Şimdi Ara

ACER 5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
34.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bu makineyi aldık yeğene bir hafta oldu...makine fena değil çift çekirdeğin gücü ortada,ekran kartı fena deil yalnız 64 bit birazcık bu sorun kasa çok iyi...ama beni dinlersen git 5112 al derim.
  • YUrt dışındaki bilgisayarlarla burdakiler farklı olabilir çünkü bilgisayarın üzerinde 5102 değil 5100 yazıyor. bunun dışında üzerine 5102 diye bir kağıt yapıştırmışlar okadar.
    Sanırım bilgisayarın özelliklerini ithalatçı firmalar belirliyor.. Diğer ülkelerdekilerle farklılık gösterebilir..
  • kardeş oyun perfonmansı wireless i vs vs nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Reaver

kardeş oyun perfonmansı wireless i vs vs nasıl

Wireless evde öğretmen kampanyasından alınan bilgisayarla(toshiba) aynı çekiyor..
    DVD-rom çalışmadığı için oyun yükleyemedim daha :(
  • yavas yavas giriyolar piyasaya iyi bir alternatif bence 5102 ye
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=300&productid=bd70196
  • evet fiyatı iyi ama biraz bekleyin bir ay kadar çeşitler çoğalınca daha iyi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

yavas yavas giriyolar piyasaya iyi bir alternatif bence 5102 ye
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=300&productid=bd70196
  • dusunuyorum da 1400 ytl ii aslında.. core 2 duo acısından datron un modeli 2400 ytl
    yani 1000 ytl fazla vermeye deger mi?

bunu alsak ii bir iş mi yapmış oluruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aswod

Ben yaklaşık 15 gün önce bu bilgisayarı aldım..
    Ama kullanamıyorum bilgisayarımda 2 tane sorun çıktı..
    Ama şunu söyleyebilirimki görünüş olarak çok güzeel bir makina ama benim ki sorunlu olduğu için nedense bilgisayara ısınamadım o yüzden yorum yapmak istemedim..
    ama yine de merak edenler olursa sorularını sorabilirler..

aswod 1400 ytl ye deger mi? yani core 2 duo icin 1000 ytl daha fazla vermek yerine?
  • Kısa süre içinde bir dizüstü alması gerekenler için fiyatına göre çok iyi bence

Benim ay sonuna kadar zamanım var bekleyip görmeyi tercih ediyorum
    Diğer markalarda indirim yapacaklar mecburen core 2 duo lu modeller çoğalınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

aswod 1400 ytl ye deger mi? yani core 2 duo icin 1000 ytl daha fazla vermek yerine?

Ben makinayı tam olarak kullanamadığım için yorum yapamıyorum.. DVD-rom çalışmadığı için sadece internete girebiliyorum. Yalnız alırken ram eklettirseniz iyi olur.
    Ama şunu söylemeliyim ki görünüş olarak çok güzel bir makina. AMD olması bir avantaj. Plastik kalitesi evdeki toshiba dan biraz kötü gibi inşallah ilerde size bir sorun çıkarmaz(bana çıkardı).. Core duo2 ler piyasaya yerleştikten sonra bu makinanın fiyatı daha da düşebilir. Gerçi 2007de doların yükselme ihtimali de yüksek(cumhurbaşkanlığı seçimleri falan..)
    Burda bu bilgisayarı kullanan birisi daha vardı ayrıntılı bilgileri ona sorabilirsiniz..
  • bence de kaçmaz valla ekran kartı paylaşımlı ama üzerinde RAM i yok ekran kartının RAM ini 1 Gb yaparsan süper olur

Fİyat çok iyi gerçektende geçen sene bu fiyata CELERON ları SEMPROn ları bile vermiyorlardı valla

şimdi çift çekirdekli şlmecili cihaz alabiliyoruz
  • öğretmen laptopnun wirelessi nasıl peki asword
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Reaver

