Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
73.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce yaptığı gibi net takılmalar olmuyor. mesela bir virajı dönerken anlık bir takılma oluyor,bende bunu oyunun orjinal olmamasına bağlıyorum. çünkü işlemcinin sıcaklığı yada grafik ayarları konusunda bir sorun yok. zaten artık o kadar rahatsız etmiyor
  • benimde i5 islemcili olan..ısı benimde normal seviyede gozukuyor.Ama catalystten ayrlarıyla hc oynamadm..bide onlrla oynarm tkrr dnerm sadece bu oyunda oluyor zaten diger oynadıklarımda olmuyor tabi oyunuda full ozelliklerde oynuyorum ayrıca oyun orjinal degil..
  • arkadaşlar bimekste kampanya yarın bitiyor. aşağıda linki olan makineyi tavsiye eder misiniz?
    öyle çok oyun falan oynamayacağım. benim derdim şarjı iyi gitsin, hafif olsun, bana en az 5 yıl sorun çıkartmasın (normal şartlar altında tabii ki) dvd çok kullanan birisi değilim ama öyle çok ihtiyaç olursa harici dvd writer ile sorunu çözeriz. hızı iyi olsun. ikide bir kasılıp kalmasın ayrıca bilgisayardan çok da anlamadığım için forumda yazılan bios vs gibi güncelleştirmeleri veya format atıp yerine başka bir işletim sistemi kurmayı yapamayacağımı varsayarak tavsiye eder misiniz? acil cevaplarınıza ihtiyacım var

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114276/acer-as3820tg-5464g64nks-lx-pv102-261-.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: omermesud

arkadaşlar bimekste kampanya yarın bitiyor. aşağıda linki olan makineyi tavsiye eder misiniz?
    öyle çok oyun falan oynamayacağım. benim derdim şarjı iyi gitsin, hafif olsun, bana en az 5 yıl sorun çıkartmasın (normal şartlar altında tabii ki) dvd çok kullanan birisi değilim ama öyle çok ihtiyaç olursa harici dvd writer ile sorunu çözeriz. hızı iyi olsun. ikide bir kasılıp kalmasın ayrıca bilgisayardan çok da anlamadığım için forumda yazılan bios vs gibi güncelleştirmeleri veya format atıp yerine başka bir işletim sistemi kurmayı yapamayacağımı varsayarak tavsiye eder misiniz? acil cevaplarınıza ihtiyacım var

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114276/acer-as3820tg-5464g64nks-lx-pv102-261-.aspx

güsel makine kullanan arkadaşlarda herhangi bir sorun belirmemişler.win7 home premium da iyi bir işletim sistemi.bende alacagım bu pc den yılbası indirimine yetişmeyecek sanırım ama gene indirim yapar bimeks =) bi onceki sayfada xxl567'ya sormuştum bir kaç şey orayı ve 1. sayfayı okursan baya bi bilgi edinebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 30 Aralık 2010; 15:15:04 >

• Linkini verdiğiniz model gayet güçlü ve sorunsuz bir model. Performans yönünden sizi uzun süre üzmez. Uygun fiyata bulduysanız kaçırmayın derim. driver güncelleme vs gibi işler de zor değil. Takıldığıniz zaman bu forumdan yardımcı oluruz her zaman
  • teşekkürler arkadaşlar. birşey daha sorayım. sadece dvd okuyucu ve dvd writer mı yok yoksa cd okuyucu falan da yok mu???

bu arada bimekste webden alamıyormuşuz aleti. benim de olduğum yerde bimeks yok maalesef. artık kampanya bitmezse ankara yolu görünecek...
  • optik sürücü tamamen yok.yani ne cd dvdsinide kullanamazsın bu makinede =) eger optik sürücü lasım ise 4820tg modeline bir bak sanırım onda olması gerekiyor.darty'nin sitesinde gormuştüm 4820tg modelini.ayrıca indirimi kaçırmak istemiyorsan su modeline bir bakın.sizin verdiginiz linktenin aynısı sadece disk kapasitesi biras düşük ve 4 gb ram yerine 3 gb ramı var.siz aldıktan sonra 4 yaparsınız ram fazla sorun olmaz.bu modeli stokta var yani internetten alabilirsiniz sanırım.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114196/acer-as3820tg-5463g32-lx-pv102-292-.aspx#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 31 Aralık 2010; 14:22:16 >

• 4820 modellerinde optik sürücü var fakat 2.fan olmadığı için oyun ve kastırcak işlemler yapıldığında alet bariz ısınıyor. Sırf ısınma sorunu yüzünden ben 3820 aldım. Ben öyle aşırı zorlayacak işler yapmam diyorsanız 4820 de düşünülebilir fakat bu durumu da göz önünde bulundurun.
  • Benim acer'i evde klavye mouse set ile kullanıyorum. Ayrıca arka kapağa çizilmesin diye sticker ve klavyeye de kirlenmesin diye yanmaz, su geçirmez esnek korucu taktım. Bakın bakalım nasıl görünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl567 -- 2 Ocak 2011; 21:35:53 >

