Şimdi Ara

ACER 5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ *** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
34.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hızlı, ucuz laptop istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jtomato
    hızlı, ucuz laptop istiyoruz

sadece 5102 ile karşılaştırdığımda belki bir marka artısı olabilir onun dısında işlemcisi bile tl-50 den yuksek değil. hızlı ucuz laptoptan cok baska turlu soyleyim biz f/p oranı ii cihaz istiyoruz.
  • 5101de S-Video (TV-Out) Var
  • evet komik olan da bu hem blueetoth hem tv-out var. dusuk fiyatlı ve konfigurasyonlu bi modelde bile var. sen turion x2 ye koyma olacak iş diil.

http://www.amdnotebooks.de/produkte_detail_11.php
    burda da yazmıyo var diye. cıldırcagım bu iş nasıl olur yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 13 Eylül 2006; 14:59:51 >
  • bu işde bi iş olabilir. arastır bence.. kasaları aynı zaten. peki senın aldıgın yer harıcınde satan yerlerde varmı bu özellikleR? eger varsa hak talep edebilirsin belki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanak

quote:

genel olarak begendinmi? almak istiyodun sanırım. tatmin edicimi sence?

artık almak istemiyorum. cunku bes kurusluk bir tvout, kızılotesi, ieee1394 nasıl konmaz bir notebook a
    COOOK KIZGINIMMMM

Hp nin şu modelinde o ayrıntıları düşünmüşler kamera hariç bluetooth,firewire, tv out var gösteriyo hem ekran kartıda xpress1150 sanırım bu ekran kartı xpress1100 den biraz daha hızlı
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1734&productid=bd70212
    Edit: adres koymayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_emx -- 13 Eylül 2006; 15:02:24 >

• belki de mavi bilgisayar kendine özel ürettirmiştir. bu yüzden olmayabilir.
  • güzel bi alet hp kalitesini belli etmiş fakat arada 350$+kdv fark var
  • quote:

bu işde bi iş olabilir. arastır bence.. kasaları aynı zaten. peki senın aldıgın yer harıcınde satan yerlerde varmı bu özellikleR? eger varsa hak talep edebilirsin belki?

adam yazmış ozelliklere daha dogrusu yazmamış :)
    ben mutlaka boyle son cıkan bir notebook ta vardır diye dusundum acıkcası. aklımın ucundan bile gecmedi. su ana kadar ieee1394 suz notebook gormedim ki hiç..
  • aldıgın yere sorsan ieee1394 nekadara ekler acaba? kesin yüksek fiyat soyler gerçi.
  • nasıl ekilycen kasada yeri yok
    anakartta da olmadıgı kesin
  • kötü ozaman. acer'a yakısmamıs
  • Arkadaşlar ben dünden beri bilgisayarı zaten Vista RC1 ile kullanıyorum gayet hızlı bir performansı var çok memnunum. Aero dediğiniz nedir? Pencerelr açılıp kapanırken böle efektli onu mu diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keops

Arkadaşlar ben dünden beri bilgisayarı zaten Vista RC1 ile kullanıyorum gayet hızlı bir performansı var çok memnunum. Aero dediğiniz nedir? Pencerelr açılıp kapanırken böle efektli onu mu diyorsunuz?

Evet ben kullanmadım ama şu şeffaf görüntülü menüler filan var.
    Eğer sorunsuz takılmadan zorlanmadan çalışıyorsa almaya hazırım demektir bu aleti
    Yalnız aero yu çalıştırmak için min. 1gb ram istiyormuş sen eklettirdin mi?
  • Bİr arkadaş vista kurdum diyordu ama..
    Vista da laptopun durumu hakkında bilgi verirse çok makbule geçer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: keops

Arkadaşlar ben dünden beri bilgisayarı zaten Vista RC1 ile kullanıyorum gayet hızlı bir performansı var çok memnunum. Aero dediğiniz nedir? Pencerelr açılıp kapanırken böle efektli onu mu diyorsunuz?

Aero özelliği Vistanın her sürümünde olmayabilir diye biliyorum.
  • Bende 1GB bellek vardı zaten 512 de 5102 ile beraber geldi. toplamda 1.5 GB kullanıyorum yani ama çift kanal çalışıyorlar bu şekilde. Zaten ister masaüstü olsun ister dizüstü vista kullanak için 2 GB RAM lazım. Zira windows açılınca zaten 800 MB kafadan kullanıyor. Bende o şeffaf 3 boyutlu menüler yok ama mesela pencerelr açıp kapanırken ve geçişlerde güzel animasyonlar var 3 boyutu andırıyor. Masaüstü bilgisayarda bu efektler yok çünkü onda 32 MB TNT2 PCI ekran kartı var . Performansdan memnunum artık bence tek çekirdekli hele de 32 bit bilgisayar alınmaz diye düşünüyorum. Zaten bu modeli beklememin de nedeni oydu. 849 dolar bence çok çok iyi bir fiyat zira en ucuz çift çekirdekli Core 2 Duo lar 999 diye biliyorum. Hemde bu özelliklerin hepsi yok. Kamerasınında oerformansını beğendim ortalama bir kameranın üstünde görüntü kalitesi var. Gördüğüm en sessiz dizüstülerden biri. Touchpad zaten kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Giriş çıkışlar bence yeterli kart okuyucusu çok faydalı. Isınma 2423 modeline göre oldukça az. Kasaya zaten bayılıyorum gördüğüm en zarif ve ince kasa hele Dell Inspiron modellerinden sonra. Ağırlığıda az diyebilirim zira 14.1 inç ekranlı 2423 ile aynı gibi geldi bana. Yukarıda bahsedilen TV-Out yada Bluetooth gibi özellikler zaten kullandığım özellikleri değil o nedenle bana göre dezavantajda değil. Yalnız Vistadaki performansı gerçekten çok iyi. XP ile aynı hızda gibi birde 64 bit çıkınca daha da hızlı olabilir.

• quote:

5102 ile ilgili güzel bir kaynak buldum yurtdısında alanlar cihaza puan vermısler. orda satılan 1gbRam 120hdd

http://www.circuitcity.com/ssm/Customer-reviews-for-Acer-Aspire-Notebook-PC-5102WLMI/sem/rpsm/oid/156035/pageno/1/sortAction/1/sortby/2/order/D/rpem/ccd/productDetailReview.do#tabs

Vay canına bir cihaz bu kadarda övülmezki...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.