Şimdi Ara

ACER 5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
34.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cezayirli

acaba bu notebook da 677 mhz ram çalışır mı?

yoksa sadece 533 mhz mi?

667 calısıyo ama tl-50 için en fazla 640 a cıkabiliyo hızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: historical

ya kardeşim şu amd ısınması diyosunuz ya yeter artık yaane ısınması ne fan sesi kardeşim aldık bu 5102 den 10 gün önce yeğene sürekli deniyoruz ısınmadan zerre yok ne fan sesi ne bişe,ahada önümüzde intel centrinodan yazıyoz şu anda gelinde ısınmayı görün centrinoda,tutturmuşsunuz amd ısınıyo ısınıyo gidiyosunuz bakalım....

+1000 ısınma nasıl olsun 31W-35W gibi bişi çekiyo. en fazla da 90 derece
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

quote:

Orjinalden alıntı: cezayirli

acaba bu notebook da 677 mhz ram çalışır mı?

yoksa sadece 533 mhz mi?

667 calısıyo ama tl-50 için en fazla 640 a cıkabiliyo hızı

Hayır ram i 533 dü ben alırken ram eklettim ordan biliyorum
  • Arkadaşlar dolar bugün yükselmeye başladı.Bence bunu da gözönüne alın.Birkaç hafta sonra sırada bir laptop uçuk bir fiyat olabilir.Daha iyi modelleri beklerken böylede bir risk var.
  • melihtash , hesapta bir hata yok. ben mesajımda istanbulda bilinen bir bilgisayarcıda böyle böyle indirim var demiştim. Sen anlamadın sanırım hangi bilgisayarcı olduğunu. Bu bilgisayarcı sözü gecen acer amd 64 bit x2 makineyi 999$ + kdv ye satıyor ama indirimleri şöyle ;

nakit ödemede %15 indirim yapıyor(cash) ::::::::: be böylecenakit fiyatı aşağı yukarı 1000 dolara geliyor..
    tek çekim indirim yok
    bonus kart 6 taksit + %10 indirim..

quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

Şu anda nakite değil 15 taksite 1000 $ hesapta hata yapmayalım
    Bunun üstünden nakit indirimide var
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

quote:

Orjinalden alıntı: edwin

arkadaslar 849 dolar + kdv uygun bir fiyat ama cok da ucuz degil . abartmayın lütfen. bu 1 ay içerisinde fiyatlar çok değişecek. celeron notebook fln ortadan kalkacak tahminim.. Core duolar vergi dahil 1000 dolar oldu!! . istanbulda bu amd x2 turion bilinen bir bilgisayarcıda nakit e%15 indirimle vergi dahil ztn 1000 dolara satılıyor. bende almayı düşündüm fakat core duo 2 yi beklemeye karar verdim. amd lerin ısınma sorununu aşamadığını düşünüyorum.acer e güveniyorum fakat amd ye güvenemiyorum.. en iyisi core duo 2 leri beklemek. aranızda datron core duo 2 kullanan varmı? varsa ısınma problemi olup olmadığını, çok ses çıkarıp çıkarmadığını ve kasa kalitesinden bahsedebilirmi lütfen.......

acer turion x2 notebook su yabancı sitedeki incelemeye gore ısınma problemi yok ve sessiz bir aletmiş
    datron core 2duo yu beklemek lazım. bakalım alan çıkcak mı?

aslında şöyle ki,

notebook ısınması bence kişiye göre değişken bir durum... bana göre çok ısınan sana göre ısınmayabilir. sen benim kullandığım kadar işlemci + ram isteyen uygulamalar çalıştırmıyo olabilirsin. Ya da sen benim gibi bilgisayarını daima açık tutmuyorsundur. Ben hiç kapamıyorum notebook umu mesela. Şu anda fujitsu siemens p4 işlemcili var kullandığım , öyle oluyorki zaman zaman kendini kapatıyor ısınmasından ötürü, plastik bir şeyin üzerine koyduğum zaman eritmeye başlıyor altındaki plastiği.... Fan ı değişti bi kaç kez ama düzenli olarak belirli aralıklarla değişmesi gerekiyor fanı. İlk aldığımda böyle değildi bu notebook , alalı 3 yıl oldu ve tabi zamanla ömrünü bitiriyor her şey gibi.. Eğer ekranı daha büyük olsaydı, ısınmasaydı ve ses çıkarmasaydı(fandan ötürü) kesinlikle yeni bi notebook düşünmezdim. bu p4 işlemci nin centrinodan pek bi hız farkı yok.

Yani benim demek istediğim ısınma aslında notebook üreticisinin kullandığı malzeme ve kasa tasarımı ile doğru orantılı. Amd hakkında herkes ısınıyor diyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. Demekki böyle bir şey var. Kimi arkadaş da "ne sesi hiç ses duymuyorum hiç ses çıkarmıyor " gibi şeyler söylüyor ama bu da değişken bir kavram. ben gerçekten hiç ama hiç ses duymak istemiyorum. bunu söyleyen arkadaşlar daha önce kaç değişik markanın notebooklarını kullanmış acaba? ses çıkmıyo , ısınmıyo diyolar ama buna neye göre karar veriyolar?

