Şimdi Ara

ACER 5102 AMD Turion64 X2 *** 849 $ *** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
0
Favori
34.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkesin yorumu için teşekkür ediyorum öncelikle. Zaten bir süredir üzerinde düşündüğüm tek modeldi diyebilirim.Maddi kısmı hallettim gibi şu an ve iş almaya geldi..

Mavi bilgisayardan alıcam. izmitte oturuyorum.İnternetten sipariş vermekle gidip görerek almak arasında tereddütteyim. Daha önce internetten alış veriş yaptım ama bu laptop yani.biraz ayrı tutuyorum :) Sizin öneriniz nedir?

Bi de merak ettim ya, ürünün yanında Mavi bilgisayar çantasını veriyor mu? Bi de çanta parası vermiyelim
  • @cingola bende maviden görerek aldım. Ama zaten fatura kesilmedn ürünü açmıyorlar. Kutunun üzerinde garanti bandı var ve ilk açan sen oluyorsun. İnternetten sipariş vereceksen buna dikkat et. Görerek almakla ordan almak arasında bi fark yok. Yanında çanta vermiyorlar, ben belki hediye ederler diye yinede denedim ama nafile. Sipariş verirken bide çanta siparişi verebilirsin. Bende çantayı maviden 29 milyona aldım. Şimdiden hayırlı olsun bilgisayarın...
  • Yeni bios çıkmış
    Bios Version 2.40 ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/aspire_3100_5100_5110/bios

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstolunay -- 28 Kasım 2006; 6:44:06 >
  • selam herkese

bu pc yi ilk alanlardan ve ilk servise yollayanım.
    hala bitmedi problemlerim..

şimdide Acer empowering platform u kurduğumda

"not acer system" diye hata veriyor.
    ne yaptıysam olmadı.

varmı yorumu olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 28 Kasım 2006; 22:00:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cingola

herkesin yorumu için teşekkür ediyorum öncelikle. Zaten bir süredir üzerinde düşündüğüm tek modeldi diyebilirim.Maddi kısmı hallettim gibi şu an ve iş almaya geldi..

Mavi bilgisayardan alıcam. izmitte oturuyorum.İnternetten sipariş vermekle gidip görerek almak arasında tereddütteyim. Daha önce internetten alış veriş yaptım ama bu laptop yani.biraz ayrı tutuyorum :) Sizin öneriniz nedir?

Bi de merak ettim ya, ürünün yanında Mavi bilgisayar çantasını veriyor mu? Bi de çanta parası vermiyelim

dostum ben mavibilgisayar dan sipariş ettim,tekirdağ da oturuyorum ankara dan gelir mi diye düşünüyodum
    havaleyi yaptıktan sonra işleme aldılar ürünü perşembe yolladılar cuma öğleden sonra aldım
    gayet güzel memnun kalacağından eminim,çantasını kendin alacaksın malesef vermiyolar
    bide acer empowering cd sinde yok netten(ftpsinden) indirebilirsin

• alamadım ya.. bugün gidicektim.hem ziyaret hem ticaret olsun diye gitmeyi istiyorum. 2 karta paylaştırıcam limitim yetmiyo.. :D önümüzdeki hafta salı felan giderim heralde.. İnsallah kalır :D

valla sorun yasayanlar da var ama ben Acer kulandım daha once.her markada sorun oluyo. Bu fiyata bu özelliklerde hatta yanından gececek başka sistem görmüyorum. Her türlü alınır.. Kısmetse bende alıcam haftaya
  • arkadaşlar bende de bu makinadan var.windows vistaya geçmeyi düşünüyorum ama nasıl yapmam gerektiği hakkında pek bilgi sahibi değilim.aldığım yer vistaya kendin geçiş yapacaksın dedi ama nasıl yapacağım bilmiyorum.yardımcı olabilcek kimse varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: werty1905

arkadaşlar bende de bu makinadan var.windows vistaya geçmeyi düşünüyorum ama nasıl yapmam gerektiği hakkında pek bilgi sahibi değilim.aldığım yer vistaya kendin geçiş yapacaksın dedi ama nasıl yapacağım bilmiyorum.yardımcı olabilcek kimse varmı acaba?

vista son kullanıcı için piyasaya çıktığında (2007, ocak 31) gidip parayı bayılıp, kuracaksın xp'nin üstüne ya da başka bir partisyona. ya da dilersen mayıs sonuna kadar lisansı geçerli olan rc1 sürümünü indirip microsoft'tan, dvd'ye çekip, deneyeceksin. :P
  • arkadaşlar dikkat edelim...
    ekran kartı ile ilgili 2 çift lafım olucak:)

x1100 kesinlikle x700le kıyaslanamaz. X700 > x1100
    x700lü laptopun ramı 1gb olsun cillop cillop full nfs,pes6 vs oyna...x700lü laptop almalı benden söölemesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cco

arkadaşlar dikkat edelim...
    ekran kartı ile ilgili 2 çift lafım olucak:)

x1100 kesinlikle x700le kıyaslanamaz. X700 > x1100
    x700lü laptopun ramı 1gb olsun cillop cillop full nfs,pes6 vs oyna...x700lü laptop almalı benden söölemesi.

kardesim az konusulmadi ekran karti
    bu fiyata x700 veya daha iyi bi ekran kartli modeli olan varmı

ben aldim ben gayet isimi goruyor
  • arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var.geçen gün internetteyken makina çok fazla ısındı.kapattım ama sonra açtığımda ısınan yer (sanırım işlemcisinin olduğu yer) ve klavye arasında kalan yerde bi eziklik oluştu.sizce bu neden olmuş olabilir?ve makinam son zamanlarda wifi ile internete girdiğinde kendini resetliyor.

