 o fiyat kotagorisinde en iyi ürün
  • iyi güzel hoşta bunun sonu yokki 100 dolar verip centrino alsak biri atlıyıcak konuya 100 dolar daha verip turiyon al diyicek sonra başkadı gelicek ekran kartı çok kötü diyecek 1200 dolara paylaşımsız diyecek sonra bir başkası gelip bu devirde bumu alınır düolar çıktı diyecek sonra başkası çıkıp 2.0 duo alın diyecek ve bu masal sürüp gidicek haksızmıyım.acer 3005 en ideal ürün sonuçta 2 ghz işlemciye sahip.
  • dell 1300 bunun yanında iyi bir seçenek olabilir.
  • bende yakında alıcam bu cihazdan
  • fiyatına göre özellikler iyi ucuz notebook düşünenler için iyi bir fırsat
  • Ben de kullanıyorum ve fazla söze gerek yok bu fiyata (ben carrefourdan 1330'a aldım) gayet iyi.. ayrıca bu cihazı seçmemde en büyük etki dvd yazmasıydı sorunsuz çok da güzel yazıyor ve yine kalite, acer i casper ve datron ile bir tutmak tartışılır. Yeni yada yerli markalar elbetteki satmak için daha fazla özellik yükleyecek ama ben çok gördüm casperların dağılmasını..
    Olumsuz özellikleri elbette işlemci biraz daha yüksek olabilirdi ve sessz demek haksızlık olur ama ben alıştım hiç duymuyorum fanı
    Onun dışında fiyat için kasa biraz kalitesiz tutulmuş ama bence görünüm çok hoş..
    Normal ekran kullanan çoğu arkadaşım ekranı çok beğendi.. Normal ekran olarak tek rakip bence dell 6000 gerçekten kaliteli ama fiyat aralığına dikkat etmek gerekiyor...
    yazının ana fikri ek özellikler için bu ama istenilmezse (tabi ki fiyat için konuşuyorum) acer2423 gayet iyi... Parası olan arkadaşlar da vaiolardan şaşmasın

• carefeurdan kaça aldın anlamadım nezaman aldın kdv dahilmi hala varmı biliyormusun lütfen acil bugün alınacak birtane

quote:

Orjinalden alıntı: scarys

Ben de kullanıyorum ve fazla söze gerek yok bu fiyata (ben carrefourdan 1330'a aldım) gayet iyi.. ayrıca bu cihazı seçmemde en büyük etki dvd yazmasıydı sorunsuz çok da güzel yazıyor ve yine kalite, acer i casper ve datron ile bir tutmak tartışılır. Yeni yada yerli markalar elbetteki satmak için daha fazla özellik yükleyecek ama ben çok gördüm casperların dağılmasını..
    Olumsuz özellikleri elbette işlemci biraz daha yüksek olabilirdi ve sessz demek haksızlık olur ama ben alıştım hiç duymuyorum fanı
    Onun dışında fiyat için kasa biraz kalitesiz tutulmuş ama bence görünüm çok hoş..
    Normal ekran kullanan çoğu arkadaşım ekranı çok beğendi.. Normal ekran olarak tek rakip bence dell 6000 gerçekten kaliteli ama fiyat aralığına dikkat etmek gerekiyor...
    yazının ana fikri ek özellikler için bu ama istenilmezse (tabi ki fiyat için konuşuyorum) acer2423 gayet iyi... Parası olan arkadaşlar da vaiolardan şaşmasın

• acer ın bu modeli gördüğüm en kötü notebook
    acer-dell-hp bu makinaların üçününde bulunduğu bi odada acer ortalığı kasıp kavurdu
    acerın fan sesi sanki masaüstü bilgisayar gibi
    aynı işlemler yapılmasına rağmen dell ile hp de çıt yok
    acer ateş püskürürken dell ile hp klimanın altında gibi
    ateş püskürmesi abartı ama çok ısınıyo
    pili çok az gidiyo
    bu bahsi geçen acer-dell-hp nin özellikleri %90 aynı sadece işlemcileri farklı
    acerda sempron işlemci var diğerlerinde centrino
    sempron işlemcinin uygulamaları çalıştırmakta centrinodan pek geri kaldığını söyleyemem ama
    ısınma,güç tüketimi,sessizlik konusunda centrinodan çok geri
  • iyi seneryo yazmış akadaş yarım saat önce sormuş yarım saat sonra hepsini testedip gelmiş yahu biz 3 saattte bir makinayı test yapamıyoruz sen yarım saatte 3 makina aşağıda attığı iki mesaja bakın arkadaşım yalan yanlış uydurmalarla milleti kandırma

quote:

Orjinalden alıntı: ^^TaN_Go^^

işte size birbirine rakip olabilecek iki notebook

dell 1300 895$+kdv
    Chipset Intel® 910GML chipset

Desteklenen İşlemciler Intel® Pentium M 740 işlemci (1.73GHz, 2MB L2 cache, 533MHz FSB) *

LCD Ekran 15.4" WXGA Dell geniş TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk

Grafik kartı Intel® 910GML Graphics paylaşımlı maks. 128MB DDR video bellek *

Sistem Belleği 512MB (1*512MB) DDR-II 533MHz (maksimum 2048MB, 2 adet bellek yuvası ile)

Sabit Disk (HDD) 80GB 5400rpm sabit disk

Optik Sürücü (slot tip) DVD Dual Double Layer sürücü (CD-R, CD-RW, DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD+DL)

Ses Sistemi (Audio) MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör

İletişim Arabirimi Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem
    Entegre 10/100 Mbps fast ethernet
    Entegre Dell Wireless 1370 802.11b/g WLAN ağ desteği

RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 : 1 adet + 1 adet + 3 adet

Express Card Slot 1 adet (54mm)

VGA out / S-Video TV-out : 1 adet / YOK

LINE-IN / LINE-OUT : 1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için)

Ebat ve Ağırlık G:356 x D:266 x Y:35.9 mm; 2.99kg (optik sürücü dahil) *

Güç Kaynağı / Adaptör 6 cell 56Wsaat Li-Ion pil; 3-pin 60W AC adaptör

PİL Ömrü / Şarj Süresi maks. 4saat pil ömrü / 3 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **

Klavye / Fare (mouse) 87 tuşlu Türkçe Q klavye / Fonksiyonel Touchpad mouse

YÜKLÜ Yazılımlar (software) Dell Media Experience, Cineplayer DVD player, Roxie Creator, Symantec PC Restore, Adobe Reader

YÜKLÜ İşletim Sistemleri MS Windows XP Home Türkçe (SP2)

2.si acer 3005 829$+kdv

Chipset/Platform SiS M760GX / AMD Sempron™ Mobil teknolojisi
    Desteklenen İşlemciler AMD Sempron™ Mobil 3300+ işlemci (2.0GHz) *
    LCD Ekran 15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk
    Aspire CinemaVision™ teknolojisi, Aspire ClearVision™ Video optimizasyonu
    Grafik Kartı 128MB paylaşımlı AGP 8x SIS M760 entegre ekran kartı (ilave monitör bağlandığında 2048x1536 çözünürlüğü destekler)
    Sistem Belleği 512MB (2*256) DDR333
    Sabit Disk (HDD) 60GB Ultra ATA 100
    Optik Sürücü DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)
    Ses Sistemi (Audio) MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    İletişim Arabirimleri 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN
    Acer InviLink 802.11b/g WLAN kablosuz ağ , Wi-Fi

PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 : 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adet
    IEEE1394 / Kızılötesi : -- / --
    VGA out / S-Video TV-out : 1 adet / YOK
    LINE-IN / LINE-OUT : 1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için)
    Bellek Kart Okuyucusu : ---
    Ebat / Ağırlık G:364 x D:279 x Y:33.9 / 38.9 mm; 2.95kg (DVD-RW sürücü dahil) *
    Güç Kaynağı / Adaptör 8 cell 44000mAH Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör
    Pil Ömrü / Şarj Süresi 3 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **
    Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
    Yazılımlar (software) Norton AntiVirus, Acer e-Manager, Power DVD, NTI CD-Maker, Acrobat Reader, Kurtarma CD'si
    Acer ARCADE (Tüm Multimedya uygulamaları için) ve Acer GRIDVISTA yazılımları
    İşletim Sistemi MS Windows XP Home Türkçe

aslında ikisi arasındaki tercihim net ama
    bu konuda bilgili üyelerin yorumlarını çok merak ediyorum

quote:

