Şimdi Ara

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
970
Cevap
6
Favori
73.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar deri görünümlü sticker geldi geçenlerde, uygladım, süper oldu. :) Gören bayılıyor, dokunuş hissi falan da suni deriyle aynı. Düşünenler için link:

http://www.ebay.com/itm/KH-Special-Laptop-Skin-Cover-leather-For-ACER-3820TG-/110660960039?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c3e83f27

Fotoğratakinin aynısı oldu. Kapak kısmındaki yazının boşluğunu denk getirmek zor ama uğraşınca değiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: dilenji

windows8 kurup ekran kartini da basariyla güncelleyebilen var mi? Acer'in sitesinde driver bulunmuyor. Ati'nin sitesinden 5xxx serisi driverini yüklediğim zaman goruntu kalici olarak gidiyor(x86 versiyon). Bilgisi olan?

Acerin sitesinde win8 preview diye ben gormustum sriver bi daha bi kontrol et.bende win7 oldugu icin win 7 indirdim.

Bi de anlamadim bi kac arkadasimda win 8 yuklucem diye tutturmus durumda. Ne bu acele anlam veremiyorum.daha oratada dogru durus driver yok.. Gul gibi win7 nin suyu mu cikti

Maalesef sitede windows8 ile ilgili bir surucu yok. Ati'nin sitesindeki de bende sorun verdi. Hem x86 hem x64 denedim ama olmuyor. Neden Win8 sorusunun cevabi da makineyi ilk actigimda nete bağlanmam 3 dk kadar suruyor. bu zaman benim için cok can sıkıcı, win8de bu problem yok. Actigim anda net hazir. Ayrica acilis kapanis cok hizli, ayrica yeni sisteme alışmak hos birsey, 60GB SSD kullaniyorum ve x86 versiyon win7ye gore cok daha az yer kaplıyor vs... Ozetle problemim ekran kartinin surucusu. Var mi bu problemi çözebilen?

Acer 3820TG Kutu İçeriği ve İnceleme

• quote:

quote:

quote:

windows8 kurup ekran kartini da basariyla güncelleyebilen var mi? Acer'in sitesinde driver bulunmuyor. Ati'nin sitesinden 5xxx serisi driverini yüklediğim zaman goruntu kalici olarak gidiyor(x86 versiyon). Bilgisi olan?

Acerin sitesinde win8 preview diye ben gormustum sriver bi daha bi kontrol et.bende win7 oldugu icin win 7 indirdim.

Bi de anlamadim bi kac arkadasimda win 8 yuklucem diye tutturmus durumda. Ne bu acele anlam veremiyorum.daha oratada dogru durus driver yok.. Gul gibi win7 nin suyu mu cikti

Maalesef sitede windows8 ile ilgili bir surucu yok. Ati'nin sitesindeki de bende sorun verdi. Hem x86 hem x64 denedim ama olmuyor. Neden Win8 sorusunun cevabi da makineyi ilk actigimda nete bağlanmam 3 dk kadar suruyor. bu zaman benim için cok can sıkıcı, win8de bu problem yok. Actigim anda net hazir. Ayrica acilis kapanis cok hizli, ayrica yeni sisteme alışmak hos birsey, 60GB SSD kullaniyorum ve x86 versiyon win7ye gore cok daha az yer kaplıyor vs... Ozetle problemim ekran kartinin surucusu. Var mi bu problemi çözebilen?

Gordugume eminim ya.pc ye gecince bi ss de ben koyarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı sorununu açtığım şu konu yardımıyla belki çözebilirsiniz :

http://forum.donanimhaber.com/m_24703376/mpage_1/f_/key_//tm.htm#24703376

http://www.driverheavendownloads.net/ati.htm yerine http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Windows8ConsumerPreviewDrivers.aspx 'daki sürücü dosyasını kullanırsanız belki faydası olur.

• 2 yılını ya doldurdu ya da doldurmak üzere benimkisi. Çok severek kullandım. Alırken 3 yıl garantisini Bimeks'ten uzatmıştım. Umarım sorun çıkarmaz, malum yeni oyuncaklar garantisi bitince hemen sorun çıkarıyorlar.