öğretmen laptopnun wirelessi nasıl peki asword

normal dir heralde İyi mi kötü mü bilmem
    Sadece karşılaştırmak için söyledim. Bazen toshiba nın daha iyi çektiği de oluyordu.
    Eğer bilgisayarı almayı düşünüyorsanız en iyisi kendinizin bakması ççünkü forumda genelde bilgisayar satıcıları da mesaj atıyor. Ürünü satmak için övebilirler.
    Bence bu fiyata bu ürün gayet iyi. Hem ucuz hemde AMD çift çekirdeli işlemciye sahip..
    Ama paran varsa HP'lere falan bakabilirsin.
    Bence lap-top ta HP-toshiba-sony üçlüsünün kalitesi tartışılmaz..
  • arkadaslar 849 dolar + kdv uygun bir fiyat ama cok da ucuz degil . abartmayın lütfen. bu 1 ay içerisinde fiyatlar çok değişecek. celeron notebook fln ortadan kalkacak tahminim.. Core duolar vergi dahil 1000 dolar oldu!! . istanbulda bu amd x2 turion bilinen bir bilgisayarcıda nakit e%15 indirimle vergi dahil ztn 1000 dolara satılıyor. bende almayı düşündüm fakat core duo 2 yi beklemeye karar verdim. amd lerin ısınma sorununu aşamadığını düşünüyorum.acer e güveniyorum fakat amd ye güvenemiyorum.. en iyisi core duo 2 leri beklemek. aranızda datron core duo 2 kullanan varmı? varsa ısınma problemi olup olmadığını, çok ses çıkarıp çıkarmadığını ve kasa kalitesinden bahsedebilirmi lütfen.......
  • Şu anda nakite değil 15 taksite 1000 $ hesapta hata yapmayalım
    Bunun üstünden nakit indirimide var
  • acaba bu notebook da 677 mhz ram çalışır mı?

yoksa sadece 533 mhz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 7 Eylül 2006; 0:01:43 >
  • ya bu centrinolar ortadan kalkacak deniyor devamlı, ama piyasaya bakarsanız, bir çok firma her gün yeni sentrino çıkarmış oluyor piyasaya, tabii ki dersiniz stokları tüketiyorlar diye. haklısınız ama şurda önümüzdeki 1 yılda kolay kolay ortadan kalkıp kaybolacağını düşünmüyorum. üstelik de vista her seferinde erteleniyor. bunların hepsi kapitalist oyunu bildiğiniz gibi. gsm'ciler de hep aynısını yapar, millet gider güzel telefon diye alır, ertesi gün aynısına sadece sd kart takılmış yeni modeli çıkar.... sonu yooooookkkkk...
  • 1.6 işlemci düşük kalır performansı çokta iyi değil almaya değmez
  • ya kardeşim şu amd ısınması diyosunuz ya yeter artık yaane ısınması ne fan sesi kardeşim aldık bu 5102 den 10 gün önce yeğene sürekli deniyoruz ısınmadan zerre yok ne fan sesi ne bişe,ahada önümüzde intel centrinodan yazıyoz şu anda gelinde ısınmayı görün centrinoda,tutturmuşsunuz amd ısınıyo ısınıyo gidiyosunuz bakalım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: edwin

arkadaslar 849 dolar + kdv uygun bir fiyat ama cok da ucuz degil . abartmayın lütfen. bu 1 ay içerisinde fiyatlar çok değişecek. celeron notebook fln ortadan kalkacak tahminim.. Core duolar vergi dahil 1000 dolar oldu!! . istanbulda bu amd x2 turion bilinen bir bilgisayarcıda nakit e%15 indirimle vergi dahil ztn 1000 dolara satılıyor. bende almayı düşündüm fakat core duo 2 yi beklemeye karar verdim. amd lerin ısınma sorununu aşamadığını düşünüyorum.acer e güveniyorum fakat amd ye güvenemiyorum.. en iyisi core duo 2 leri beklemek. aranızda datron core duo 2 kullanan varmı? varsa ısınma problemi olup olmadığını, çok ses çıkarıp çıkarmadığını ve kasa kalitesinden bahsedebilirmi lütfen.......

acer turion x2 notebook su yabancı sitedeki incelemeye gore ısınma problemi yok ve sessiz bir aletmiş
    datron core 2duo yu beklemek lazım. bakalım alan çıkcak mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.