Şimdi Ara

ACER 5739 DERNEĞİ----ANA PAYLAŞIM KULÜBÜ--Ayrıntılı İnceleme İçeridedir (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.975
Cevap
7
Favori
159.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Orijinalden alıntı: caadaass

arkadaşlar bende bir 5739G sahibiyim. ürünümün garantisi bitmiş durumda ve bilgisayar fanının aşırı çalışması, diz üstünde artık sıcaktan kullanılamaz hale gelmesi canımı sıkar oldu. o yüzden 1-2 sefer bilgisayar kasasını söküp fan temizleme girişiminde bulundum fakat bir türlü bilgisayarın arka kasasını sökemedim. daha önceden bilgisayarı parçalayıp fana ulaşabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? yada ne bileyim, sökmekle ilgili video, döküman tarzı birşey olsada bilgisayarımı rahatça söküp fanımı temizlesem..

2hafta önce bilgi işlemci bir arkadasımla beraber tüm kasayı parcalayıp komple temizlik yaptık ortalama 2 saat sürdü
    bir fan ancak bu kadar kötü bir yere koyulabilirdi tüm termal macunları yeniledik ve COD: MW3 'te en ufak bir ısınma bile yok
    modelim 5739G t6600 temizlikten önce crysis2 de 10dakka oynayıp kapanıyordu şuanda maaşallahı var en ufak sorun ısıman problemi kalmadı
    tek tavsiyem bu işten anlamıyorsanız kesinlikle tek başınıza kasayı sökmeye calısmayın

acaba temizlemeden önce fanın ses çıkartma sorunu var mıydı? sürekli bir yerlere çarpıyor gibi bir ses böyle nasıl tesem aynı frekanslı.

eğer var ise geçti mi bu sorunun temizlikten sonra?

• quote:

Orijinalden alıntı: acerdegilhacer

quote:

quote:

arkadaşlar bende bir 5739G sahibiyim. ürünümün garantisi bitmiş durumda ve bilgisayar fanının aşırı çalışması, diz üstünde artık sıcaktan kullanılamaz hale gelmesi canımı sıkar oldu. o yüzden 1-2 sefer bilgisayar kasasını söküp fan temizleme girişiminde bulundum fakat bir türlü bilgisayarın arka kasasını sökemedim. daha önceden bilgisayarı parçalayıp fana ulaşabilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? yada ne bileyim, sökmekle ilgili video, döküman tarzı birşey olsada bilgisayarımı rahatça söküp fanımı temizlesem..

2hafta önce bilgi işlemci bir arkadasımla beraber tüm kasayı parcalayıp komple temizlik yaptık ortalama 2 saat sürdü
    bir fan ancak bu kadar kötü bir yere koyulabilirdi tüm termal macunları yeniledik ve COD: MW3 'te en ufak bir ısınma bile yok
    modelim 5739G t6600 temizlikten önce crysis2 de 10dakka oynayıp kapanıyordu şuanda maaşallahı var en ufak sorun ısıman problemi kalmadı
    tek tavsiyem bu işten anlamıyorsanız kesinlikle tek başınıza kasayı sökmeye calısmayın

acaba temizlemeden önce fanın ses çıkartma sorunu var mıydı? sürekli bir yerlere çarpıyor gibi bir ses böyle nasıl tesem aynı frekanslı.

yok dediginiz gibi bir ses yoktu ama normalinden biraz fazla ses cıkarıyordu oda malum temizlik probleminden dolayı yani tam temizlenemediginden suanda o ses biraz azaldı ama dediginiz gibi çarpma sesi degil bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok dediginiz gibi bir ses yoktu ama normalinden biraz fazla ses cıkarıyordu oda malum temizlik probleminden dolayı yani tam temizlenemediginden suanda o ses biraz azaldı ama dediginiz gibi çarpma sesi degil bu

hocam çarpma gibi değil aslında tam olarak.. ona benziyor. tam olarak dizel motor sesi gibi çıkıyordu. evet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam çarpma gibi değil aslında tam olarak.. ona benziyor. tam olarak dizel motor sesi gibi çıkıyordu. evet.

sadece ısı farkı var bende gayette iyi oldu özellikle macunları yenilemek baya bir işe yaradı tavsiye ederim herkeze

• Arkadaşlar bendeki 5739G T6600 3gb ddr3 nvidia 240M 1gb ekran kartı olan model yani en sorunsuz olan serisi ve satmaya karar verdim acaba ikinci el fiyatları kaçtan gidiyor yakın zamanda t6600 modelini alan satan varmıdır aramızda fiyatlar ne aralıkta bide ben 320gb hdd'yi cıkartıp seagate 500gb 7200rpm Hdd almıştım bunuda göz önünde bulundurmak lazım fiyatlandırırken
    almak isteyen olursada görüşebiliriz sanalpazardan falan taksitli ilan acabilirim satmak istemem kesinlikle sorn oldugundan degil EDİUS 6 'da render alırken işlemcinin biraz zorlanmasıdır 'ki çok normal zorlanması en üst düzey makinalar bile ediusta render alırken zorlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 5 Aralık 2011; 23:01:28 >
  • Arkadaşlar bende de Acer Aspire 5739G var. Webcamle ilgili problem yaşıyorum.Crystal Eye'ı açtığımda ( Skype ,Picasa vb. programlarda da) sadece siyah ekran çıkıyor. Bir tek formspring adlı sitede profil resmini değiştir seçeneğinde görüntü alabiliyorum. Formspringte görüntü alıp Crystal Eye'ı açınca webcam not found diye bir uyarı alıyorum.Bu olaydan hiç bir şey anlayamadım. Çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 92emres

Arkadaşlar bende de Acer Aspire 5739G var. Webcamle ilgili problem yaşıyorum.Crystal Eye'ı açtığımda ( Skype ,Picasa vb. programlarda da) sadece siyah ekran çıkıyor. Bir tek formspring adlı sitede profil resmini değiştir seçeneğinde görüntü alabiliyorum. Formspringte görüntü alıp Crystal Eye'ı açınca webcam not found diye bir uyarı alıyorum.Bu olaydan hiç bir şey anlayamadım. Çözümü bilen var mı?