Bir şey olursa da kesinlikle yeni bilgisayarımı 15 inç almayı düşünmüyorum, 13.3 inç olmasından acayip memnun kaldım
  • Yahu makina tıkır tıkır işliyo kaşınmaya başladım Ramleri 2*4 yapmayı planlıyorum ama en üstte i7 takılabileceği denmiş. Modele baktımda Tr de hiçbi yerde yok galiba notebook işlemcisi. Servisine göndersem takarlarmı acaba ? Alsam bile götürmem lazım ram gibi kolay değil sonuçta. Şuan Max Payne 3 ü yüksek ayarda zor oynayabiliyorum. Sanırım E3 te çıkacak oyunlarda kasmaya başlayacak yükseltme yapmak lazım. Ekran kartı hakkında da bişeyler yapabilir miyiz? Ne yapsak daha verimli olur oyunlar için? Ramin çok bi etkisi yok sanırım ama diğerlerini bulamadığım için alıcam heralde mecburen kaşındım bi kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

Yahu makina tıkır tıkır işliyo kaşınmaya başladım Ramleri 2*4 yapmayı planlıyorum ama en üstte i7 takılabileceği denmiş. Modele baktımda Tr de hiçbi yerde yok galiba notebook işlemcisi. Servisine göndersem takarlarmı acaba ? Alsam bile götürmem lazım ram gibi kolay değil sonuçta. Şuan Max Payne 3 ü yüksek ayarda zor oynayabiliyorum. Sanırım E3 te çıkacak oyunlarda kasmaya başlayacak yükseltme yapmak lazım. Ekran kartı hakkında da bişeyler yapabilir miyiz? Ne yapsak daha verimli olur oyunlar için? Ramin çok bi etkisi yok sanırım ama diğerlerini bulamadığım için alıcam heralde mecburen kaşındım bi kere

overclock yapicaksın geçen spec ops the line oynuyorum 20fps alıyorum ekran kartına ayarı bi verdim 670 870i mis gibi 28-30 fps arası oynadım

• quote:

quote:

Yahu makina tıkır tıkır işliyo kaşınmaya başladım Ramleri 2*4 yapmayı planlıyorum ama en üstte i7 takılabileceği denmiş. Modele baktımda Tr de hiçbi yerde yok galiba notebook işlemcisi. Servisine göndersem takarlarmı acaba ? Alsam bile götürmem lazım ram gibi kolay değil sonuçta. Şuan Max Payne 3 ü yüksek ayarda zor oynayabiliyorum. Sanırım E3 te çıkacak oyunlarda kasmaya başlayacak yükseltme yapmak lazım. Ekran kartı hakkında da bişeyler yapabilir miyiz? Ne yapsak daha verimli olur oyunlar için? Ramin çok bi etkisi yok sanırım ama diğerlerini bulamadığım için alıcam heralde mecburen kaşındım bi kere

overclock yapicaksın geçen spec ops the line oynuyorum 20fps alıyorum ekran kartına ayarı bi verdim 670 870i mis gibi 28-30 fps arası oynadım

Yahu makinemden çok memnun olmama rağmen acer ve o/c ikilisini aynı cümlede görmek korku filmi görmek gibi Gpu ve Cpu yok sanırım teknoloji mağazalarında. Vatanda filan 25 inidirim olsun hemen 4*2 yapıcam ramleri 90 liraya denk geliyor indirimde.

• quote:

quote:

quote:

Yahu makinemden çok memnun olmama rağmen acer ve o/c ikilisini aynı cümlede görmek korku filmi görmek gibi Gpu ve Cpu yok sanırım teknoloji mağazalarında. Vatanda filan 25 inidirim olsun hemen 4*2 yapıcam ramleri 90 liraya denk geliyor indirimde.

Abartisiz soyluyorum yaklasik 1 senedir lazim oldukca mesela bf3 oynarken veya mass effect 3 oynarken overclock yapiyorum ekran kartina daha bisi olmadi serin tuttuktan sonra pek problem olmuyo.bi yerde tak ser giderse bilemem ama ati de oc yi kaldiriyo yani kapasitesi var.

• Ekran kartı ve işlemci için oc nasıl yapacağız ? Hiç bilmeyen birinin (yani ben ) basitçe yapabileceği bir program vs. var mı ?
  • Hayırlı olsun iyi kullanmalar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Abartisiz soyluyorum yaklasik 1 senedir lazim oldukca mesela bf3 oynarken veya mass effect 3 oynarken overclock yapiyorum ekran kartina daha bisi olmadi serin tuttuktan sonra pek problem olmuyo.bi yerde tak ser giderse bilemem ama ati de oc yi kaldiriyo yani kapasitesi var.

Aklıma girdin yapıcam Ama bi e3 oyunları çıksın rahatsız ederse beni anca öyle olur. GTA ve NFS kesin kasıcak. Önceki Acerım sorunlu model olan 5920di. Onda Gta 4 oynarken 8600gs mi yakmıştım hemde iki kere. İkincide yaptırmayıp hurda fiyatına verdim aleti hala evlat acısı gibi sızlıyo içim O yüzden yenisini oyun oynarken dik koyuyorum ve monitörden oynuyorum. Gerçekten işe yarıyor. Ancak cpu 80 üzerine çıkıyor bazen onuda çözemedim program yanlış söylüyor olabilir çünkü alette bi ısınma yok. Yazın sıcağında birde vantilatör koydum arkasına mis oldu masaüstü gibi saatlerce açık şuan. Bu arada bf3 ü nasıl oynadın yahu ben menüde bile sinir olmuştum en düşük ayarda. Bi terslik vardı resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Ekran kartı ve işlemci için oc nasıl yapacağız ? Hiç bilmeyen birinin (yani ben ) basitçe yapabileceği bir program vs. var mı ?

