öncelikle bilgisayarımla ilgili forumda yazılı fazlaca sey okuduum en geneli bunlarda fazla ısınma sorunu idi ve bu sorun ile beraber pcden verim alamıyorduum ama bu tek sorun olan ısınmayı hallettikten sonra performans ta oyuun olsun çoklu işlem olsun çok farkedilir değişmeler söz konusu oldu.Öncelikle acer aspire 5738g servis dökümanlarında ki fotoraflarını görünce soke olmamla basladı çünkü resimde aynı bilgisayarın işlemci fanı altı ve hdd altı havalandırma delikleri ile dolu iken benimkiler sanki açılması uunutulmuş gibiydi öncelikle onları açtım basta overclock uyapayı dedim ama notebook için saçma gelince fan hızı aklıma geldi ve fan kablolarında sarı olan yani fan devrini ayuarlayuan kabloya bir mini anahtar çekip pcnin gizli yerine yerleştir dim böylelikle çok kasılmalı anlarda anahtarı kapattığımda fan maximum hızda dönerek bırakın ısınmayı sıcaklığı asağı çekiyor tabi altında aliminyum soğuutucu varken merak etmeyuin fotoları ekliyeceğim en yakın zaman da malum final sınav haftam :dpcde karalılık testi uuygulamak yerine
media player bir film dvdrip totalmedia playerda bi film dvdrip bs playerda 1080p klip aimpte müzik çalma msn messenger son sürüm windows 7 aero tvibu canlı tv google chrome masaüstü araçları nokia pc suite eset antivirus bluetooth ile ses aktarımı everest pain ve print screen
programlarının hepsi aktif çalışma esnasın cpu %100 ü gösterdiğinde gerçek test olacağını düşündüm ve sonuç maximum 65 derecede takıldı kaldı ve normal halde normal hal derken tivibu tv izleme chrome aimp açıkken normal dercesi 37 yi aşmıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme