Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
73.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • downloadla işim olmaz pek ama o dielde bu 3820de HDMI cıkışı war yazıyor özelliklerde.fotolarda vga cıkısını gordum ama hdmı cıkısı nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 21 Aralık 2010; 22:25:00 >
  • Arkadaşlar ben de bu cihazdan aldım ama max. ram kaç olabiliyor? ilk sayfalarda bir arkadaş tg için 4 yazmıştı, bilginin kaynağı nedir? doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123
    downloadla işim olmaz pek ama o dielde bu 3820de HDMI cıkışı war yazıyor özelliklerde.fotolarda vga cıkısını gordum ama hdmı cıkısı nerede?

Sağ tarafında usb ve vga arasında. usb'ye benzediği için karıştırın galiba:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

Arkadaşlar ben de bu cihazdan aldım ama max. ram kaç olabiliyor? ilk sayfalarda bir arkadaş tg için 4 yazmıştı, bilginin kaynağı nedir? doğru mu?

Max 8gb ram destekliyor bu modeller
  • arkadaşlar oyun oynarken nasıl bu pc aşırı ısınma kapanma oluyor mu deneyen var mı?.yanlış anlaşılmasın sırf oyun için almak istemiyorum ama donanım cok iyi oldugu için oyun yüklemesezsek ayıp olur.

BU NOKTA ÖNEMLİ:FAN SESİ DUYULUYOR MU RAHATSIZ EDİYOR MU su an ki laptobum motor gibi çalısıyo mübarek fena kafa ütülüyor.

genel olarak begenmediğiniz bir yönü var mı?.malum 1 kere alınıyor bilgisayar iyi araştırmak lasım.yılbaşı da geldi sayılır güsel bir kampanya denk getirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 24 Aralık 2010; 2:51:05 >
  • Slim bir yapıda olduğu için soğutma çok önemli bu alette. DVD sürücüsü olmaması sebebiyle 2.fana sahip olması büyük avantaj. O yüzden ısınma sorunu olmuyor. Fan sesine gelecek olursak çok yüksek değil. Gece vakti sıfır sesli bir ortamda da duyulabilir düzeyde ancak rahatsız edecek boyutlarda değil. Bu fiyata bu donanıma sahip böyle ince bir alet bence kesinlikle alınabilirligi oldukça yüksek bir ürün. Benim tek şikayetim klavye, dandik yapmışlar sanki. evde harici klavye mouse set ile kullandığımdan sorun olmuyor ama yine de daha iyi yapılabilirdi
  • Arkadaşlar pil sürelerinizi yazabilir misiniz ?

8 saate ulaşabilen var mı Intel HD ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Slim bir yapıda olduğu için soğutma çok önemli bu alette. DVD sürücüsü olmaması sebebiyle 2.fana sahip olması büyük avantaj. O yüzden ısınma sorunu olmuyor. Fan sesine gelecek olursak çok yüksek değil. Gece vakti sıfır sesli bir ortamda da duyulabilir düzeyde ancak rahatsız edecek boyutlarda değil. Bu fiyata bu donanıma sahip böyle ince bir alet bence kesinlikle alınabilirligi oldukça yüksek bir ürün. Benim tek şikayetim klavye, dandik yapmışlar sanki. evde harici klavye mouse set ile kullandığımdan sorun olmuyor ama yine de daha iyi yapılabilirdi

@xxl567 eyw

@Dil-Tarih bana kalırsa bu 8 saat olayına takılmamak lasım.zaten 8 saate kadar diyor.yani düzmece..4-5 saat ideal bana kalırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 25 Aralık 2010; 3:20:57 >

• güç tasarrufu modunda office ve internet işlerinde kullanırken 6 saati gördüm ben. Daha da yüzde 12 şarjı vardı aletin. tabi ekran parlaklıgı da minimumdaydi. Bence çok iyi değerler bunlar
  • bluetooth ile ilgili bir sorunum var driver ı kurduktan sonra bir kere bluetoothla telefona dosya gönderince bir daha kesinklikle ne telefona ne de bilgisayara herhangi bir şey gönderebiliyorum. ama telefondaki müzkileri bilgisayardan dinlemek istediğim zaman sorun olmuyor
  • Bluetooth ayarlarını gözden geçirmek gerekiyor sanırım. Herkese görünür yapın isterseniz. Dosya transferleri ile ilgili de birkaç gizlilik azarı vardı yanlış hatırlamiyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Bluetooth ayarlarını gözden geçirmek gerekiyor sanırım. Herkese görünür yapın isterseniz. Dosya transferleri ile ilgili de birkaç gizlilik azarı vardı yanlış hatırlamiyorsam

zaten herkese görünür seçiyorum. başka hangi gizlilik ayarları var ve nerden değiştirebilirim?
  • bilgisayarda her seferinde dosya el demen gerekiyor olabilir yoksa telefonundan bir şey gonderemezsin bilgisayara yani en azından bende oyle.

başka marka laptop benimki ama belki yarırı dokunur.
  • ben bilgisayardan telefona dosya göndermekten bahsediyorum ama

edit:sorunu çözdüm şimdilik umarım tekrar olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genmex -- 25 Aralık 2010; 21:53:48 >
  • Oyun oynarken (need for speed hot pursuit) kasma sorunları yasıyorum sık sık..Yani bu bilgisayarla ve ekran kartıyla mukemmele yakın performanslar alınmıs internette okumustum, ekran kartımızın performansını etkileyen bisi varmı?cunku prize takılı arka planda hicbirsey acık degilken boyle olması biraz beni sasırttı..ben daha iyisini bekliyordum bu tarz yarıs oyunlarında goruntu akıs hızının maksimum seviyeye cıktıgında ama takılmalar yasıyorum..Hic oyun performanslarını deneyenler oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

Oyun oynarken (need for speed hot pursuit) kasma sorunları yasıyorum sık sık..Yani bu bilgisayarla ve ekran kartıyla mukemmele yakın performanslar alınmıs internette okumustum, ekran kartımızın performansını etkileyen bisi varmı?cunku prize takılı arka planda hicbirsey acık degilken boyle olması biraz beni sasırttı..ben daha iyisini bekliyordum bu tarz yarıs oyunlarında goruntu akıs hızının maksimum seviyeye cıktıgında ama takılmalar yasıyorum..Hic oyun performanslarını deneyenler oldumu?

nfs hot pursuitte bahsettiğiniz takılmaları bende yaşıyorum ama ben orjinal oyun olmadığı için yaptığını düşünüyorum. eğer sizdeki orjinalse bilemiyorum
  • Ben de Hot Pursuit oynuyorum ama en ufak sorun yok bende... ?
  • ya şans işi bu iş.yada diger arkadaşlar en yüksek sewiyede oynamaya çalısıyorlar.2xx 4xxdiye tabir edilen anti....(bilmem ne) onu sıfır yaparsanız sorun belki ortadan kalkabilir.

bir de kasma yaşayan arkadaşların işlemcisi i3 mü i5 mi ve bir de işlemcinin ısısını kontrol edebilirler mi?cok ısınıryorsa bundan kaynaklabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 26 Aralık 2010; 3:05:21 >
  • i5 460m benim işlemci ve gördüğüm en yüksek sıcaklık oyunda 62 dereceydi. bana yüksek değil gibi geldi ama bilmiyorum bu arada hot pursuit aa desteği vermediği için catalyst'ten kapattım onu.
  • 62 normal bir sewiye ama kapatmanıza ragme kasıyorsa diyebilecegim başka bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.