İşlemci, Chipset ve Bellek: AMD Turion64 x2 TL-50 1.6GHz İşlemci, 2 x 256KB Cache ATI Radeon Xpress 1100 chipset 512MB DDR2 Bellek, maks 4GB
Görüntü ve Ses: 15.4'' ACER CRYSTALBRITE TFT Ekran 1280 x 800 çözünürlük 128MB ATI Mobility Radeon X1100 ekran kartı 16 Bit stero ses kartı Dahili mikrofon 0.3 Megapiksel Orbicam Kamera
Depolama: 100GB 5400RPM sabit disk DVD+-RW Dual Layer optik sürücü 5-in-1 kart okuycu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
şuan mavide bu ürün için önsipariş alıyorlar yani ürün yok ellerinde eger istanbuldaysan bence cebitten sonra karar ver cok uygun kampanyalar olabiliyor
Teslim tarihi 11 Eylül
Cebit e gidicem bugün ama daha uygun fiyat olacağını sanmıyorum
Cebitle ilgilidir bu indirimde büyük ihtimalle
süper fiyat kaçmazz fiyatlar düşmeye başladı
quote:
şuan mavide bu ürün için önsipariş alıyorlar yani ürün yok ellerinde eger istanbuldaysan bence cebitten sonra karar ver cok uygun kampanyalar olabiliyor
arkadaşa katılıyorum. cebiti incelemede fayda var.cok cazip kampanyalar, sürprizler olabilir. değerlendirmekte fayda var.
arkadaşlar bu cebittee kredi kartı olayı varmı nakitmi çalışıyorlar?
geçen sene asus da vardı kredi kartı olayı.. Olması lazım..Perşembe günü kısmetse CEBİT deyim..
bu forumda bi arkadaş almış kullanmış ve özelliklerini yazmıştı. bi ara istersen belki yardımcı olur
Ben yaklaşık 15 gün önce bu bilgisayarı aldım.. Ama kullanamıyorum bilgisayarımda 2 tane sorun çıktı.. Ama şunu söyleyebilirimki görünüş olarak çok güzeel bir makina ama benim ki sorunlu olduğu için nedense bilgisayara ısınamadım o yüzden yorum yapmak istemedim.. ama yine de merak edenler olursa sorularını sorabilirler..
Hp o makinayı 1199 dolara satabiliyorsa
Acer 849 doları hayli hayli hakeder anlamında yazmıştım yukarıdaki mesajı
Yurtdışı forumlardada okudum kullananların yorumlarını ve performansı benim için gayet yeterli görünüyor.
Lenovo N100 ile Toshiba A100-233 arasında kararsızken böyle ucuz bir alternatif çıkınca 900 ytl tasarruf etme fırsatı oluştu.
Şu anda Fiyat/Performans en iyi dizüstü bu olabilir diye düşünüyorum ve almaya karar verdim bu aleti.