• duzenek efsane olmus yaa =)
  • stikır mükemmel olmuş diyebilirim.ama koruyucu biras renk uyumunu bozmuş.biraz daha kotu renkte olsa tam olurdu netten mi aldınız acaba bunları.çizilmelere karşı stıkır cok kullanışlı.orda bir avea jet görüyorum 3g kapsama olanında olmama ragmen 3g ye baglanmayan tek operötürdür sanırm avea.
  • Güzel oldu hakikaten, kullanması da epeyce pratik. Ah bir de dahili 3g modem olsaydı şu alette ne vardı. Avea jet kullanıyorum internete bağlanmak için ve modem devamlı takılı bilgisayara ve usb'nin birini işgal ediyor. Yurtdışında satılan modellerde var dahili 3g modem, tak sim kartını kullan. Mail attım Arena ve Acer Türkiye'ye. Bu parçanın yurtdışından getirlip alete serviste uygulanması mümkün mü diye. Ses çıkar mı göreceğiz. Sırf dahili modeme sahip ve daha küçük olması yüzden HP DM1 ile takaslamak için ilan açtım. Fotoları da aslında onun için çektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

stikır mükemmel olmuş diyebilirim.ama koruyucu biras renk uyumunu bozmuş.biraz daha kotu renkte olsa tam olurdu netten mi aldınız acaba bunları.çizilmelere karşı stıkır cok kullanışlı.orda bir avea jet görüyorum 3g kapsama olanında olmama ragmen 3g ye baglanmayan tek operötürdür sanırm avea.

Sticker'ı mediamarkttan 15 liraya, koruyucuyu ise hepsiburadadan 12 liraya aldım. Koruyucu aslında resimlerde kötü çıkmış, fena görünmüyor gerçekte ve kullanımı çok rahat. Tuşlara yumuşak bir dokunuş hissi veriyor. Ayrıca yapışkan felan değil, ser klavyeye, sen çıkartmazsan kaymıyor bile asla. Sticker'ı da şimdilik çizilmesin diye taktım geçici olarak. Forumda kişiye özel sticker yapan birileri vardı. Yolluyosun beğendiğin bi resmi, onlar sticker yapıp kargoluyor sana toplam 15 liraya mı ne

@jason123

hocam avea jet'den yakın zamanda ben de şikayetçiydim. Evin her tarafında 3G görüyor cep telefonum ama pek bağlanamıyor 3g şebekelere diye. Daha sonra farkettimki menüsünde bi ayar varmış. Şebeke seçiminde sadece 3g/umts seçiyorsun ve hep 3g'lere bağlanıyor, kopmuyor da üstelik. Dene bence hemen, şimdi çok memnunum ben.
    Ayrıca güzel bi uygulama daha başlatmış avea yada ben farkına yeni vardım. Eskiden jet'in menüsünden kullanıma baktığımda, atıyorum, kullanılan internet 1285 mb yazıyordu. Son 1 haftadır felan bakıyorum, kalan internet 7500 mb, 7300 mb felan yazıyordu. Allah Allah dedim, benim paketim 4GB sınırlı, nasıl oluyor da kalan internet 7gb'ye yakın? Avea 500'ü aradım dün. Dedim böyle böyle. Aldığım cevap beni çok mutlu etti. Artık bir önceki aydan kalan kullanılmayan internetleri bir sonraki aya ekliyorlarmış. Yani her ay fatura kesimi sıfırlanmıyor artık. Ama sadece 1 önceki aydan kalanlar ekleniyormuş. Yani Ocak dönemine Aralık'tan kalanları, Şubat dönemine Ocak'tan kalanları şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl567 -- 2 Ocak 2011; 22:40:23 >

• güsel bir uygulama ama o dediğiniz kalan internet olayı bende yok.günlük , aylık , yıllık olarak gösteriyor.12 aylık kampanyadan almıştım ben o yüzedn dandik modem vermiş olabilirler.şükür ki bu ay bitiyor.turkcele geçmeyi düşünüyorum.
  • Zaten göstermiyor menüde. Menüden, KULLAN yazıp 9495e gönderirseniz mesaj olarak geliyor. Gelen mesaja da menüden bakabiliyorsunuz. Bu işlem ücretsiz bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Zaten göstermiyor menüde. Menüden, KULLAN yazıp 9495e gönderirseniz mesaj olarak geliyor. Gelen mesaja da menüden bakabiliyorsunuz. Bu işlem ücretsiz bu arada

teşekkürler.

