Şimdi Ara

ACER 5739 DERNEĞİ----ANA PAYLAŞIM KULÜBÜ--Ayrıntılı İnceleme İçeridedir (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
7
Favori
159.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede bu ısınma sorunu 5739G serisinin hepsinde var..Benim pcde öyle bir ısınma sorunu vardı ki pc'yi 5 dakika kullanmadan kapanıyordu.Önceleri içerisi çok sıcaktır diye düşünüp camı, balkonu açıyordum (ben donmama ragmen) pc genede alev gibi yanıyor ve hemen kapanıyordı.DVDwriter ise hiç bir cd okumuyor :D bazen okuyor bazen okumuyordu eskiden şimdi tamamen gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Bencede bu ısınma sorunu 5739G serisinin hepsinde var..Benim pcde öyle bir ısınma sorunu vardı ki pc'yi 5 dakika kullanmadan kapanıyordu.Önceleri içerisi çok sıcaktır diye düşünüp camı, balkonu açıyordum (ben donmama ragmen) pc genede alev gibi yanıyor ve hemen kapanıyordı.DVDwriter ise hiç bir cd okumuyor :D bazen okuyor bazen okumuyordu eskiden şimdi tamamen gitti..

hepsinde var diyemezsin çünkü p serisinde yok
  • p serisinde yok t9600 lerde var
  • EE benimki p serisi ev arkadaşımda da p serisi var onunda aynısı..
  • acer işte ne diyeyim
  • ACER AS5745G CORE İ7-740QM 1.73GHZ-4GB-500GB-DVDRW-15.6''-2048MB GT420M-CAM-BT-W7PRE

arkadaşlar bende bu kulübün üyesiyim artık. yukardaki özelliklerdeki bilgisayarı adlım vatandan..

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as5745g-7744g50mnks-as5745g-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-dvdrw-15.6-2048mb-gt420m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48231

ancak özel bir durum oluştu bende.. bu bilgisayarı internetten 1.499 TL ye aldım.. çünkü bir hafta önce filan internete özel fiyat filan varken yani yaklaşık 16.. küsüratlı bir fiyatı varken sepete atmıştım bilgisayarı.. bugün bi baktım 1499 tl yazıyor.. birazda araştırdım ve aldım.. bimeksde teşhir fiyatı şuan 2.254 tl. vatan internette ise 1.851 TL.
    durum böyle arkadaşlar.. 1499 tl fiyatını görünce hiç düşünmeden direk aldım bilgisayarı.. ısınma problemi filan varmış ama o kadar oyun oynamaya filan düşkün deilim..
    program filanda kullanacağım..

durum bu arkadaşlar.. bu fiyata almış olduğum fiyatı hem ısınma problemi var hemde vatan hemde acer marka diye geri vermelimiyim sizce :)

• Arkadaşım bende ilk laptobu aldığımda msn de kullanamıyordum bunun sebebi windows 7 ile uyuşmazlığıymış sanırım yeni messenger sürümünü yükleyince sorunum çözüldü.. :)
    quote:

Orijinalden alıntı: akoyba

arkadaslar bılgısayarıma format attıktan sonra camimi kullanamaz oldum 10 sefer driverı silip yukledım fakat etkılı olmadı sadece crystal eye dan açılıyo msnde kullnamıyorum..dıkkatımı cektı acer vcm programını kullanmıyorum acılmıyo bu olabılır dıye dusunuyorum ..nette araştırdım ama install dosyasını bulamadım yardımcı olursanız sevınırım
  • Arkadaşlar 5739G P7450 serisi acer laptopum var.Nezzaman oyuna girsem 2 dakşka sonra pc çok ısındıgı için kapanıyor.İlk başta böyle değildir 2-3 aydır süre gelen bi sorun..Artık nefret etmeye başladım bu pcden.Sizce sorun ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurtik

Arkadaşlar 5739G P7450 serisi acer laptopum var.Nezzaman oyuna girsem 2 dakşka sonra pc çok ısındıgı için kapanıyor.İlk başta böyle değildir 2-3 aydır süre gelen bi sorun..Artık nefret etmeye başladım bu pcden.Sizce sorun ne?

p serileri kapanıyorsa yapılacak ilk iş fan temizliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sert-aç

quote:

Orijinalden alıntı: ayasun

beyler daha önce de sormuştum ama net bi çözüm bulamadım bu dokunmatik medya tuşları aimp2 de çalışmıyo play e basınca aimp2 açılıyo ama durdurma, sonraki parça ve önceki parça fonksiyonları çalışmıyo ne yapmam lazım ?

