Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
73.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çanta konusunda acele etmeyecek gibiyim. teknosadan beğenmezsem bi model, ankaraya gittiğimde daha detaylı bakıp alacağım çantayı. peki harici optik sürücü kullanan var mı? çok d lazım olmaz bana ama bi önerisi olan var mı marka model konusunda?
  • Harici sürücü konusunda acele etme bence, kullan biraz, gerçekten gerekli mi ondan sonra karar ver. Aldığımdan beri gerek olmadı bana açıkçası. Ayrıca çok gerekli olsa bile sağda solda pc dolu cd clone programları ile gereken cd'nin imajını alıp daemon tools vb. bir programla bizim aletlere veriyi aktarabiliriz. Çok lazım olursa da LG ve Samsung fena değil gibi. Geçenlerde Vatanda kampanya vardı, Lg'yi 68 liraya sattılar
  • arkadaşlar harici bi bluetooth almıştım.. fakat şimdi telefonumla bağlantı kurmaya çalışıyorum... bağlantıyı kuruyorum kuruldu diyor... fakat bişey göndermeye çalışınca gönderilemiyor diye uyarı veriyor.. acaba neden kaynaklanır? kullanan var mı harici bluetooth?
  • Harici bluetooth'u niye aldınız hocam, cihazda bluetooth var diye biliyorum ben
  • arkadaşlar, laptop geldi. ilk izlenimim iyi. herkesin bahsettiği klavyedeki tuşların sanki hemen kıralacakmış gibi durması bu alete yakışmamış. kurulumunu falan kendisi halletti zaten
    benim sorularım bitmez artık
    ilk sorum: yedekleme işlemini nasıl yapacağım. yalnız sanki "mala" anlatır gibi anlatırsanız mutlu olurum
    ikinci sorum: harddiski nasıl ikiye bölerim sizce? bi yolu var mı formatsız?
    ilk başta başka yapmam gereken bişey var mı acaba???
  • benimki ilk aldığım zamana göre daha fazla ısınmaya başladı. Dengeli modunda bile bişey yapmazken dizimi ısıtıyor
  • teşekkürler

bu modeli aldımhttp://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=114196

1330 tl'ye geldi...
  • İyi fiyata güzel donanıma sahip olmuşsunuz. Şu anda daha pahalı, tam zamanında almışsınız yani. Güle güle kullanın
  • Genel olarak laptop bun sorunlarını kullanan arkadaşlar yazabilirmi?
    izlenimlerine göre klavyesi çook dandik gözüküo mağazada tuşları kırık bi şekilde gördüm:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyalektik21

Genel olarak laptop bun sorunlarını kullanan arkadaşlar yazabilirmi?
    izlenimlerine göre klavyesi çook dandik gözüküo mağazada tuşları kırık bi şekilde gördüm:s

Klavye dandik açıkçası. Onun dışında da kötü özellik olarak söyleyebileceğim parlak malzemeden ötürü çok kir tutmasını söyleyebiliriz. Daha başka eksi yön görmedim ben
  • bimeks yine %25 indirime girmiş 3 gün boyunca
  • bu ürünü ikinci el olarak almak istiyorum ilgilenen arkadaşlar pm den ulaşsın ayrıca burdaki yorumlar beni gayet ikna etti inş pişman olmam klavyesi:P

• mükemmel
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

bilgisayarın power tuşuna bastıktan sonra masaüstüne gelmeden direkt olarak recovery yapmak için hangi tuşa basıcam bilen var mı?

BIOS'tan aktif hale getirdiysen, ALT+F10 olması lazımdı.
  • ACER AS3820TG-5464G64NKS Core i5-480M 4GB 500GB HD5650 13.3" Win 7 LX-PV101-012

Modelini bu gün itibariyle aldım 1680 tl ye geldi (World kart 12 taksit). 480M li 2,93 GHz versiyon 5464G64NKS olmasından dolayı belki 640 GB gelebilir HDD.Gelince fotoğrafları paylaşırım.Klavye için silikon koruyucuda aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACMaintenance -- 25 Ocak 2011; 20:48:37 >
  • dün akşam bilgisayarımda bir sorun çıktı. hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi diye. internette araştırdım kimisi usbye ne kadar güç gideceğini ayarlayan bir chip olduğunu ve onun bozuk olduğunu söylüyor. kimisi updateler tam değilse olabilir demiş. bazılarıda usb ile kullandığınız aletleri tek tek deneyin hangisinde bu hatayı veriyorsa sorun ondadır demiş. kafam allak bullak oldu. usbden mouse klavye kullanıyorum 2 aydır ilk defa böyle bir sorun çıktı. yardımcı olabilecek kimse var mı??
  • USB cihazlarda bir sorun olduğunu sanmıyorum hatanın isminden yola çıkarak yorum yapmak gerekirse; USB lere güç dağıtan chip entegre gibi bir componentte arıza var gibi gözüküyor ihmal etmeyin garantiye gönderin bence.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112570/acer-as3820tg-434g50-lx-pv102-253-.aspx

Bimekste bu günlük indirim var alıcak olan kaçırmasın.Intel Core i5 430M li versiyon World Kart ile 12 taksitle 1600 Tlye geliyor =)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.