Kalan Internet : 7488.98MB
  • merhabalar. düzenek gerçekten güzel olmuş

ben yine birşeyler sormak istiyorum

şimdi bimekste netten alınmıyormuş bu bilgisayar. stok sayısı az olduğu için mağazalarda satılıyormuş. ben de bartındayım. işten dolayı da mağaza olan biryere gidemiyorum. ayrıca bugün sona erecek indirim kampanyası bimeksin galiba. şimdi bilgisayarı ankarada babamlara aldırtsam, orada kurarlar mı işletim sistemini vs?
    babam da bilgisayardan hiç anlamaz, herhangi bir sakatlık varsa bilgisayarda kötü olur bimeksteki elemanlar yardımcı olursa iyi olur ama olmazlarsa ve alet de sorunlu çıkarsa kötü olur maalesef...
    ayrıca bunun yanına harici optik sürücü de alacağım. fazla pahalı olmayan ve başımı ağrıtmayacak (hafif ve küçük olsun) bir marka model var mı bildiğiniz?

bir de ürün harddiski için çoğu site 500 gb diyor. 640 gb değil mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omermesud -- 3 Ocak 2011; 9:36:58 >

• quote:

merhabalar. düzenek gerçekten güzel olmuş

şimdi bimekste netten alınmıyormuş bu bilgisayar. stok sayısı az olduğu için mağazalarda satılıyormuş. ben de bartındayım. işten dolayı da mağaza olan biryere gidemiyorum. ayrıca bugün sona erecek indirim kampanyası bimeksin galiba. şimdi bilgisayarı ankarada babamlara aldırtsam, orada kurarlar mı işletim sistemini vs?
    babam da bilgisayardan hiç anlamaz, herhangi bir sakatlık varsa bilgisayarda kötü olur bimeksteki elemanlar yardımcı olursa iyi olur ama olmazlarsa ve alet de sorunlu çıkarsa kötü olur maalesef...
    ayrıca bunun yanına harici optik sürücü de alacağım. fazla pahalı olmayan ve başımı ağrıtmayacak (hafif ve küçük olsun) bir marka model var mı bildiğiniz?

sanırım benim yazdıgım mesajı gormediniz yukarıda bir link verdim.o bilgisayara da bir bakın.sizin almak istediğinizlin aynısı.sadace biraz disk kapasityesi düşük ve 3gb rami var.ramini siz alınca yükseltirsiniz.ve en güzel tarafı verdigim linkteki pcyi netten alabilirsiniz.indirimi kaçırmayın derim.sizin almak istediğiniz pc'nin hepsi teşhir ürünüdür.oı yüzden netten satılmıyor.magazada belkide aylardır çalışıyordur.hem para verip hem açılmış bir ürünü almak .. bilemiyorıum

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/114196/acer-as3820tg-5463g32-lx-pv102-292-.aspx#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 3 Ocak 2011; 13:21:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

merhabalar. düzenek gerçekten güzel olmuş

sanırım benim yazdıgım mesajı gormediniz yukarıda bir link verdim.o bilgisayara da bir bakın.sizin almak istediğinizlin aynısı.sadace biraz disk kapasityesi düşük ve 3gb rami var.ramini siz alınca yükseltirsiniz.ve en güzel tarafı verdigim linkteki pcyi netten alabilirsiniz.indirimi kaçırmayın derim.sizin almak istediğiniz pc'nin hepsi teşhir ürünüdür.oı yüzden netten satılmıyor.magazada belkide aylardır çalışıyordur.hem para verip hem açılmış bir ürünü almak .. bilemiyorıum

evet ilk mesajı görmemişim. daha doğrusu gördüm ama sonunu kaçırtmışım o zaman
    dediğiniz gibi ankaradaki bimeksi aradım ve tek ürün kaldı o da teşhirde dedi. bu benim hiç aklıma gelmemişti. tabiiki teşhirdeki ürünü almak istemem. ama sizin verdiğiniz linkteki ürüne hiç bakmamıştım. çünkü harddiski en az 500 gb istiyorum ve bellek de en az 4 gb istiyorum diye o kategoriye girmeyenleri direkt eliyordum bakarken. aslında harddisk çok da sorun değil. 500 gb harici harddisk aldım geçenlerde. bellek konusunda ise bir fikrim yok açıkçası. kendim yükseltme işine ise hiç giremem bildiğim birşey değil çünkü. çok fark eder mi ram'in 3 gb olması ile 4 gb olması ???

• Ram'in 3 gb olması o kadar farketmez, kaçırmayın bence. Ayrıca 4gb tek slot ram fiyatları 110 felan. İlerde alırsınız bi 4gb, takarsınız alete canavar olur. Takması da çok kolay, 5 dakkalık iş.Gerekirse ben burdan anlatırım size resimli :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.