Şimdi Ara

ACER 5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ *** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
34.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thereasun

kac aydir arastiriorum
    tam benim istedigim ozelliklerde ve fiyatta bir laptop bulmusken
    alamamak gercekten cok kotu bir tek mavide bir hafta bekleriz ama kafalar iyice karisir
    fiyati yukselir dolar yukselir bir suru aksilik olur sans yokki

benim bildigim kadariyla müşteri hizmetlerini arayınca kartın sahibi acıyolar internete işlemini yapıyosun hemen geri arıyosun önlem için geri kapatıyolar:)
    bi de bana stokla sınırlı kampanya dediler haberiniz olsun..
  • arkadaşlar bu notebook ile ilgili ik sorunumu yazıyorum..

bana kısmetmiş.

harici usb belleği takıp çıkardıktan sonra bir daha usb bellği tanımıyor.

bu arada kamera da çalışmıyor.

ama usb mouse her halukarda çalışmaya devam ediyor.

restart yaptığımda ilk açışta bazen kamera çalışmıyor.

bir kaç restart sonrası düzeliyor. ama usb bellek(normal pc de çalışıyor tak çıkar yaptım 5-10 kez)
    araya girdimi en başa dönüyoruz.

donanım hatasımı yoksa benim yüklediğim bir program sürücü falan mı daha anlayamadım.

inşaallah donanım hatası değildir.

kafayı yemek üzereyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezayirli

arkadaşlar bu notebook ile ilgili ik sorunumu yazıyorum..

bana kısmetmiş.

bir kaç restart sonrası düzeliyor. ama usb bellek(normal pc de çalışıyor tak çıkar yaptım 5-10 kez)

donanım hatasımı yoksa benim yüklediğim bir program sürücü falan mı daha anlayamadım.

kafayı yemek üzereyim.

kardes senin yazıyı okuyunca kıllandım hemen usb belleği sokup sokup cıkardım sükür bi sorun yasamadım..umarım aygıtı güvenli kaldırmayı unutmuyosundur kullanırken..
    kameraya gelince sükür ondada sorun yok..

• quote:

bana kısmetmiş.

kafayı yemek üzereyim.

Bende bu bilgisayarı aldıktan sonra iki sorunla karşılaşmıştım.
    Bilgisayarında arıza varsa sakın ma-vi bilgisayara gitme ordaki teknik servis seninle ilgilenmiyor bile. Ben bilgisayarı götürdüğümde birçok kişi ma-vi bilgisayarın teknik servisinden şikayetçiydi. Onlar sadece bilgisayarı satana kadar müşteriyle ilgileniyorlar. bu olay 2 arkadaşımın başınada gelmişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: aswod

quote:

bana kısmetmiş.

kafayı yemek üzereyim.

Bende bu bilgisayarı aldıktan sonra iki sorunla karşılaşmıştım.
    Bilgisayarında arıza varsa sakın ma-vi bilgisayara gitme ordaki teknik servis seninle ilgilenmiyor bile. Ben bilgisayarı götürdüğümde birçok kişi ma-vi bilgisayarın teknik servisinden şikayetçiydi. Onlar sadece bilgisayarı satana kadar müşteriyle ilgileniyorlar. bu olay 2 arkadaşımın başınada gelmişti.

açıkçası satana kadar da ilgilenmiyolar ben kendi bilgilerimle araştırmamla gidip aldımarmut alır gibi resmen adamlara 1500 ytl sayıyoruz ama sanki bakkaldan ekmek alıyomuscasına muamele göryosun valla bu adamlarda bu pazarlama zihniyeti oldukca ankara pazarına güclü bi firma girerse toz duman kim ister o kadar para verip rezil olmayı..

• Beyler elimde şuan DELL 6000 INSPIRON 1.83 SONOMA var.Okulumda bir öğretmen arakdaşa 1.200 YTL karşılığında satıyorum.Açıkçası Mavi'deki iki ürün arasında kararsız kaldım.Biri DATRON WXS-C2D Centrino Duo Mobile 1.83GHz 1024MB 100GB DVD+-RW (Kameralı) (Linux) Notebook bir diğeri de ACER 5102 modeli.Açıkçası DATRON için bütçemi zorlayabilirim.ACER için ise BLUETOOTH olmaması çorbadaki sinek gibi FIREWARE olmaması da ayrıntı bence.

DATRON'un kalitesi beni düşündürüyor.CEBIT'de çok ilgi gördü.CEBIT'e gidip de bu ürünü gören var mı acaba?ACER kullananlara da bir sorum PİL TÜKETİMİ hakkında.BATARYA, kullanımda kaç saat dayanıyor?Açıkçası DELL 6000'imi 1200 YTL gibi bir fiyata satıp da alamayı düşündüğüm notbookda BLUETOOTH olmaması beni sıkıyor.

Bir de bu aletin DVD yazıcısı SLOT mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 19 Eylül 2006; 23:02:33 >

• hocam tek şikayetim pil ömrü. 1 saat 30 dakika gidiyor pili normal nette gezinirken. sizlerde durum nedir. daha önce tek çekirdek turion işlemcili dizüstü kullandım. o bile daha uzun gidiyordu. normal nette dolaşırken pil ne kadar gidiyor siz de ?
  • Valla beyler şuan itibari ile kararımı verdim gibi.Yani bu laptopu almaya çok yaklaştım.Gerçi pil konusunda şüphelerim var.Artık bluetooth cihazını mecburen yanımızda taşıyacağız o da ayrı bir soru.

