Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
73.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ACMaintenance

USB cihazlarda bir sorun olduğunu sanmıyorum hatanın isminden yola çıkarak yorum yapmak gerekirse; USB lere güç dağıtan chip entegre gibi bir componentte arıza var gibi gözüküyor ihmal etmeyin garantiye gönderin bence.

teşekkürler cevap için. en kısa sürede göndericem zaten
  • quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112570/acer-as3820tg-434g50-lx-pv102-253-.aspx

Bimekste bu günlük indirim var alıcak olan kaçırmasın.Intel Core i5 430M li versiyon World Kart ile 12 taksitle 1600 Tlye geliyor =)

İyi de bu fırsat değilki, bence pahalı fiyatı
  • 6 Taksit 1,467 tlye geliyor kaç olmasını beklerdiniz?? bence fiyat gayet uygun
  • Core i5 460m işlemcili modelleri 1380 liraya sattı bimeks. İ5 430m'den daha güçlü. o yüzden verdiğiniz link pahalı. ayrıca benchmark puanları açısından i5 430 il3 i3 370 arasında fark yok neredeyse. i5 430 almaktansa vatandan i3 370 alınabilirdi 1260 liraya. Uzun lafın kısası, pahalı...
  • 1255 küsüre kapadım pc'yi.turkcell vın kampanyası ile.ama su recovery işine aklım ermedi.şindi bunu dvd'si yok.nasıl backup alıp ileride bir sorun oldugunda geri döneceğim?yardım edebilirmisiniz
  • Bluetoothu nasıl açıyoruz bilen varmı acaba???
  • FN+F3 e basıyorsun karsına ufak bir şey menü cıkıyor.orada wireless ve bluetooth açma kapama seçenekleri var oradan yapabilirsin
  • teşekkürler jasonn123
    Bir arkadaşım daha bundan almayı düşünüyordu ama bir dur dedim acaba bu sınıfta en az i5 işlemcili başka bir alternatif varmı??
  • i5'lerden 430m 460m birde 480m modelleri mevcut.yalnız kullananlardan bir şey isteyeceğim.ekranın arkasına elinizi değdirdiginizde hafif bi elektirik çarpması var mı?özellikle elinizi ileri geri sürttürdügünüzde cok belli oluyor ve güç kablosunu kestiğinizde gidiyor.darty'de bir makineye bakmıştım onda bendekinden cok daha fazlaydı.bir denermisiniz sizde?

edit: bir de su recovery konusunda bir yardımcı olabilecek varsa güsel olacak.yada açılışta bir tusa basıp pc'yi başa gondürme gibi bir olay varsa onuda soyleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 29 Ocak 2011; 12:16:47 >
  • Bende öyle birşey yok elektrik çarpması falan. i5 480m ile i5 460m arasında çok fark olurmu 480m daha iyi sanırım ama smart cache diye bir özellik yok galiba, 460m e göre bunun ne gibi bir zararı olur.Acer dışında bir alternatif varmı i5 işlemcili 13.3 inch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 29 Ocak 2011; 19:38:22 >
  • 480M li versiyonda ramler 1333mhz ve 4 bellek yuvasu var sanırım

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 30 Ocak 2011; 11:50:19 >
  • quote:

Bende öyle birşey yok elektrik çarpması falan. i5 480m ile i5 460m arasında çok fark olurmu 480m daha iyi sanırım ama smart cache diye bir özellik yok galiba, 460m e göre bunun ne gibi bir zararı olur.Acer dışında bir alternatif varmı i5 işlemcili 13.3 inch

Var asus u35 ,u30 ,u33 gibi modelleri var acerdan en az 2 saat daha fazla pil ömrü kullanıcı yorumlarından anlaşılıyor ekran kartı 310m optimus desteği de var.
  • G310 M HD5650den daha mı iyi ?
  • hayır 5650 daha iyi amacı mobilite olanlar için asus
  • G310 m işle hd5650 yarışamaz bile.310m 64 bit yanlış hatırlamıyorsam.5650 128 bit.ayrıca bu pc'de işlemcinin az enerji tüketen bir ekran kartı var ve pil gerektiginde ona geçilebiliyor.yani prize taktıgında istedigin oyunları oynayabilirsin cok rahat.asus u serisi performans konusunda yarışması zor
  • Anlaşıldı yine acer bakıcaz ama bu ram olayına bir açıklık getirebilirmisiniz.Bendeki ramler 1333mhz ve sanırım 4 yuva var sizde bu nasıl? aynısından alıcaz arkadaşa yada 430m veya 460mli versiyondan alıcaz.
  • 460 m modelinde 320 gb HDD var.430m modelinde 500gb.işlemci mi HDD mi karar sizin.bende de 4 yuva gözüküyor cpu'z ile baktıgımda.

slot 1 de 533 Mhz yazıyor
    slot 2 de 667 Mhz yazıyor.

tam anlamadım bu mhz işinden
  • Bluetooth veya wirelessınız atheros mu broadcom mu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 30 Ocak 2011; 21:13:40 >
  • Benim 3820tg de bluetooh malesef yokmuş.Sanalmarketimde bluetooth 3.0 var yazıyordu bilseydim almazdım.Aradım haberdar ettim pazartesi arayın ithalatçı firmayla görüşelim sitemizdeki bilgieri biz onlardan alıyoruz dediler haftaiçi arayın madur olmazsınız diyerek birnevze içimi rahatlattılar.Umarım sorun çıkmaz çünkü okadar para vermişken bluetooth olmamasını istemiyorum hele hele yanımda usb bluetooth taşımak hiç istemiyorum.Ben bu ürünü i5 480m işlemcili ve bluetoothlu olarak aldım umarım sorun çıkartmazlar.Sanalmarketim.com un satış sonrası hizmetinide görmüş olucağız bakalım sonuç ne çıkıcak.Sayfayı print screen edip html olarakta kaydettim aksi durumda tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum sonuçta bana orda yazan neyse onu vermek zorundalar.

Acaba sizin bluetoothlarınız bumu?? yetkili servise söylesem cihaza taksalar ve faturasını sanalmarketim.com karşılasa olurmu? böyle bir çözüm önereceğim.Makineden çok memnunum iade etmekte istemiyorum ama bluetooth olmalı!

http://cgi.ebay.com/2-1-3-0-Bluetooth-Module-Acer-Aspire-AS7741-AS7741G-/170585284665?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b7ace039

açıklamalarda "Win7-32&64 BT3.0 this will soft upgrade to Bluetooth 3.0" yazıyor yani bu module yazılımsal olarak bluetooth 3.0 a upgrade edilebiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 30 Ocak 2011; 21:45:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

G310 m işle hd5650 yarışamaz bile.310m 64 bit yanlış hatırlamıyorsam.5650 128 bit.ayrıca bu pc'de işlemcinin az enerji tüketen bir ekran kartı var ve pil gerektiginde ona geçilebiliyor.yani prize taktıgında istedigin oyunları oynayabilirsin cok rahat.asus u serisi performans konusunda yarışması zor

biz performans konusunda yarışır dedik mi?

iyi okusana mesajları, arkadaş 13.3" alternatif istemiş ben de mobilite yönünden çok daha üstün olan asusu önermişim

bu pc de var dediğin özellik optimus teknolojisidir ve ilk kullanan asus firmasıdır. bu sayede 6 hücreli pille 8 saat gerçek pil ömrü sunabilmektedir.

onlarca arkadaşa acer 3820 önerdim, onlarcasına da asus u35, kullanıcının ihtiyacı neyse onu önermek lazım. markaların satış temsilcisi değiliz hiçbirimiz sidik yarıştırmaya gerek yok...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.