Şimdi Ara

ACER 5739 DERNEĞİ----ANA PAYLAŞIM KULÜBÜ--Ayrıntılı İnceleme İçeridedir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
7
Favori
159.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunesindostu

kardes harbi uzuldum adina .. .:( abi klavyeni deistirmek isteyebilirler buyukbi ihtimal kullanıcı hatasi diye.. ama bi ihtimal var tabi bana gore icini silip tekrar gonderebilirler belki.. icini silseler duzelirmi ki . . .: bu klavyeler hani su almazdi yaw.....(oyle bişey savınmadılar yanlıs yonlendirmiyim arkadasim seni.) hangi sehirdesin arkadasim eger bulunduğun sehirde servis varya oryaa ver . .. yada bir gundaha bekle belki kurur kendine gelir.

Bence de klavyelerin su geçirmez olması gerekiyordu. Çünkü bana da söylenen şey bu yöndeydi.
  • bend eoyle bişey duydum ama acerda oyle bi ibare yok .. hani acerin ustunde olsa yazsa da hak iddaa etsek.. .
  • arkadaşlar bende de 5739G var.bende ki t6600 modeli.crysis warhead de 1366x768 çözünürlükte diğer ayarlar ise minimal de anca oynayabiliyorum.yukarısı kasıyor makineyi.işlemci mi zayıf geliyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

wa be ne hesap ama:=)

EVET dostum nutu dostumuz ince hesaplamış:)

bu arda disk bölmeyi windows üzerinden yaptım...sonuç:

öncelikle hardiski böldükten sonra win7 yi recovery yapıp sıfır kurdum..sonuç: c: 150 gb d: 130 gb civarıydı..yani herhnagi bir part kaybı olmadı...herkse duyurulur...şu an sorun yok....

ama ses sorunu hala devam...ve Acer Arcade Deluxe laptop kapalıyken AÇILMIYOR....cevab??

• ya bu cıt pıt sesi bendede basladı:( son guncellemeyide yukledim 195.62 4 aralık tarihli olanı ama olmadı:( acaba 29 kasım tarihinde bi guncelleme daha var onu yukleyip bir daha denesem olur mu? bu cıt pıt sesi cok rahatsız etmesede yeni alınan bi laptop da rahatsız edio insanı:( sizce napayım?
  • Arkadaşlar, benim ses sorununum çoğu arkadaşın yaşadığından biraz farklı galiba.
    Dizüstüme bağlı 5.1 ses sisteminden (özellikle subwooferdan) nasıl tarif etsem, hani mikrofonu rüzgara tutarsınızda hoparlörlerden bir
    ses gelir aynen o şekil bir ses geliyor. Bilgisayarın sesi tamamen kısık olsa dahi.
    Bu ses sabit disk ışığıyla senkronize bir şekilde gelmekte. Nvidia'nın son sürücülerini yükledim ama durum yine aynı.
    Sizce ne yapmalıyım?

Dizüstü modeli imzamda mevcut. Bu aleti alalı 2 hafta oldu. Bu problemi 5.1 'i bilgisayara bağladığımda farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtlcsns -- 7 Aralık 2009; 21:58:48 >
  • Arkadaşlar bu hoparlörden gelen çıt sesleriyle ilgili ilginç bir gözlemim var. Örnekle açıklamam gerekirse; bu çıt sesini bit hızı düşük (128 kb) olan bir müzik dosyasında daha çok duyarken, bit hızı yüksek (320 kb) olan müzik dosyasında daha az duyuyorum.

Bu arada bu problem ile ilgili birçok çözüm önerisi getirilmiş. Kimisi arkadaşından duyduğunu yazmış, kimisi kendisi uygulayıp kurtulduğunu söylemiş. Kesin bir önerisi olan varsa yazmalı, eş dost ve arkadaşından duyup kendisi uygulamamış olanlar yazmamalı bence. Bu şuna benziyor. Birisinin bir yeri ağrır. Çevresindeki kişiler sağdan soldan duydukları enteresan tedavi şekillerinden bahseder. Ama bir doktor da çıkar ve bu ağrıyı kesecek bir ilaç yazar ve ağrıyı bitirir. İşte benim aradığım kişi de bu doktorun kendisidir.

