Şimdi Ara

Acer 5520G ses sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACER ASPIRE 5520G Bilgisayarım yeni servisten geldi chipset değiştirildi fakat elime ulaştığında sağ alt köşede "yüklü ses çıkış aygıtı yok " uyarısına rastladım ve aygıt yöneticisine baktım ve orada ne bir ünlem ne de ses kartı gözüküyor.Driverlarının yüklememme rağmen aynı sorun devam ediyor.sizlerinde fikirlerni beklyorum...

• bilgisayarı güvenli kipte aç.yüklü olan driveri kaldır restart yap yeni donanım uyarısı çıkacaktır.sitesinden indireceğin güncel ses sürücüsünü yükle...
  • Zaten sorun da orda donanımı görmemesi Format attım normalde win7 tanıması gerekiyor fakat tanımadı.
  • icindeki anakart azda olsa degismis ise(sonucta servise gitti belki degisim yapilmistir icinde diye soyluyorum) ses chip ide degismis olabilir.
  • @exeter sadece chipset değişti diye söylediler ses kartını değiştirmiş olsalar aygıt yöneticisinde görebileceğim fakat ben de bu ibare yok alttaki resim e bakarsanız."ses,video ve oyun kumandası" ibaresi yok malesef:S RESİM Alıntır...

Acer 5520G ses sorunu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilihsan -- 13 Aralık 2010; 18:37:09 >
  • aynı sorun bende de var ancak benimki servise falan da gitmedi son zamanlarda bugün açtıgımda yüklü ses çıkış aygıtı yok yazıyordu baya ugraştım düzeltemedim sizin sorun devam ediyor mu çözdüyseniz bana da yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlaşlar bu cıhazda kronık problem kuzey chıp problemi..bu chıp arıza yaptığında..bazen hdd görmez..bazen cdrom görmez..wriless görmez...teknık servıste yapılan işlem kuzey chıp değişimidir diye düşünüyorum...( chıp değişimi yüksek ısı gerektiren bga makınasında yapılır..bordlar bazen ısıdan dolayı kabarır bazen şişmeler olur..bu bord ısıya pek dayanıklı değildir ) onarımı size garanti veren guvenebıleceğiniz servislerde yaptırın...yapılan işlemin herzaman arkasında durabilsin...konuyla ilgili detaylıu bilgi isterseniz yazın..ben size ulaşırım...acil şifalar dilerim
  • driverı sitesinden tekrar yükleyince sorunun çözülmesi lazım.Realtekse realtekin sitesinde daha günceli vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkey2008abc

driverı sitesinden tekrar yükleyince sorunun çözülmesi lazım.Realtekse realtekin sitesinde daha günceli vardır.

tekrar yükledim hiç bir faydası olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoplast

arkadaşlaşlar bu cıhazda kronık problem kuzey chıp problemi..bu chıp arıza yaptığında..bazen hdd görmez..bazen cdrom görmez..wriless görmez...teknık servıste yapılan işlem kuzey chıp değişimidir diye düşünüyorum...( chıp değişimi yüksek ısı gerektiren bga makınasında yapılır..bordlar bazen ısıdan dolayı kabarır bazen şişmeler olur..bu bord ısıya pek dayanıklı değildir ) onarımı size garanti veren guvenebıleceğiniz servislerde yaptırın...yapılan işlemin herzaman arkasında durabilsin...konuyla ilgili detaylıu bilgi isterseniz yazın..ben size ulaşırım...acil şifalar dilerim

ses kartının mı değiştirilmesi mi gerekiyor ne yapmam lazım birde bu işlemi nerde yaptırabilirim
  • recovery filan varsa onu yapmayı dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.