Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
970
Cevap
6
Favori
73.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxl567

Ram'in 3 gb olması o kadar farketmez, kaçırmayın bence. Ayrıca 4gb tek slot ram fiyatları 110 felan. İlerde alırsınız bi 4gb, takarsınız alete canavar olur. Takması da çok kolay, 5 dakkalık iş.Gerekirse ben burdan anlatırım size resimli :)

bu pc'de 2gb+1gb var sanırım 1gb cıkartılıp satılıp yerine 2gb ram alınırsa daha ekonomik olabilir =) teknolijide çareler tükenmez.
  • Takmışken 4 gb ddr3 1333 takacaksın. Maksat nam'ın yürüsün
  • bu makine için sipariş verdim. bakalım hayırlısı artık. umarım başım ağrımaz beklediğim gibi çıkar makine

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114196/acer-as3820tg-5463g32-lx-pv102-292-.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omermesud -- 3 Ocak 2011; 19:15:17 >

• şimdi ilk şarjı kaç saat yapmam gerekiyor?
    bu model için çanta önerisi olan var mı ?
  • Öncelikle hayırlı olsun hocam. Öyle eskisi gibi şarja tak 24 saat kapalı şekilde felan durumu yok. Alet gelince aç, kursun kendi kendine windowsu ve driverları. Mıncıkla biraz, hevesini al şarjı bitene kadar. Sonra şarjet dolana kadar. Ekstra bi işleme ihtiyaç duymuyor zaten yeni piiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omermesud

bu makine için sipariş verdim. bakalım hayırlısı artık. umarım başım ağrımaz beklediğim gibi çıkar makine

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114196/acer-as3820tg-5463g32-lx-pv102-292-.aspx

hayrlı olsn..canta icin bn teknosadan siyahlı trunclu bi canta aldm 29tlye gayet kullanıslı ve gusel..fyatıda uygn glmsti bna..

• quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

quote:

bu makine için sipariş verdim. bakalım hayırlısı artık. umarım başım ağrımaz beklediğim gibi çıkar makine

hayrlı olsn..canta icin bn teknosadan siyahlı trunclu bi canta aldm 29tlye gayet kullanıslı ve gusel..fyatıda uygn glmsti bna..

teşekkürler arkadaşlar. çantanın markası ne acaba?

• oha ya.ülkemizin parası bu kadar mı değersiz oluır.bu pc'nin indirimsiz fiyatı 1432 tl idi zaten.cok yükseldi dolar.lanet amerika batmadı gitti. sizin onceden verdiğiniz 640gb disk kapasiteli olanin indirimsiz fiyatı 1599 liraydı.şindi 1700 küsür olmuş yuh altın satıyorlar sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 4 Ocak 2011; 18:35:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gkg88tr

quote:

teşekkürler arkadaşlar. çantanın markası ne acaba?

canta "eye Q" marka..dısı komple siyah icide turuncu renkte..

• teşekkürler. burda teknosa var. bi ara bakayım o marka var mı ellerinde...
  • quote:

teşekkürler. burda teknosa var. bi ara bakayım o marka var mı ellerinde...

linkide bu;
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125041850&CS_Category=_SBSHAD_990_1318_959_2&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK_AKSESUARLARI990

umarım reklama girmiyordur..

• netten görmüştüm de burda ellerinde varsa canlı canlı görmek daha iyi olur
  • Ben laptopla beraber almıştım çantayı vatandan. Caselogic marka ve inanın mükemmel. Açık konuşayım, alırken canımı sıkmıştı çantaya 60 lira vermek ama şimdi diyorumki iyiki almışım. Bence bakılmasında yarar var. Buyrun linki:

http://www.vatanbilgisayar.com/case-logic-vna214fk-caselogic-vna214fk-notebook-cantasi-13-14,-siyah/productdetails.aspx?I_ID=46208

Üzerine basa basa söylüyorum, görme imkanınız varsa muhakkak bakın. Kalite farkı çok bariz hissediliyor. Pahalı olması biraz kötü olsa da çanta bi kere alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Ben laptopla beraber almıştım çantayı vatandan. Caselogic marka ve inanın mükemmel. Açık konuşayım, alırken canımı sıkmıştı çantaya 60 lira vermek ama şimdi diyorumki iyiki almışım. Bence bakılmasında yarar var. Buyrun linki:

http://www.vatanbilgisayar.com/case-logic-vna214fk-caselogic-vna214fk-notebook-cantasi-13-14,-siyah/productdetails.aspx?I_ID=46208

Üzerine basa basa söylüyorum, görme imkanınız varsa muhakkak bakın. Kalite farkı çok bariz hissediliyor. Pahalı olması biraz kötü olsa da çanta bi kere alınıyor

evet güzel görünüyor gerçekten. zaten markası da iyi. peki hafif mi bu çanta? laptop hafif olsun dedik, çantayı ağır bişey almayalım

• Çok hafif, içinde bilgisayarla taşıması gayet kolay. Bundan önceki 15.6 ekran bilgisayarımla okula gidip geldiğimde omuzlarım ağrıyordu. Fakat bu çantayla el çantası taşıyorum sanki. Üstelik çantaya dikkatli baktıysanız 3 gözü var. En arkadakine laptopu koyuyorum, ortaya defter ve notlarımı, en öne ise cüzdan kalem vs koyuyorum. Taşıması hiç problem olmuyor. Ayrıca her bölme birbirinden koruyucu yastıkla ayrılmış, bu yüzden ha ön tarada koy, ha arkaya, laptop her yönden korumada. Valla caselogic firması çalışanı gibi oldum iyice çantayı övmekten ama inanın pişman olmayacağınız bir çanta. Tek beğenmediğim yönü en arkaya laptop, oraya kitap defter koyunca, en öne şarj cihazını koymak zorunda kalıyorum bazen arkadaşlara yatılı gidince felan. O durumda dışardan çanta şişkin duruyor bütün laptop çantalarında olacağı gibi. Ama sadece laptop ve adaptörü koyarsanız farklı bölümlere sorun olmuyor

• Bu arada aletin tasarımını değiştirdim biraz. Arkadaki sticker'ı söküp kestim biçtim, touchpad'in etrafına sticker yaptım. Tabi arkaya da Hummer H2'li sticker aldım bizim hacettepe'deki kırtasiyeden. Yorumları bekliyorum

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme
     Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl567 -- 5 Ocak 2011; 20:48:49 >

• touchpadin etrafındaki mükemmel olmuş. nerden almıştınız ? (sanırım ekranın arkasına yapıştırılan stickerdan yaptınız)
  • Ankara optimum Mediamarkt'tan aldım 15 liraya. Boyutu 17 inç ekrana kadar uygundu yanılmıyorsam. Tabi ben 13.3 ekrana uygulayacam diye cömertçe kesip biçmiştim. Ekrana yeni sticker alınca çıkarttığımdan kestim ve touchpad çevresine uyguladım. Malzemesi çok kaliteli, tavsiye ederim
  • pc tam korumalı olmuş yanmaz çizilmez cinsten her yeri kaplı hummer sanki çıkıp gelecekmiş gibi duruyor :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.