Şimdi Ara

ACER 5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ *** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
34.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boranet, mavi bilgisayar a gelmiş mi? başka izlenimlerin neler?
    klavye ile ilgili eleştiriler vardı 2. sayfada verilen bir linkte notebookreview du sanırım.

gerci tatilden donunce kuzenin aldıgını inceliycem ama hala kararsızım. aliim mi almiim mi ben de
    aslında bana 1 ay içince lazım. ama aklım fikrim de core 2 duo ya kaydı..
    off ya ne olcak bu işin sonu??
  • beyler Hp de şu modeli çıkarmış şimdi iyice kafalar karışcak
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1734&productid=bd70212
    yalnız burda chipsete Xpress 1150 yazıyo, Acerlarda xpress 1100 yazıyo ne farkı var acaba..
  • bunun fiyatı phalı olmasına karşın tl-52 olması avantaj. bir de 15 inç ekranı.. 15.4 değil. bir de fiyatı core 2 duo ya yaklaşırsa tercihim core2 duodan yana olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 12 Eylül 2006; 0:53:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: boranet

ben gördüm mavi de ve tüm istediğim kaçtı çünkü klavyesini beğenmedim. tuşlar piyasada satılan dandik klavyelerinkinden daha kötü duruyordu. hp 6007 veya 5280 yada dell6400 alcam. vazgeçtim acer almakdan. 5101 in klavyesi de aynıdır heralde hiç bakmayacağım bile.

aynı sorun daha önceki mavi kampanyası olan acer 5024 modelinde de vardı...
    gidip 1500$ verecem ve de o dandik klavyeyimi kullanacam diye vazgeçmiştim...
    acer olmasına rağmen kaliteli klavyesi olanlar var, ama mavideki kampayalı acerların klavyeler hep dandik oluyo...
  • yaa bana sanki bu laptopun özelliklerinden cok kırpılmış gibi geliyo yaa..tam acer fanatigiyim ama biraz daha beklemeye karar verdim..ilk cıkan x2'li laptop biraz yawan olabilir..Daha ii özellikli daha ii kampanyalı laptoplar gelicektir..
  • bir tane de fujitsu siemens in var

http://forum.donanimhaber.com/m_9256514/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

beyler Hp de şu modeli çıkarmış şimdi iyice kafalar karışcak
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1734&productid=bd70212
    yalnız burda chipsete Xpress 1150 yazıyo, Acerlarda xpress 1100 yazıyo ne farkı var acaba..

Gerçekten karıştı kafam tam istediğim konfigürasyonu yapmış adamlar hp kaliteside var
    Ah birde kamerası olsaydı.
    Video call yapacağım yoğun bir şekilde harici kamerayla uğraşmak istemiyorum.

• bence datronun son çıkardığı makinadan sonra hepsi boş hepsiburadaya bakın süper makina için
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php? bu ön siparişli

hepsiburada DATRON CORE 2 DUO T7200 2.0GHz 512MB 100GB KAMERALI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR WA20M56WA5X
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=300&productid=bd70195
    1.299,00 USD + KDV

DATRON CORE 2 DUO T7200 2GHz 1GB 100GB KAMERALI TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR WS20M86WA5X
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=300&productId=bd70199
    1449$+kdv

• bugun gittim ve gördüm aletin hiçbir albenisi yok dandik bi kasası var ama içinde bir canavar yatıyo dedi ilgilenen eleman bilemiyorum acaba bu da rally arabası gibimi dısı fos içi güzel..512 rami de 52$+kdv den takabileceklerini söylediler kampanya stokla sınırlıymıs tv out fln gibi ıvırı zıvırı yok ben cok isterdim ama sadece biharici ekran cıkısı var bence gayet de bos kalmıs bi kasa ama su anda özellikleri olarak hosuma giden bi makina haftaya kadar beklemeye karar verdim umarım yeni kampanyalar cıkar o zamana kadar da gidip su kılıksız aleti almak zorunda kalmam:(
  • bugün elime geçti en sonunda mavi bilg. 1 günde ulaştırdığı için mutluyum.