Ben Acer'in web sitesindeki son güncel driverı da yüklememe rağmen bu sorundan kurtulmuş değilim. K-Lite codec in son sürümüyle beraber Winamp'ın da son sürümünü yükledim ama yine de sorun devam ediyor. Bunun için bu başlık altında yazılan çözüm önerilerinden hangisi yada hangileri gerçekten soruna çözüm olmuştur? Bunu kesin olarak belirtebilecek birileri yok mudur? İlla ki herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor ama lütfen biraz daha yapıcı şeyler olmalı.

• kardes bu cit sorununa yapcak bişey yok ama en aza indirgemeye calisiyoruz bene 5935 var ayni ses sorunu var bende.. kl codec ve winamptan sonra cok nadir yapiyor artik anliyacağiniz.. mesela facebook.com da pokerde yapiyordu ama sadece orda makineyi kapatip acmam lazimdi.. bazilarida olayi ayarlardan sesden ordaki ayarlari oynayarak cozmus anlayacagin kesin bi cozumu yok sen kendin deniceksin.
  • selamun aleyküm kardeşler bende 5739g gt 240 t6600 kullanıcısıyım bendede aynı pıt pıt sorunu vardı burda verilen benimkisi 64 bit win7 ye 195.62_notebook_winvista_win7_64bit_international_whql olanı indirdim şimdilik sorun kalktı gözüküyor allah razı olsun teşekkürler
  • Mutu sana ve emeğigeçen bütün arkadaşlara teşekkürler aranıza 3 aralıkta katıldım acer aspire 5739g aldım 5 gündür kullanmaktayım ama hangi programları kurmam gerekiyor en ufak bir fikrim yok tam bir oyun tutkunuyum ama oyun almaya da korkuyorum bu aralar ya uymazsa diye windows 7 home premium var umarım tüm oyunları kurar 4. buçuk senelik pcde çalışan gta san andreas ı yükledim o pc aksine takılmadan çalışıyor şimdilik idare ediyorum umarım sizinde katkılarınızla diğer uyumlu oyunları yükleyebileceğim bu arada san andreas ı açınca fan ısınıyor onu nasıl halledebilirim yazmışsınız ama pek anlıyamadım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikredeklum -- 8 Aralık 2009; 21:35:25 >

• Bende bu laptoptan aldim bi iki ay kadar once, ancak powermizer ile ilgili programi kullanmama ragmen sarjdan cikarttigim zaman, oyunlardaki fps yari yariyadan fazla dusuyor. Powermizer ac ve battery icin OFF gozukuyor, windowstan power management ayarlari tamamen performansa yonelik, ancak sorun halen devam etmekte. Usenmedim format attim acer'in ivir zivirinin oldugu partitionlar dahil herseyi ucurdum ve sifirdan partition yaratip tekrar win7 home premium kurdum, ustune powermiseri kurdum, sonuc halen ayni, sarjdaki performansin aynini pilde istiyorum isterse 5dakika dayansin ama performans ayni kalsin, arastiriyorum ama cozume ulasabilmis degilim, ayni dertten muzdarip olan var mi aramizda?
  • ben laptopu vatandan aldım şimdi bana herhangi bi win7 cd si olsun veya driver cd olsun hiç cd çıkmadı ben olası format atma metodları hakkında neyapmamam negerekir yada ne yapmalıyım önerileriniz için çok teşekkürler çünkü dün akşam acer backup maneger wizardı çalıştırdım dvd verdim bekledi sonra bana tek dvd verdi oysa 3 dvd den bahsediyordu sonra şişti kaldı ve sonuç mavi ekran print screen tuşuna bastım capsini alıyım sorun orda yazıyor diye ama kendıne reset çekti inek bizi hiç takmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan123 -- 8 Aralık 2009; 8:50:04 >
  • Sistem bilgisindeki Bileşenler->Ses Aygıtı yolundaki aygıt sürücülerinde kiminde Realtek yazılı, kiminde Nvidia.
    Bu ne anlama geliyor, bilgisi olan arkadaş var mı?

Realtek sürücü

Birde bu link doğrumu acaba? (Yalnız linke girince "Next", "Next" demek gerekiyor.)

ACER 5739 DERNEĞİ----ANA PAYLAŞIM KULÜBÜ--Ayrıntılı İnceleme İçeridedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtlcsns -- 8 Aralık 2009; 10:57:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e-mcani

http://vatanbilgisayar.com/acer-as5739g-964g32mn-as5739g-core2duo-t9600-2.8ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40251

http://vatanbilgisayar.com/lenovo-59-028163-y550-core2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-gf-1024mb---bt-15.6-dvdrw-w7p64/productDetails.aspx?I_ID=41014

Sizce hangisini almalıyım?