Amdgpu toll var ekran karti icin onu indirip. Yapabilirsiniz cok zor bir sey degil pc de olsa resim falanda koyardim.675'e 875' in uzerine cikmayin.hatta biraz daha az kullanirsaniz iyi olur.

2. Olarak sicakliga cok dikkat edin asiri sicakta ve yuksek overclockta inat ederseniz kart yanabilir.zaten kart cok zorlaninca ekranda karincalanma oluyor ordan farkedersiniz.

Mumkunse guc tasarrufunda calistirin pcyi islemci zaten her turlu yetiyo.fazlada isinmiyo.

İslemci su an icin yettiginden dolayi ona oc uygulamiyorum. ilerde belki lazim olursa yaparim.

@bfe u high da uynadim ayiptir soylemesi.ama shadow lowdu shadowa alerjisivar bu 5650 nin.yeni oyunlarin tumunde dusururum shadowu

• Tam teknosada süper fiyata yakaladık indirelim bir tane derken stokta yok görünüyor.

http://teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125031229/acer_as3820tg333g32mn_notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 25 Ağustos 2012; 14:38:50 >
  • arkadaşlar bu sitedeki driver ları deneyen oldumu ?

http://leshcatlabs.net/

alien9'un yaptığı custom driverlardan daha güncelleri bu sitede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fferen

arkadaşlar bu sitedeki driver ları deneyen oldumu ?

http://leshcatlabs.net/

alien9'un yaptığı custom driverlardan daha güncelleri bu sitede var.

Pc ye gecince ben bi denerim.ben tamirden geldiginden beri ekrantimi guncelleyemiyorum.yeni gunceleeme var diyor indiriyorum ama inince kartinizla uyumsuz diyo.halbuki ben extra bisi yapmiyorum atinin programi zaten kendisi otomatik indiriyo yani yanlis indirmis olmam da soz
    Konusu degil.zaten siteden ben manuel indirsemde aynisi oluyo.belki bu olur

• Arkadaslar merhaba acer 3820TG mi tvye baglayıp RGB cıkıstan goruntu aldıgımda tvnin ekrnaı kendi kendine gidip geliyor.Aynı islemi baska bilgisayarla denedim sorun yok.Yani her turlu cesitli sorunu dusunmeme ragmen bir cozum bulamadım.Farklı kablo farklı laptop farklı tv vs vs sadece dvi kabloyu takınca oluyor.bunun nedeni ne olabilir?bundan once hic o girisi kullanmamıstım.bilgisayarın gdvi girisinde arıza olma ihtimali cok yuksek gibi geldi ama tamda emin olamiyorum fikirleriniz bekliyorum...
  • Arkadaşlar bugün bir adet OCZ Agility 3 120GB SSD alarak makineye taktım, bilgisayar kendine geldi diyebilirim
  • Ekran kartına hız aşırtmak için MSI Afterburner kurun arkadaşlar. Kullanımı ve hız aşırtma özelliğini aktif olması için ufak ayarı netten okuyarak birkaç dakikada halledebilirsiniz. Sonrasında iki tıkla, istediğiniz hıza getirebilirsiniz.

İşlemciye hız aşırtmak içinse SetFSB uygulaması ideal. Ben 3,25 GHz'de kullandım Zalman NC3000 eşliğinde. Soğutucuya gücü prizden verdiğim için çok daha yüksek devirlerde çalıştırabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ekran kartına hız aşırtmak için MSI Afterburner kurun arkadaşlar. Kullanımı ve hız aşırtma özelliğini aktif olması için ufak ayarı netten okuyarak birkaç dakikada halledebilirsiniz. Sonrasında iki tıkla, istediğiniz hıza getirebilirsiniz.

İşlemciye hız aşırtmak içinse SetFSB uygulaması ideal. Ben 3,25 GHz'de kullandım Zalman NC3000 eşliğinde. Soğutucuya gücü prizden verdiğim için çok daha yüksek devirlerde çalıştırabiliyorum.

amd gpu toll kullanıyorum ben ekran kartı aşırtması için ama pek performans alamiyordum açıkcası.aşırtamadan once ve aşırtmadan sonra herhangi bir fps artışı saglayamıyorum. mümkün ise o ufak ayarı ve gördügün stabil hızları yazabilirmisin.kısa bi araştırma yaptım ama tam bulamadım hem aynı kartı kullandıgımızdan baya yararlı olur herkes içn

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.