Slm arkadaşlar laptopu bios update ettikten sonra acer logosundan sonra harddisk veya herhangi bi sürücü ilerlemiyor dolayısyla Windows ne açılıyor nede tekrar kurabiliyorum.crisis bios sıfırlama denedim maalesef hiç bir tepki yok logo geçtikten sonra öyle siyah ekranda kalıyor.ilk açılışta ve bios ekranında harddsiki DVD rom ve usb diski tanıyor ama sonrasında icraat yok.Yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim laptop benim olsa içim yanmazda başkasının olduğu için bozmuş olmak istemiyorum.Acil yardım lütfen.
Format atmayı denedinizmi ?
Denedim fakat ön yükleme için bir tuşa basın deyip öylece kalıyor usb diskte çalıştırmak için bir tuşa basın diyo oda öyle kalıyo sonrası yok.
quote:
Orijinalden alıntı: BuZLoRDu
Denedim fakat ön yükleme için bir tuşa basın deyip öylece kalıyor usb diskte çalıştırmak için bir tuşa basın diyo oda öyle kalıyo sonrası yok.
Korkarımki bios uçmuş servise verirseniz yeni bios yüklerler.
Bios da advanced kısmı disabled görünüyo ve enabled edilmio yanında şöle bi ibare if any items require changes please consult your system supervisor fakat şifre felan yok biosda o advanced ı enabled edebilsem harddisk sata ahci ide ayarlarından belki çözerim diyorum ama maalesef burda tıkandım.