ürüne gelince oldukça şık..
    çok sessiz çalışıyor.
    ısınma problemi yok yani şu anda
    fanı çok sesssiz.
    arkadaşların dediği klavye dandikliği nedir bilemeyeceğim ama benim hoşuma gitti.
    ekran parlaklığı muhteşem.
    kamera yeterli...
    sürücü cd si yanında geliyor...

bence tv out olmaması çok kötü........

testler de çok ii sonuçlar beklemiyorum ama sonuçları yaptığımda yazarım..

şimdilik bu kadar ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezayirli

bugün elime geçti en sonunda mavi bilg. 1 günde ulaştırdığı için mutluyum.

çok sessiz çalışıyor.
    fanı çok sesssiz.
    arkadaşların dediği klavye dandikliği nedir bilemeyeceğim ama benim hoşuma gitti.
    kamera yeterli...

şimdilik bu kadar ....

hayırlı olsun kardes testleride bizimle paylaşırsan seviniriz

• quote:

Orjinalden alıntı: cezayirli

bugün elime geçti en sonunda mavi bilg. 1 günde ulaştırdığı için mutluyum.

çok sessiz çalışıyor.
    fanı çok sesssiz.
    kamera yeterli...

şimdilik bu kadar ....

hayırlı olsun kardes dedikleri dogru demek dısında pek hayır yok ama içi iyi gibi..
    kardes iyi bi samimi degerlendirme yapmanı bekleyen sanırım baya kişi var forumda bizimle paylasırsan aletin iyi kötü yanlarını seviniriz sahsen 1 hafta içerisinde bi makine alcam öncelik dışı kötüde olsa 5102 de..
    yada gidip tek cekirdek amd turionlardan alcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergokhan -- 13 Eylül 2006; 1:47:33 >

• Bu alette bluetooth , ve infra red var mı ? ve pili ne kadar gidiyor ? Teşekkür ederim ...
  • bluetooth yok ama tv-out olmadığnı bilmiyordum:(
  • Bilgisayar dün geçti elime. Herşeyi ile çok iyi bence. Hele fiyat/performansda şu nda piyasanın 1 numarası. Yukarıdaki rkdaşın dandik klavye dediği nedir anlayamadım gayet güzel bence klavyesi. Herşeyden önce 1437 YTL'ye 64bit ce çift çekirdekli bil dizüstü. Hızı gayet iyi. Hiçbir sorun olmadan Vistayı kurdum şu anda ondan yazıyorum zaten. Bundan öncede 2423 modelini kullanmıştım. Kasa yapısı benzer zaten. Kasa olarak piyasada gördüğüm en zarif kasa Sony'lerden sonra. Çok ince ve fazlalık yok kesinlikle hatlar yuvarlak. Sorusu olan arkadaşlar varsya yanıtlayayım.
  • arkadaşlar biz dün kardeşime bu makinadan aldık bi tane görünüş olarak çok iyi. ayrıca yan bina dairenin birinden wireless ına da zıplayabildi gerçi çök zayıf ama mesafeyi göz önüne alırsam çok iyidir :)

yanlız gün gece xp ydi zart zurtu sorunsuz yükledikten sonra alış amacımız olan matlab 7 yi çalıştırmadı alet. daha doğrusu açar gibi yapıp kapatıyor.

Not: alırken ram ı 1 gb ye yükselttik onun dışında mavi dekinin aynısı

yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

beyler Hp de şu modeli çıkarmış şimdi iyice kafalar karışcak

Gerçekten karıştı kafam tam istediğim konfigürasyonu yapmış adamlar hp kaliteside var
    Ah birde kamerası olsaydı.
    Video call yapacağım yoğun bir şekilde harici kamerayla uğraşmak istemiyorum.

kardeş hp'nin kamerası var..gözünden kaçtı herhalde..yaa ben cok kararsızım acer mı hp mi düşünüyorum..hp'nin kasasına gördügüm anda vuruldum..

• KUZENIN 5102 si geldi

oncelikle birkaç foto sonra da test sonuçları gelicek

ACER  5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ ***

• iki fotograf daha:)

• @tanak kardes bikaçda test koyarsan seviniriz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.