Şimdi Ara

Acer 5710 Bios Yardim arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bi bip yedim ve netten buldugum driverleri yuklerken yanlislikla yeni bir bios yuklemisim makina cok yavasladi deli olucam
    allah rizasi icin birisi bana 5710 nundan bios yedekliyip verebilirmi

• bios u nasıl yedekleyeces ?
  • arkadaslar benim sorgulamam da bu cikti 5710 sahibi birisi bu sorgulamayi yapip koyabilirmi acaba...ne yapacagimi sasirdim yardim edin...klavye bile calismaz oldu tobe tobe...
    http://scan.esupport.com/results.php?ref=45wkxyy
  • arkadaşım aynı bipten bende yedim. biosdan hdd yi ide yapıp xp kurmuştum daha önce. biosu yüklediğimden beri xp çalışmıyor büyük ihtimalle hdd yi sata yaptı ayrıca yeni yüklediğim biosta hdd seçeneği yok değiştiremiyorumda. sen bi çözüm bulabildinmi??
  • sata yaptıysa sende sata diskleri tanıyan bir xp cdsi oluşturu öyle kuurlum yaparsın.
  • teşekkür ederim sata uyumlu xp yükledim cihaza. şuanki bios versiyonu 1.40 makinanın üzerinde orjinal geleni ise 1.50 imiş
  • bilader ben çözümü buldum kendi başımın çaresine baktım...oluşturduğun acer recovery dvd leri geri yüklediğin takdirde bios ve tekrar phonix markasına ve 1.5 versiyonuna geri dönüyor saygılar....
    quote:

Orjinalden alıntı: alos_21

arkadaşım aynı bipten bende yedim. biosdan hdd yi ide yapıp xp kurmuştum daha önce. biosu yüklediğimden beri xp çalışmıyor büyük ihtimalle hdd yi sata yaptı ayrıca yeni yüklediğim biosta hdd seçeneği yok değiştiremiyorumda. sen bi çözüm bulabildinmi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben cihazı ilk aldığım gün vistayı kuran eleman sözde recovery oluşturdu. bu dosyaları d ye attı bunları daha sonra çift katman dvd ye yazarsın dedi bende aldım bi dvd yazdırdım. daha sonra cihaza format attım xp kurmak için (bütün hdd ye) ama xp kuramadım. tekrar vistaya döneyim dedim oluşturduğum recovery dvd sini taktım cihaza hiç bi ... olmadı. dvdyi tanımıyodu bile bu yüzden yeni xp cdsi buluncaya kadar cihazım 1 hafta yatmıştı.
    sen recovery dvd sini nasıl oluşturdun?
  • bilader 2 tane dvd ise muhtemelern şu an elinde yedekleme var dır...verilen kitapcığı oku birde kont un sitesine gir orda yazıyor....bios a girip main başlığı altında D2D Recovery olan yeri enable yap bir de boot u dvd olarak ayarla vista na tekrar kavuşacağını zannediyorum....yine yapamazsan bakarız..hadi kolay gelsin
    quote:

ben cihazı ilk aldığım gün vistayı kuran eleman sözde recovery oluşturdu. bu dosyaları d ye attı bunları daha sonra çift katman dvd ye yazarsın dedi bende aldım bi dvd yazdırdım. daha sonra cihaza format attım xp kurmak için (bütün hdd ye) ama xp kuramadım. tekrar vistaya döneyim dedim oluşturduğum recovery dvd sini taktım cihaza hiç bi ... olmadı. dvdyi tanımıyodu bile bu yüzden yeni xp cdsi buluncaya kadar cihazım 1 hafta yatmıştı.
    sen recovery dvd sini nasıl oluşturdun?

• çift katman dvd ye yazmıştım normal dvd ye sığmıyordu çünkü neyse. kont un sitesine baktım orada erecovery programı kullanılarak oluşturulmuş kurtarma dosyaları. benimkiler ise vista kurulurken recovery oluşturulsunmu diye sormuştu galiba yani erecoveryi kullanmadan oluşturdu kurtarma dosyalarını. dvdyi takıyorum cihaza F12 ile boot a giriyorum dvd sürücüden başlat başlat diyorum biraz uğraşıyo cihaz ama bişey sormadan hdd den normal yüklemeye başlıyo. oluşturulan dosyalar recovery değilmi acaba? D2D enable durumda
  • arkadaşım her şeyi yapmışsın sadece unuttuğun bişey var o da acer ekranı geldiğinde alt +F10 yada Fn +F10 dene bu sefer vista na kavuşursun
    quote:

ben şu an xp kullanıyorum sende xp kullan boşver vistayı bizim makinaya çok yoruyo vista kaldırmıyo....
    çift katman dvd ye yazmıştım normal dvd ye sığmıyordu çünkü neyse. kont un sitesine baktım orada erecovery programı kullanılarak oluşturulmuş kurtarma dosyaları. benimkiler ise vista kurulurken recovery oluşturulsunmu diye sormuştu galiba yani erecoveryi kullanmadan oluşturdu kurtarma dosyalarını. dvdyi takıyorum cihaza F12 ile boot a giriyorum dvd sürücüden başlat başlat diyorum biraz uğraşıyo cihaz ama bişey sormadan hdd den normal yüklemeye başlıyo. oluşturulan dosyalar recovery değilmi acaba? D2D enable durumda

• dostum son dediğinide yaptım ama bi faydası olmadı bilgisayar bipliyo. ama aklıma bişey geldi şimdi dvd deki dosyalar gizli dosya bu yüzden görmüyo olabilirmi? en yakın zamanda tekrar dvd alıp dosyaları yeniden yazdırayım bakayım sonuç değişecekmi??
  • arkadaşlar yine olmadı benmi eksik bişey yapıyorum anlamıyorum yazdıklarınız zor şeyler değil hepsini uyguladım ama hala vistayı geri yükleyemedim ne biçim iştir bu anlamıyorum yaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.