Sonuçta sen karar vereceksin ama,

eğer senin için işlemci gücü çok önemli değilse, ben Bluray sürücülü olanı tavsiye ederim. Hem sabit diski 500 GB.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtlcsns

quote:

Orijinalden alıntı: e-mcani

http://vatanbilgisayar.com/acer-as5739g-964g32mn-as5739g-core2duo-t9600-2.8ghz-4gb-320gb-dvdrw-15.6cam-1024mb-gt240m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=40251

http://vatanbilgisayar.com/lenovo-59-028163-y550-core2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-500gb-gf-1024mb---bt-15.6-dvdrw-w7p64/productDetails.aspx?I_ID=41014

Sizce hangisini almalıyım?

Sonuçta sen karar vereceksin ama,

eğer senin için işlemci gücü çok önemli değilse, ben Bluray sürücülü olanı tavsiye ederim. Hem sabit diski 500 GB.

arkadaşım bende bu 2 laptop arasında kalmıştım acer al bence tasarım olarak çok iyi 1 hafta oldu kullanalı

• ACER
    AS5739G CORE2DUO T6600 2. 2GHZ 320GB- DVDRW-
    Intel® Core™ 2 Duo
    Intel® Centrino® Islemci
    2. 2 GHz
    T6600
    800 MHz
    2 MB
    4 GB
    i DDR3
    320 GB
    INTEL
    1024 Mb
    NVIDIA
    GT240
    15. 6"
    1366 x 768
    DVD±RW Double Layer
    Kamera , Kart Okuyucu , Wireless , BlueTooth
    Win 7 Home Premium Tr
    2. 9 KG
    Paylaşımsız Hafıza
    Bu sistemde gta IV crysis fifa 2010 ve cod 4 çalışırmı
  • endoplazmikredeklum;

Evet çalışır ilk sayfada zaten incelemede mevcut.. Cod4 ve Modernwarfare2de hiç bir sorun yok.. Yalnız bu sayfadaki ilk mesajını editleyebilirsen çok iyi olur.. Zira incelemeyi tamamen kopyalamışsın sayfa kalabalığı yapmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtlcsns

Sistem bilgisindeki Bileşenler->Ses Aygıtı yolundaki aygıt sürücülerinde kiminde Realtek yazılı, kiminde Nvidia.
    Bu ne anlama geliyor, bilgisi olan arkadaş var mı?

Realtek sürücü

Birde bu link doğrumu acaba? (Yalnız linke girince "Next", "Next" demek gerekiyor.)

Arkadaslar ben de bu laptopu kullanıyorum.İlk günlerde benim laptopta da sizin bahsettiğiniz ses sorunu vardı...Ama bu sorunun nedenin donanımsal değil ses kartının sürüsünün yani acer in yayınladığı realtek yazılımı yüzünden olabileceğini düşündüm sonrasında hemen yeni sürücüler cıkıp cıkmadıgı arastırdım ama nafile her sürücü aynı sorunu yapıyor.Böyle olunca realtek yazılımını sildim.Vista ve windows 7 de realtek sürücü silindiğinde ses aygıtını otomatik olarak Nvidia High Definition Audio olarak kendisi tanıyor.Ve Nvidianın sürücülerinde hiçbir sorun olmadan gayet güzel çalısıyor.Size tavsiyem eger böyle bi sorununuz varsa ve Nvidianın sürücülerini güncellediğiniz halde dahi düzelmiyorsa o zaman Realtek yazılımı silin ve bilgisayarın ses aygıtlarında Nvidia High Definition Audio olarak görmesini saglayın.Ben de ses sorunu böyle düzeldi umuyorum ki sizde de düzelir sorunu olan ve hala çözememiş arkadaslar birde bunu denesin inş. sorunu benim aştığım gibi aşarlar..Yeni realtek sürüleri cıkana kadar bu şekilde güzelce kullanabilirler...

• mutu07 arkadaşım vistada hdd ikiye böldüm böldüğüm yer pc açılıp kapandıktan sonra görünmedi yönetimsel araçlardada eısa yapılandırması olarak görünüyor 57gb kayboldu gitti ne yapmak gerek
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.