Orjinalden alıntı: ^^TaN_Go^^

acer ın bu modeli gördüğüm en kötü notebook
    acer-dell-hp bu makinaların üçününde bulunduğu bi odada acer ortalığı kasıp kavurdu
    acerın fan sesi sanki masaüstü bilgisayar gibi
    aynı işlemler yapılmasına rağmen dell ile hp de çıt yok
    acer ateş püskürürken dell ile hp klimanın altında gibi
    ateş püskürmesi abartı ama çok ısınıyo
    pili çok az gidiyo
    bu bahsi geçen acer-dell-hp nin özellikleri %90 aynı sadece işlemcileri farklı
    acerda sempron işlemci var diğerlerinde centrino
    sempron işlemcinin uygulamaları çalıştırmakta centrinodan pek geri kaldığını söyleyemem ama
    ısınma,güç tüketimi,sessizlik konusunda centrinodan çok geri

• quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Arkadaşlar yapmayın lütfen İşlemci Sempron 100 USD daha verip Centrino alınabilirken neden Sempron alalım ki????

quote:

Orjinalden alıntı: sektron

acer 3005 o fiyat kotagorisinde en iyi ürün

100$ da değil kardeş, bu acer ın piyasa fiyatı şu an 850$ da seyrediyor, aynı özellikteki ACER 1642 yi nova bilgisayar zaten kapmpanya yapmış 849$ dan satıyor, şu an bu centrino modeli varkende sempron alınmaz gerçektende.

işte özelliklerini karşılaştırmanız açısından linkler;

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1099 ACER 1642

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1099 ACER 3005

• dell 1300 de de fiyat uygun şu sıralar pcdepo da 875 usd fiyatı var hdd 80 gb
  • acer 5033
  • dell 1300 e bir bak acer 3005 ten daha iyi gibi duruyor
  • Bu model alınmaz + Sempron zaten 64Bit Değil!!!

quote:

Orjinalden alıntı: onurordu

arkadaşlar bende acer 3005 almayı düşünüyorum! alan arkadaşlara bi kaç sorum var:
    1- ısınma problemi var mı?
    2- pil gerçekten 2,5 - 3 saat gidip mu?
    3- pes5 oynanır mı bu makinayla?
    4- kasa sağlam mı?
    5- ben balıkesirdeyim ve internetten alıcam? nereden almalıyım hani bi sorun cıkarsa ; anlayışlı bi yer olup efendi gibi deiştirsinler.
    6- hard disk 5400 rpm mi?
    7- ramlarin 333 olması sorun yaratır mı
    8- amd sempron 64 bit işlemci mi? (bu çok önemli benim için)
    kusra bakmayın sorular fazla oldu ama napiim zar zor yaptığım birikimi ki üstüne borçlanıcam almak içn; boşa gitsin istemiom
  • ben hp es484es celeronu öneririm
    bence acer dan özellik olarak daha iyi
  • Aspire 3005 parlak ekran mı?
  • evet... ama o fiyata acer in 2 mb cache li 1.7 centrino alınırken o model alınmaz
  • peki acer in 2 mb cache li 1.7 centrino da parlak ekran var mı?
  • var tabi... Bu ekranı bi dükkanda görmüştüm, dell 6000 ile acer CrystalBrithe laptop yanyanaydı ve arada ekran kalitesi olarak baya bi fark vardı işte o zaman dell den vazgeçtim
  • 5 aydır bu notebook kullanıyorum.
    Göruntuden memnunum... Fan guzel ve sessiz çalışıyor.. Notebookun ofis uygulamaları windows uygulamaları photoshop ve internet hızından çok memnunum .. Dvd writerdan da çok memnunum .. sessiz ve sorun çıkarmıyor .. Okuma ve yazma problemi hiç yaşamadım .. usb ve ethernet bağlantısında hiç sorun yaşamadım .. hepsi sorunsuz çalışıyor .. Wireless olayı da gayet başarılı..
    Memnun olmadığım özelliklere gelelim herkesin dediği gibi son çıkan oyunlar çalışmıyor çalışsa bile verim almanız imkansız.. Ses ikinci memnun olmadığım konu ses uzerindeki kolonlardan çıkan ses kalitesini pek beğenmedim ..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.