Rami +512 mb isteyen arkadaş var mı?Aynı markadan mı takıyorlar yoksa farklı marka mı?Uyuşmazlık olur mu?Bu sorum MAVİ'den alacak olanlara.
  • quote:

bana kısmetmiş.
    kafayı yemek üzereyim.

sonunda çözdüm neden olduğunu..!

sorun Corsair 667 mhz ram lerden kaynaklanıyormuş.
    söktüm ram leri taktım orj. 512 yi herşey eskisi gibi mükemmel.
    Allah"a şükür makine taş gibi taş.

herşeyiyle test ettim. ram olmasına anlam veremiyorum.
    şimdi birkaç soru kafama takıldı.
    1.acaba ram neden uyumsuzluk yapıyor.
    2.667 mhz olmasından mı?
    3.corsair olmasından mı?

ram alacak arkadaşlar rami aldıkları yerde test etsinler.

ben vatan dan almıştım orada deneyemedim. yok buradan alınmayan notebook a ram takamayız falan.
    buradan ram alıyoruz dışarıdan getirmedik ya parçaları dedik yok olmadı.
    yarın kafalarına atacağım. bakın denetmediniz böyle oldu diye.
    nasılsa alalı daha 4 gün oldu.

• hadi gecmis olsun
    biz daha bekleyecegiz mecburen banka yuzunden
    umarim kampanya bitmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

hadi gecmis olsun
    biz daha bekleyecegiz mecburen banka yuzunden
    umarim kampanya bitmez

benim bamkam iş bankasında çalışıyorum.

ama haklısın.

birde inşallah kaçırmazsın bu notebook u.
    fiyatına göre muhteşem.

pili az gittiği doğru ben maksimum 1:45 - 2 saat kullanabildim. ama olsun.
    ramleride hallettik mi hiç bir sorunu yok.

Artık bluetooth cihazını mecburen yanımızda taşıyacağız diyen ardaşım 25 ytl ye satılıyor.
  • Beyler DVD yazıcı SLOT mu?Pil tüketimi işlemcinin AMD olmasından mı bu kadar az gidiyor???
  • aldık bitane daha gelmedi ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fthtrky

hocam tek şikayetim pil ömrü. 1 saat 30 dakika gidiyor pili normal nette gezinirken. sizlerde durum nedir. daha önce tek çekirdek turion işlemcili dizüstü kullandım. o bile daha uzun gidiyordu. normal nette dolaşırken pil ne kadar gidiyor siz de ?

Bende pil baya gidiyor 2 saati rahat geçiyor.
    Ama ben makinayı bu kamapanyadan almamıştım. Önceden almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Valla beyler şuan itibari ile kararımı verdim gibi.Yani bu laptopu almaya çok yaklaştım.Gerçi pil konusunda şüphelerim var.Artık bluetooth cihazını mecburen yanımızda taşıyacağız o da ayrı bir soru.

Rami +512 mb isteyen arkadaş var mı?Aynı markadan mı takıyorlar yoksa farklı marka mı?Uyuşmazlık olur mu?Bu sorum MAVİ'den alacak olanlara.

Ben eklettim. Mavi ekliyordu. Yaklaşık 1 ay önce aldığımda eklettirdim. Yalnız ma-vi nedense ram i bilgisayarı sattıktan sonra ekliyor. İlk önce biligsayarın parasını ödeyeceksin. Sonra ram satın alıp eklettireceksin. Aynı markadan taktıklarını bilmiyorum ellerindeki ram lerden birisini takıyorlar sanırım. Bide benimkini pilinde bir sorun yok sanırım. Evdeki diğer toshibayla neredeyse aynı sürede gidiyor. 2 saati rahat geçiyor.

• sanırım pil omru için 3 çalışma modu var. ilk sayfalarda verilen yabancı site incelemesine gore medium hızdas pil iyi gidiyor diyordu. Kuzendeki makinada pil iyi gidiyor ama gecende bir online oyun pili cabucak tuketiverdi :(
  • O zaman tam şarj lı değil di pil :)
  • bu şarj olayı goreceli bişi demek:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 20 Eylül 2006; 14:59:12 >
  • bana uymuyor bu notebook ben oyun oynayacak autocad çalıştıracak makina arıyorum 3d2003 de 4000 civarı puan alacak makina lazım..Tanak isimli arkadas ilk 3d2005 testinde 421 puan almış.Benim AMD 3200 makina 1500 çekti..X700 Exper 699 dolarlık makina bile 4000 çeker 3d2003 de..Tamam amd x2 süper ama ekran kartı bitirmiş bu notebooku..Önce ekran kartı artık arkadaşlar vista geliyor..

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=519&model2=547&chart=224

bakın x700 pro 600 üzeri 3d2006 da x1300 bile 457 ise x1100 herhalde 200 falan alır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 20 Eylül 2006; 18:58:54 >

• arkadaşlar pili tam şarjettim. bakalım bu sefer ne kadar gidecek. ben sadece nete giriyor ve office vs. gibi normal programlarla kullanıyorum. dün 1 saat 30 dk. gitti pil. bakalım bugün ne kadar gidecek. belki birkaç kez şarjettikten sonra biraz performans artışı olur. pil konusunda herkes bu ölçülere göre kendi değerlerini yazarsa ona göre arıza bildiriminde bulunacağım. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.