Şimdi Ara

Acer 5720G Hiç Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Sayın DonanımHaber Kullanıcılıları;
    Acer 5720G marka laptopum dün canavar gibi çalışırken bu sabah açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermedi. Şarş fişini takınca bilgisayarda yeşil batarya ışığı yanıyor ancak açma/kapama tuşuna basınca batarya ışığıda sönüyor.:(
    Açma/kapama tuşuna uzun uzun bastım, bataryayı defalarca çıkarıp taktım. Sonuç yok.:(
    Sizlerin derin teknik bilgisinin bu problemi atlatmamda faydalı olacağını düşünüyorum.

Laptop'um garantili, ve Vista ile piyasaya sürülen bu bilgisayara vistayı silmeden korsan xp kurdum. Teknik servise verdiğimde bu bir sorun ortaya çıkarırmı acaba?

Teknik servise verdiğimde bilgisayarımdaki önemli bilgilerin ellenmediğinden emin olabilirmiyim?

Laptop Marka ve Modeli: Acer 5720G

Yardım eden bütün DonanınHabercilere sonsuz teşekkürler ve dualar...

• Tahminimce anakartınız uçmuş olabilir....

İşletim sistemi bir problem teşkil etmez ve servis yalnızca orijinal haline geri döndürür eğer recovery partitionı silmediyseniz

Önemli bilgileriniz varsa servise göndermeden hepsini HDD' yi başka bir bilgisayara takarak datalarınızı yedekleyiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackened

Tahminimce anakartınız uçmuş olabilir....

İşletim sistemi bir problem teşkil etmez ve servis yalnızca orijinal haline geri döndürür eğer recovery partitionı silmediyseniz

Önemli bilgileriniz varsa servise göndermeden hepsini HDD' yi başka bir bilgisayara takarak datalarınızı yedekleyiniz

Teşekkürler blackened.
    Benimde aklımın bir köşesinde anakart sorunu olabileceği vardı. Şimdi dahada güçlendi.

Recovery partition'ı silmedim ancak orjinal haline dönmesini kesinlikle istemiyorum.

Servise göndermeden HDD'yi nasıl yedekleyebilirim? Yedeklemek için sökmek gerekmezmi? Söküncede garanti yanmazmı?
  • bataryayı çıkarıp doğrudan şarz adaptörüne bağlayarak bir de açmayı deneyin laptopı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

bataryayı çıkarıp doğrudan şarz adaptörüne bağlayarak bir de açmayı deneyin laptopı.

Denedim ve malesef sonuç yok.:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.