Şimdi Ara

Acer 5024 mü Yoksa Asus A6vm mi? Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar sizlerin yardımıza ihtiyacım var!! Şu 2 dizüstünde kararsızkaldım:

1.ACER 5024WLMI
    AmD 64 bit 1.8
    X700 ati ekran kartı
    vs............(zaten biliyorsunuz)

2.ise Asus A6VM
    Centrino 1.8/2MB/533
    7300 Nvidia Turbocache 64 mb+256 mb ramden Shader 3.0 destekli
    80 gb 5400 rpm
    vs...........(gerisi çok lazım değil)

Şimdi arada kaldığım nokta İşlemci ve Ekran kartı.Bilgisayar Müh. okuyacağım için ii bir makine şart program performansı bakımından(photoshop vb. uygulamalar)Burda işlemcide kime sorsam intel programlarda hada iidir amd oyun içindir diyorlar babamı ve beni doğal olarak kötü düşünmeye sevkediyor.Elimde program performansıyla ilgiyle hiçbir döküman yada kanıt yok, neyi sanıl kaldırır bilemiyorum!! ve Dahası Windows Vİstayıda yükleyip kıllanmak istiyorum sizce hangisi olmalı?? Bu sistem 2.5-3 sene idare etsin yeter artar bile

Oyun oynuyacağım için oyunları ii bir şekilde kadırması gerekiyor.Burda ise ekran kartı kafamı kurcalıyor.Biri X700 overclock yapıpta sağlam kullanabilecğim iyi bir ekran kartı ki kullandım ve memnun kaldım tek kötü yanı Shader 3.0 desteklemesi. Digeri ise yukarıda özellikleri verdiğim 64mb kendinden rami olan ve 256 a kadar kullanabileceğim ekran kartı/ Bir yerde okuduğum kadarıylada Vİsta için x700 problemsiz ii bir şekilde çalışması sağlayabilirmiş.Öteki ise yeni bir ekran kartı yeni gelişmeleri içinde barındırıyor.

Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyekta -- 13 Mart 2006; 18:15:49 >

• kardeş geforce 7300 de başına gelecekler şunlar

doom 3 ü pixel shader2 destekli x700 = 1024*768 medium detail 40fps oynar

doom 3 ü pixel shader3 destekli 7300 =1024*768 de ama en düşük çözünürlükte açar...

çünkü bu tür kartlar henüz ps3 için yeterince iyi değil....ps3 kullanmış olursun lakin 40fps den 30fps ye düşersin...
    yani görüntü kalitesinden kazanıyım derken akıcılık gider..

hatta doom3 de falan 1024*768 den 800*600 e düşmen gerekebilir , fps seni tatmin etmeyebilir .

zaten çok az oyun ps3 destekliyor...

acer 5024 al...
  • Pekii hangisi programlarda daha ii performans verir?? bana yine 5024 gibi geliyo fakat herkes intel daha iidir diyo ne dersiniz?
  • hocam 5024 daha iyi performans verir kanaatındeyim .
  • imkanın varsa 5024 ald derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ate_ist

Pekii hangisi programlarda daha ii performans verir?? bana yine 5024 gibi geliyo fakat herkes intel daha iidir diyo ne dersiniz?

kardeş nick ini beğenmesemdedaha doğrusu anlarken birkaç şey arasında çelişkiye düşsemde ,

kullanacağın programlara bağlı , rendering , encoding gibi uygulamaları kullanacaksan intel....oyun , grafik vs. gibi uygulamalarda amd.....
    herşeye rağmen ACER 5024
  • Walla ne yalan söyliyim bende Nickimden pek hoşlanmıyorum!!! neyse Allahtan yök öyle bir durum Verdiğin cevap için çokkk saol ama yinede aynı fikirdeyim Acer 5024 İhşallah alıcaz şu makineyi Babam milletin lafına bakmasa çok iyi olucak!! yok çok ısınırmış yok bilmemneymişşş faso fiso.Acerin ferrari modelini kulandım çok memnun kaldım bide babamı ikna etsem belki bu söylediklerin yardımcı olur çok saol kardeşimm çok saol!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.