Şimdi Ara

Acer 5630EZ de Windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Acer 5630EZ kullanıyorum. bu sistemde w7 çalışırmı. kuranlar varmı bu sisteme w7.
    Ekran kartı problem çıkarı gibi geliyor ancak. sitesinde vista çalıştırı diyor. be fredoos aldım. vista kurmadım. vista çalışırtırdığına göre W7 de çalışıtırırmı?

Hiç cevap yokmu arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobiuska -- 25 Kasım 2009; 23:08:08 >

• Merhaba.Aynı laptop u bende kullanmaktayım.Windows Xp,Vista ve 7 hepsini denedim.Xp de en hızlı çalışıyo diyebilirim.Vista da rezil oluyo makine.Açılması,kapanması işlemlerdeki yavaşlığı çok kötü.Win 7 ye gelecek olursam.Beta sürümünüde kullandım,orjinali de şuan kullanıyorum.Vista daki hantallığı aşmış Microsoft ve Win 7 de XP ye yakın performans gösteriyo.Makinanın 7 yi kaldırmama gibi bir sorunu yok.Rahatlıkla kurabilirsin.Bütün driver ları kendisi tanıyor.Ama bazen ekranda pencereler karışıyormuş gibi oluyor,belki yanlış bi tanım oldu ama görmeyince anlatılmaz bu durum.Neden kaynaklandığı konusuysa bence masaüstü arka planından.Çünkü ben yaklaşık 3000 den fazla fotoğrafı 3 er dakika arayla değiştirip masaüstü arka planı olarak kullanıyorum ve bahsettiğim olay fotoğraf değişiminde oluyor.Normal yani sadece 1 masaüstü arka planı sürekli durduğu zaman sorun yok.Başka ne yazabilirim bilmiyorum.Eğer sormak istediğin başka bir konu olursa seve seve cevaplarım.Öm dan veya buraya yazarak görüşebiliriz.İyi günler.

• Hiç düşünme Windows 7 kur
  • teşekkürler arkadaşlar. ayrıca oguzhandincel1 teşekkür ederim. Modem problemi yaşadım. eski modem olduğu için driverı kurmadı bile. sendeki modemin markası nedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.