dokunmatik paneli tekrar yükle büyük ihtimalle düzelir

nasıl yükleyebilirim?
    benim de ses ayarlama tuşu çalışıyor fakat ekranda işareti çıkmıyor bunu nasıl halledebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

quote:

Orijinalden alıntı: Sert-aç

quote:

Orijinalden alıntı: ayasun

beyler daha önce de sormuştum ama net bi çözüm bulamadım bu dokunmatik medya tuşları aimp2 de çalışmıyo play e basınca aimp2 açılıyo ama durdurma, sonraki parça ve önceki parça fonksiyonları çalışmıyo ne yapmam lazım ?

dokunmatik paneli tekrar yükle büyük ihtimalle düzelir

nasıl yükleyebilirim?
    benim de ses ayarlama tuşu çalışıyor fakat ekranda işareti çıkmıyor bunu nasıl halledebilirim?

acerin sitesinden driverlara gir ve laptobunu seç
    ordan launch manager" indir kurulumunu yap sorunun düzelecek :)

• BENCE LAPTOP TAMAMEN ŞANS İŞİ DİYECEM VALLAHİ BENİM DE 5739 T6600 İŞLEMCİSİ VAR O KADAR DA OYUN OYNARIM SAATLERCE DAHA BEN KAPANDIĞINI GÖRMEDİM BİLGİSAYARIN... 1 YILDIR KULLANIYORUM SADECE FANLA İLGİLİ BİR PROBLEMİM OLMUŞTU ONU DA SERVİSE GÖNDERDİM DÜZELDİ.. ŞU AN TAKIR TAKIR ÇALŞIYOR MAŞALLAH.... YALNIZ BEN HALA ŞU HARDDİSKİ BÖLEBİLMİŞ DEİLİM NE YAPTIYSAM BÖLÜNMEDİ KORSAN VİSTA YÜKLEYİP ÖYLE BÖLMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BAŞKA ÇARE KALMADI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krzm123456

BENCE LAPTOP TAMAMEN ŞANS İŞİ DİYECEM VALLAHİ BENİM DE 5739 T6600 İŞLEMCİSİ VAR O KADAR DA OYUN OYNARIM SAATLERCE DAHA BEN KAPANDIĞINI GÖRMEDİM BİLGİSAYARIN... 1 YILDIR KULLANIYORUM SADECE FANLA İLGİLİ BİR PROBLEMİM OLMUŞTU ONU DA SERVİSE GÖNDERDİM DÜZELDİ.. ŞU AN TAKIR TAKIR ÇALŞIYOR MAŞALLAH.... YALNIZ BEN HALA ŞU HARDDİSKİ BÖLEBİLMİŞ DEİLİM NE YAPTIYSAM BÖLÜNMEDİ KORSAN VİSTA YÜKLEYİP ÖYLE BÖLMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BAŞKA ÇARE KALMADI...

aynen bendede sorun yok canavar gibi maşallah crysisi gamer ayarda hd cozunurlukle ortalama 32 kare ile oynuyorum nasıl bolemedin harddiski win 7 ile cocuk oyuncağı proflımden msne ekle gostereyım hocam gorsuz.
  • Öncelikle hepimiza geçmiş olsun :) :) :)
    P seri işlemcili as5739g magduruyum ilk aldıgımda mavi ekran hatası vermekten pc yi kullanamadım servise yolladım 1 ay civarı yattı bord HDD degiştirdiler yolladılar.
    Sorun olmadı sonra sizdeki bu ısınma bendede baş göstermeye başladı. Servisten çıkmasından 4 ay sonra bunuda ayda bi makinanın her tarafını elektirik süpürgesi ile çekiyorum gördügüm her deligi :) :) sorun yoktu canavar gibi idi ama taaki 1 hafta oncesine kadar
    Batarya ile sorunsuz çalışıyor fakat adaptörün ışıgı normal parlaklıgına çıkıp ritmik olarak şiddeti azalıyor aynı ritimdede makinadaki güç dümesini kesen şarj ledi ( çizgi şeklinde olan ) yanıp sönüyor . makina kapalı iken sorun yok.
    Bu arada batarya sarj sürem full dolu ve sadece media player açıkken 30 dk da bitiyior .
    Adaptör deneyemedim tahminen adaptörden diye düşünüyorum ve bu güçteki gel gitler bataryayı yedigini düşünüyorum .
    Bu arada 2-3 dk pcden adaptörü çektigimde 10 dk normal yanıyor ışıgı.
    Acaba bu sorunla karşılaşanlar warmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: engelli_007