Fujitsu Siemenslerin çok dandik olduğunu düşünüyorum mesela çünkü ne kadar fs gördüysem hepsinde bir problem vardı.. ısınma, pil çabuk bitmesi, dvd-cd yazamama. Ama garantisi gayet iyi hemen değişiyolar :)
    Acer ın amd 64 x2 sinin -eğer 64 bit kullanılmayacaksa- core duo ya tercih edilmemesinden yanayım. Ben ekim ilk haftasında kadar core duo 2 ları bekleyeceğim. acer fln 1000dolara bir model satarsa onu alacağım..

bu arada datron core duo 2 kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?
    teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: edwin

melihtash , hesapta bir hata yok. ben mesajımda istanbulda bilinen bir bilgisayarcıda böyle böyle indirim var demiştim. Sen anlamadın sanırım hangi bilgisayarcı olduğunu. Bu bilgisayarcı sözü gecen acer amd 64 bit x2 makineyi 999$ + kdv ye satıyor ama indirimleri şöyle ;

nakit ödemede %15 indirim yapıyor(cash) ::::::::: be böylecenakit fiyatı aşağı yukarı 1000 dolara geliyor..
    tek çekim indirim yok
    bonus kart 6 taksit + %10 indirim..

quote:

Orjinalden alıntı: melihtash

Şu anda nakite değil 15 taksite 1000 $ hesapta hata yapmayalım
    Bunun üstünden nakit indirimide var

g o l d dan bahsediyorsun nakite % 15 indirim yapıyor ama benim nakitim yok yani 999 + kdv ödemem lazım

ama mavide şu anda 15 taksite 849 + kdv ye alınabiliyor senin nakitin varsa buradan indirimde yapıyor yani fiyat g o l d dan % 15 daha ucuz

Ama stoğa 11 eylülde giriyor şu anda ön sipariş var 11 Eylülde diğer bilgisayarcılarda ve sitelerdede bu fiyattan görme ihtimalimiz var ben sipariş vermedim bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 8 Eylül 2006; 6:17:55 >

• Beyler peki bu laptopu aldıktan sonra xp kurarsak herhangi bir driver sorunu yaşarmıyız?
  • 2 hafta öncesine kadar satılan 5102 lerde xp home vardı
    alanlar format atıp xp pro sp2 kurmuşlar
    driverlar acer ın sitesinde varmış bildiğim kadarıyla sorun yok
    zaten yavaş yavaş vistaya geçişte başladı deneme sürümü indirilebiliyormuş microsoftun sitesinden
    ama kotalı adsl i olanlar kötü haber vista 64 bit 3,5 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 8 Eylül 2006; 10:15:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayerxp

quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Reaver

peki atı x1100 nasıl bir karttır

bunu bende çok merak ediorum. tahminim x200 gibi bişi olcak ama

Integrated Radeon® X300 graphics core with clock speed of 300/400MHz (for Radeon Xpress 1100/1150)

(x300 ün vistaya uyumlu hale getirilmiş şekliymiş bu arada.)

bu notebook hoşuma gitti alacam gibi..
  • ben de bununla öbür yeni çıkan çekirdeksizi arasinda gidip geliyorum. arada 150 usd kayme var
  • Turion X2 bence daha iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

ben de bununla öbür yeni çıkan çekirdeksizi arasinda gidip geliyorum. arada 150 usd kayme var

bende
  • sipariş verdim alıyorum tabi bize kalırsa.... mavi"de

oyunla moyumla işim olmadığı için
    ucuz ve uzun süreli süreli kullanacağım bir notebook arıyordum..

inşaallah doğru karar vermişimdir......
  • hayırlı olsun.. güzel secim. boswer, iidir ii
  • kuzenim de sipariş etti. aldıktan sonra izlenimlerimiz yazıcaz.
  • Bende bu bilgisayarı 15 gün önce aldım ama iki tane arızası çıktı hemen. O yüzden serviste şu anda.
    Acer ler kolay kolay arıza yapmıyor biliyodum ama benim ki hemen arıza yaptı. Bendeki XP li driver cd sini bu kampanyadaki linux lulara yüklesek birşey olur mu?
  • arızalar neler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtomato

arızalar neler?

combo sürücüsü okumamaya başladı bide lcd ile plastiğin birleştiği yer ayrıkmış aldıktan sonra farkettim ama aldığım yer bilgisayara bakmadı bile. Zaten bilgisayarı aldıktan sonra aldığınız yerle muhatab olmuyorsunuz infronic adlı servise götürüyorsunuz. Satıcı firma sizinle satana ilgileniyor sadece..
  • ya alet iyi olabilirde datrona ne kadar güvenilir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.