bide ben bu makinayı goId bilgisayardan aldım ve lisanslı windowsu var ancak kutunun içinden windows cd si çıkmadı.şimdi format atarsam nasıl tekrar windows kuracağım.aldığım yerdekiler boş bir dvd yi koy yedekleme programını çalıştır falan dediler ama pek bişey anlamadım :S

sizce servise götürmelimiyim tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mCkiLLer -- 23 Aralık 2006; 1:02:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mCkiLLer

arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var.geçen gün internetteyken makina çok fazla ısındı.kapattım ama sonra açtığımda ısınan yer (sanırım işlemcisinin olduğu yer) ve klavye arasında kalan yerde bi eziklik oluştu.sizce bu neden olmuş olabilir?ve makinam son zamanlarda wifi ile internete girdiğinde kendini resetliyor.

bide ben bu makinayı goId bilgisayardan aldım ve lisanslı windowsu var ancak kutunun içinden windows cd si çıkmadı.şimdi format atarsam nasıl tekrar windows kuracağım.aldığım yerdekiler boş bir dvd yi koy yedekleme programını çalıştır falan dediler ama pek bişey anlamadım :S

şu "ısınan" yeri bir tarif edebilir misin? esc tuşu dolayları mı? işlemcin kaç dereceye kadar çıktı? "eziklik" erime gibi bi neden mi kaynaklandı? acaba diyorum, fan bi şekilde durdu da işlemci fazla mı ısındı?

• quote:

Orjinalden alıntı: kahraman

quote:

Orjinalden alıntı: mCkiLLer

arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var.geçen gün internetteyken makina çok fazla ısındı.kapattım ama sonra açtığımda ısınan yer (sanırım işlemcisinin olduğu yer) ve klavye arasında kalan yerde bi eziklik oluştu.sizce bu neden olmuş olabilir?ve makinam son zamanlarda wifi ile internete girdiğinde kendini resetliyor.

şu "ısınan" yeri bir tarif edebilir misin? esc tuşu dolayları mı? işlemcin kaç dereceye kadar çıktı? "eziklik" erime gibi bi neden mi kaynaklandı? acaba diyorum, fan bi şekilde durdu da işlemci fazla mı ısındı?

tam space tuşunun altı.hani touchpad in sol tarafındaki büyük boşluk varya onun üstü.ısı kaç dereceye çıktığını bilmiyorum ama o bölge inanılmaz ısındı.sonra soğuduktan sonra makinayı açtım.ekrandaki görüntüler karma karışık olmuştu.sonra kendiliğinden düzeldi.

bunun benden kaynaklanan bi hata olmadığına adım gibi eminim.çünkü bu makinayı kullananlar bilir klavyenin alt tarafında yumuşak lastik gibi bir serit var.benim notebook'un hem orasında hemde kasasında bi eziklik oluştu.yani fiziksel bir müdahale ile olması imkansız.

• iyi de o kısımda işlemci değil, sabit disk var. verilerin filan uçmadı dimi? bence servise git bir baksınlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahraman

iyi de o kısımda işlemci değil, sabit disk var. verilerin filan uçmadı dimi? bence servise git bir baksınlar..

yok veriler falan uçmadı ama dediğim gibi bi eziklik oluştu kasada.ufak sinek mide bulandırıyor en iyisi bi servise uğramak..
  • merhaba arkadaşlar. forumu uzun süredir takip ediyorum fakat bilgim olmadığı için bi yorumda bulunamıyorum.

1000$+ kdv ye kadar param var. oyun oynamam sadece program yazmak için bilgisayar mühendisliği birinci sınıftayım. bu bilgisayar benim için idealmi.
  • Merhaba arkadaşlar, bir haftadır wista kullanıyorum , gerçekten çok mükemmel,512 ram olmasına rağmen gayet iyi çalışıyor, ayrıca wista birkaç driver'ı kendi otomatik yüklüyor.Ancak anakart ve ekran kartı için acer'ın driverlarını kabul etmiyor, yinede gayet iyi çalışıyor.İnternette ve acer'ın web sitesinde driverları bulamadım.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada wistayı herkese tavsiye ederim, 3 boyutlu masaüstü özelliği çok harika...Hoşçakalın
  • Dostum şu adrestenftp://ftp.work.acer-euro.com/pub/Aspire%205100/Aspire5100%20Vista%20Update.zip vista driver update'i indirebilisin gerekli tüm sürücüler mevcut ama ekran kartı ve güney köprüsü sürücüsünü atinin sitesinden indirmeni tavsiye ederim.
  • haokah arkaşın sorunundan bende de vartouchpad'im aynen onun dediği gibi oldu yardım ederseniz sevinirim lütfen pm atarsanız çok makbula geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstolunay

Dostum şu adrestenftp://ftp.work.acer-euro.com/pub/Aspire%205100/Aspire5100%20Vista%20Update.zip vista driver update'i indirebilisin gerekli tüm sürücüler mevcut ama ekran kartı ve güney köprüsü sürücüsünü atinin sitesinden indirmeni tavsiye ederim.

tesekkurler

vista 32 kuruldu ya nasil 64 kurcam ben ya:D

neyse markete gidip geliim ugrasirim birz daha

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.