Şimdi Ara

acer 3005 wmli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumda yeniyim gayet güzel bilgiler var. emeği geçenlere teşekkürler
    masaüstü bilg. sıkıldığım masa başında mahkum olmamak heryerde rahatca bilgisayarımı kullanabilmek için laptop almayı düşünüyorum ama tabi herkeste olduğu gibi bizde de bütçe kısıtlı. bir sitede 869 $+kdv ye aşağıda özellikleri yazılı laptopu gördüm. ekran kalitesi hoşuma gitti yeni bir teknolojiymiş.(CrystalBrite TFT LCD) diğer özellikleride şuan kullandığım masa masa üstü bilg. çok daha iyi. forumda yaptığım araştırmada bu makina ile ilgili az bir yorum var. birçok makina tavsiyesi var hepside gayet güzel makinalar ama fiyatlarıda güzel hepsinin. yazacaklarınızda fiyat/performansı göz önünde tutun. yazıdanda anlaşılacağı gibi bilgisayar bana ev kullanımı için gerekli (internet, office programları vb.gibi) oyun düşkünü falanda değilim.

ne dersiniz bu makina benim işimi uzun bir süre görürmü?

en önemlisi eksileri konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz?

örneğin IEEE1394 olmaması yada S-Video TV-out olmaması ne kadar kötü bunlar benim ne işime yarar

şimdiden teşekkürler

Özellikler

Chipset/Platform : SiS M760GX / AMD Sempron™ Mobil teknolojisi
    Desteklenen İşlemciler : AMD Sempron™ Mobil 3300+ işlemci (2.0GHz) *
    LCD Ekran : 15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 16.7 milyon renk Aspire CinemaVision™ teknolojisi, Aspire ClearVision™ Video optimizasyonu
    Grafik Kartı : Entegre paylaşımlı maksimum 128MB DDR 3D AGP video bellek
    Sistem Belleği : 512MB (2*256) DDR333 (maksimum 1024MB, 2 adet bellek yuvası ile)
    Sabit Disk (HDD) : 60GB Ultra ATA 100
    Optik Sürücü DVD : Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)
    Ses Sistemi (Audio) : MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    İletişim Arabirimleri : Entegre 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    Entegre : 10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN
    Entegre : Acer InviLink 802.11b/g WLAN kablosuz ağ desteği, Wi-Fi
    I/O Arabirimleri * : Modele bağlı olarak konfigürasyon değişebilir. ** Kullanım özelliklerine göre değişebilir.
    PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 : 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adet
    IEEE1394 / Kızılötesi : -- / --
    VGA out / S-Video TV-out : 1 adet / YOK
    LINE-IN / LINE-OUT : 1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için)
    Bellek Kart Okuyucusu : ---
    Ebat / Ağırlık G: 364 x D:279 x Y:33.9 / 38.9 mm; 2.95kg (DVD-RW sürücü dahil) *
    Güç Kaynağı / Adaptör : 8 cell 44000mAH Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör
    Pil Ömrü / Şarj Süresi : 2.5 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **
    Klavye / Mouse :85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
    Yazılımlar (software) :Norton AntiVirus, Acer e-Manager, Power DVD, NTI CD-Maker, Acrobat Reader, Kurtarma CD'si
    Acer ARCADE (Tüm Multimedya uygulamaları için) ve Acer GRIDVISTA yazılımları
    İşletim Sistemi MS Windows XP Home Türkçe *

• bu konuda bilgi sahibi olan üstatlar lütfen yardım
  • bence oyun oynamayacaksan ekran kartı hariç gerisi gayet ii bir makina yok sonoma yok turion lar yok ddr2 ram yok pil ömrü falan bir sürü geyik yapacaklar bende aynısını alacaktım ama hp6125 aldım ekran kartı yuzunden gayette memnunum al güle güle kullan acerler güzeldir...
  • teşekkürler cevabın için
  • benimde son zamanlarda bu ürün bayagı bir dikkatimi çekiyor amd sempron filan ama sonuçta 3300 işlemci gayet hızlı çalışır dvd dual yazıcı ve en önemlisi ekranı 15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD özelliği sadece üst versiyon notebooklarda vardı bu notebookta olması gayet sevindirici
    fiyatına göre özellikleri çok iyi bu arada pcdepo bu üründe çanta ve optik mouse hediye ediyor buda aşağı yukarı 40 dolarlık ındırıme denk gelir alıcak arkadaşlar iyice gözden geçirsin bence
  • CrystalBrite ekranlı bir notebook için gerçekten ucuz
  • fiyatına göre iyi ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorsan sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5633 "Yardim"
    17 yıl önce açıldı
    DELL 5521 İNCELEME
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CrystalBrite ekranlı bir notebook kullanan biri olarak bu notebogu gercekten tavsiye edrim
  • bu fiyata 2 ghz işlecili dvd yazıcılı cam gibi net ekranlı bir ürün alıyorsun gerçekten çok başarılı bir notebook
  • Sempron mobile 128kb versiyonlarına dikkat edin. 3300 de bunlardan biri. Performans olarak celeron m den bile kötüymüş, aşağıdaki tablo ve link bunu söylüyor.

http://www.tomshardware.com.tr/mobile/20050930/turion_64-06.html

Bu önbelleğin centrinolarda 2mb ve celeron m lerde ise 1mb olduğunu da belirteyim. Bilen bilir, önbellek işlemcilerin performansındaki ayrım olarak kullanılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falcon-etti -- 2 Ocak 2006 2:18:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeniadministrator

sonuçta 3300 işlemci gayet hızlı çalışır

Görünen hızın birşey ifade etmediğini, asıl önemli olanın çipin teknolojisi olduğunu ne zaman anlarsak o zaman kazık yemeyiz, bilinçli tüketici oluruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan1984

quote:

Orjinalden alıntı: yeniadministrator

sonuçta 3300 işlemci gayet hızlı çalışır

Görünen hızın birşey ifade etmediğini, asıl önemli olanın çipin teknolojisi olduğunu ne zaman anlarsak o zaman kazık yemeyiz, bilinçli tüketici oluruz...

%101 haklısın. önemli olan işlemcinin mimarisi.
    tıpkı powerbooklardaki G4 işlemcilerin bazı uygulamalarda pentiumdan 2-3 kat hızlı olabilmesi gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.