Öncelikle hepimiza geçmiş olsun :) :) :)
    P seri işlemcili as5739g magduruyum ilk aldıgımda mavi ekran hatası vermekten pc yi kullanamadım servise yolladım 1 ay civarı yattı bord HDD degiştirdiler yolladılar.
    Sorun olmadı sonra sizdeki bu ısınma bendede baş göstermeye başladı. Servisten çıkmasından 4 ay sonra bunuda ayda bi makinanın her tarafını elektirik süpürgesi ile çekiyorum gördügüm her deligi :) :) sorun yoktu canavar gibi idi ama taaki 1 hafta oncesine kadar
    Batarya ile sorunsuz çalışıyor fakat adaptörün ışıgı normal parlaklıgına çıkıp ritmik olarak şiddeti azalıyor aynı ritimdede makinadaki güç dümesini kesen şarj ledi ( çizgi şeklinde olan ) yanıp sönüyor . makina kapalı iken sorun yok.
    Bu arada batarya sarj sürem full dolu ve sadece media player açıkken 30 dk da bitiyior .
    Adaptör deneyemedim tahminen adaptörden diye düşünüyorum ve bu güçteki gel gitler bataryayı yedigini düşünüyorum .

Bu gün başka bir şarj cihazı ile deneme şansım oldu şarj aleti bozulmuş fakat yanında bataryayıda sömürmüş windows bataryayı degiştirmem gerektigini söyleyen uyarı alıyorum :(
    Servise veremiyorum çünkü çanakkalede ögrenciyim servis yok vizelerede 2 hafta kaldı artık vizelerden sonra servisin yolunu tutacaz :(

• quote:

quote:

Öncelikle hepimiza geçmiş olsun :) :) :)

Bu gün başka bir şarj cihazı ile deneme şansım oldu şarj aleti bozulmuş fakat yanında bataryayıda sömürmüş windows bataryayı degiştirmem gerektigini söyleyen uyarı alıyorum :(
    Servise veremiyorum çünkü çanakkalede ögrenciyim servis yok vizelerede 2 hafta kaldı artık vizelerden sonra servisin yolunu tutacaz :(

bende p sesi işlemcili cihaz nasıl sorun cıkarır diye hayret etmiştim iyi şanslıymışsın serviste hallederler cihazı sorunsuz kullanırsın.

• 40 TL ye aldım bi 8 başlıklı. Cihaz bataryasız idareten kullanıyorum fakat bişi danışmak istiyorum
    Orjinal cihaz 19V 90W
    benim aldıgım 15-16-18-19-20-22-24V ayarlı 70 W acaba gücün düşük olması problem çıkarırmı ? (19 voltta çalıştırıyorum)
    Oyun oynarken felan güç kesilmesi olmasın yada bordu yakmayalımda ?

Bu arada daha once soylendimi bilmiyorum ama kendim denedigim ve gayette başarılı buldugum bi yöntem
    -Kendi güç planını oluşturmanızı tavsiye ederim işlemciyi maximum kullanımı %80 olarak kullanıyorum ve işlemcim kendini yırtmıyor :) bundan onceki pc p4 3.06 1Mb cacli CPU oldugundan dolayı bu makinanın %80 i bile yeterli geliyor. Diyer hiç bir şeyi kısmaya gerek yok
    Örnegin ben Dengeli yi degiştirdim.Yüksek performasta 50 derecenin üstünü görürken Dengelide 40 derecenin üstünü görmüyor benim fanımın gürültüsünü önlüyor sizinde restart probleminizi çözebilir belki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabil_007 -- 4 Nisan 2011; 21:47:44 >

• 5739 g kullananlar okuyabilirler. davayı kazndığımı daha önce söylemiştim bu da gerekçeli karar.

1. sayfahttp://img829.imageshack.us/img829/8194/55114045.gif

2. sayfahttp://img838.imageshack.us/img838/6861/12119096.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrxxx -- 19 Nisan 2011; 9:56:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrxxx

5739 g kullananlar okuyabilirler. davayı kazndığımı daha önce söylemiştim bu da gerekçeli karar.

hangi işlemcili model bu bende 01.01.2010 dan beri kullanıyorum hiç bir sorun yok sanırım t serisi bir işlemci T9600?
  • resimde yazıyor

1. sayfa http://img829.imageshack.us/img829/8194/55114045.gif

2. sayfa http://img838.imageshack.us/img838/6861/12119096.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrxxx -- 19 Nisan 2011; 9:54:47 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.