Şimdi Ara

ACER 5710G - Ozel Performans Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

web sitelerinde, forumlarda bir haftayi askin suredir geziniyorum. Acer 5710G'nin PCMCIA slotu'nun olmamasi haricinde herhangi bir dezavantaji olmadigini dusunuyorum. Bunun yaninda muadillerine nazaran Fiyat/Performans olarak oldukca avantajli bile gozukmekte.. XP driver sorunununda forumlarda abartildigi kadar kotu olmadigi dusuncesindeyim.. Elbet bulunur oturmus driverlar..
    Benim asil sorum Acer5710G kullanicilarina..

5710G Kisisel bir ev kullanicisinin ihtiyaci oldugu herseyi karsilayacak gibi duruyor ancak elbette ki oyun performansi hakkinda makinaya sahip olmadan birsey soylemek mumkun degil.. Benim oynadigim tek oyun "World of Warcraft".. ve ileride "Warhammer Online".. MMORPG tarzindaki oyunlar sizinde bildiginiz gibi simulasyon oyunları kadar performanlar istemez genellikle..
    Sizce 5710G'nin ati ekran karti full ram boostu ile (896 mb) veya biostan atanmış stabil bir deger ile (512mb - 750 mb) world of warcraft'ı sorunsuz calistirir mi? icinizde bu makine ile WoW oynayan arkadasimiz var mi? veya en azindan test etmis, test edilmesine sahit olmus.

Simdiden tum yorumlar icin tesekkur ederim.

Saygılar

• evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacko007

evet

yukarıdakı kadar cıddı bır post'a verılebılecek en gayrı cıddı mesaj sızınkı olsa gerek..
    yıne de tesekkur
  • bende bu bilgisayardan almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar hangi oyunları rahat oynadıklarını yazarsa almamda büyük avantaj olucak..ama ekran kartının kötü olduğunu duymuştum doğrumudur acaba.. acer 5520g ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali006 -- 1 Kasım 2007; 17:49:44 >
  • arkadaşlarım 22.10.2007 tarihinde aldım bu cihazı bilmiyorum ne kadar yardımcı olur ama bu cihazda yeni çıkan PES8 oyununu oynayamıyorsun cihaz felaket dercede kasıyor sizin bahsettiğiniz oyun hakkında bilgim olmadığı için kıyası size bırakıyorum.Birde bu cihazın ekran karı bios dan arttırılıyormuş bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
  • merhab bende senin gibi arkadaşım online oyunları oynuyorum evde bende şuan icin sorunsuz calisiyor ne bilgisayarımı kasıyor nede donutluk oluyor. online oyunlardan yana bilgisayarda bir sıkıntı yok bun emin olabilrisin ama yok başka oyunlarda denicem dersen bilemem tabiki yuksek cozunurlukteki oyunlara birebir değil elbette:
  • arkadaşlar daha bugün okudum forumda bu cihazla WOW testi yapan arkadaş var hiç bir problem yaşamamış PES oynayan arkadaş senin pc de 2.0 gb ram var mı? yoksa 1gb olanı mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acer aspire 6100 ne verirsiniz
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim önceki laptop Dell Inspiron 6000'di ekran kartı Intel paylaşımlı 128mb,RAM:1GB,İşlemci:Centrino 1.76 vardı...Ve problemsiz bir şekilde WoW ve TBC oynuyordum...
  • emin ol oynayabilirsin cihazin tek sorunu tustakimi pek sağlam değil ek bir klavye al oyunlarda onu kullan...bende bir wow hastasiyim wowu daha test edemedim ama age of empires 3 ü orta ayarlarda hiç takılmadan oynuyorum ki cihazda vista ve norton yüklü...ekran karti ati hd2300 ki hiç kötü bir ekran karti değil hypermemory 896 mb ...ram 2 gb islemci core duo 2.00 533 mhz 2 mb önbellek bunlar wow a yetecek özellikler ...düsük bir bütcen varsa bu cihazi al tabi daha fazla paran varsa kar edeyim diyede gidip bu cihazi alma daha iyileri mevcut piyasada...bu arada unutma acer cin mali gerci cin mali olmayan cihaz kaldimi piyasada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.