Crystal Eye driverını sil tekrar yukle
  • Driver silip yükledim webcami kaldırdım yeniden yükledim.Fakat hiç bir şey değişmedi. Hiç bir şekilde görüntü alamıyorum bir tek dediğim gibi formspring adlı sitede webcam görüntü veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 92emres

Driver silip yükledim webcami kaldırdım yeniden yükledim.Fakat hiç bir şey değişmedi. Hiç bir şekilde görüntü alamıyorum bir tek dediğim gibi formspring adlı sitede webcam görüntü veriyor.

ilk aldıgımda pc yi benimde basıma gelmişti siyah ekrandan baska bişey cıkmıyordu ama driveri silip yukledim hatta o ara format atmıstım sanırım ondan sonra düzeldi
  • Format attıktan sonra da aynı problem devam etti. Bi ara yeşil kesik çizgili bi ekran belirmişti fakat sonra siyah ekran sorunu devam etti. Donanımsal olarak problem olmadığı ortada fakat çıldırmak üzereyim.
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
    bilgisayarım 5739g daha önce dvd den recovery cd si ile format atmıştım ama şimdi denediğimde dvd yi okumadığını gördüm,
    cd takınca okuyor ama dvd yi görmüyor bile,
    ne yapmam gerekiyor,bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne yaptı?
    teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnaksy

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var
    bilgisayarım 5739g daha önce dvd den recovery cd si ile format atmıştım ama şimdi denediğimde dvd yi okumadığını gördüm,
    cd takınca okuyor ama dvd yi görmüyor bile,
    ne yapmam gerekiyor,bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne yaptı?
    teşekkürler şimdiden...

buda kronik arızası sanırım bendede aynı sorun var ama bi süre sonra düzeliyor herhangi bir müdahalede bulunmadım ( yumruklamak dışında )
  • arkadaslar bu baslikta bir cok arkadas bu urunden memnun oldugunu yazmis.benimde aspire 5739g laptop um var ancak aldigim ilk gunden(kasim 2009) beri oyunlarda isinmaya bagli olarak 10-15dk icerisinde kapaniyor.ben daha hic 30 dk oyun oynadigimi bilmem.4 kere servise verdim ama sorun duzelmedi her zman fan temizlendi bios guncellendi sorun yok deyip geri gonderdiler.eylul ayindan beri mahkemem var ve son durusmam 14 subatta ins kazanip parami alacagim.benim sorum su.ben bu bilgisayarda bu sikayeti olan cok kisiyle karsilastim cok yakin bi arkadasimdada var aynisi ve ayni sorun ondada var.acaba butun aksilikler sadece bizimi buldu yoksa bunun bilmedigimiz bi puf noktasimi varda siz sorunsuz oyun oynayabiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligulcan7

arkadaslar bu baslikta bir cok arkadas bu urunden memnun oldugunu yazmis.benimde aspire 5739g laptop um var ancak aldigim ilk gunden(kasim 2009) beri oyunlarda isinmaya bagli olarak 10-15dk icerisinde kapaniyor.ben daha hic 30 dk oyun oynadigimi bilmem.4 kere servise verdim ama sorun duzelmedi her zman fan temizlendi bios guncellendi sorun yok deyip geri gonderdiler.eylul ayindan beri mahkemem var ve son durusmam 14 subatta ins kazanip parami alacagim.benim sorum su.ben bu bilgisayarda bu sikayeti olan cok kisiyle karsilastim cok yakin bi arkadasimdada var aynisi ve ayni sorun ondada var.acaba butun aksilikler sadece bizimi buldu yoksa bunun bilmedigimiz bi puf noktasimi varda siz sorunsuz oyun oynayabiliyorsunuz?

Isınma sorunu p serilerinde genelde yok.Birkaç istisna hariç.Şahsen şu an güncel oyunlardan skyrim oynuyorum ve bitirdim.Aralıksız 2-3 saat oynadığım oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

quote:

arkadaslar bu baslikta bir cok arkadas bu urunden memnun oldugunu yazmis.benimde aspire 5739g laptop um var ancak aldigim ilk gunden(kasim 2009) beri oyunlarda isinmaya bagli olarak 10-15dk icerisinde kapaniyor.ben daha hic 30 dk oyun oynadigimi bilmem.4 kere servise verdim ama sorun duzelmedi her zman fan temizlendi bios guncellendi sorun yok deyip geri gonderdiler.eylul ayindan beri mahkemem var ve son durusmam 14 subatta ins kazanip parami alacagim.benim sorum su.ben bu bilgisayarda bu sikayeti olan cok kisiyle karsilastim cok yakin bi arkadasimdada var aynisi ve ayni sorun ondada var.acaba butun aksilikler sadece bizimi buldu yoksa bunun bilmedigimiz bi puf noktasimi varda siz sorunsuz oyun oynayabiliyorsunuz?

Isınma sorunu p serilerinde genelde yok.Birkaç istisna hariç.Şahsen şu an güncel oyunlardan skyrim oynuyorum ve bitirdim.Aralıksız 2-3 saat oynadığım oluyor.

t6600 serileri hatalıydı hpsi.

• Merhaba arkadaşlar, bende yaklasık 2 yıla yakın suredır kullanıyorum ( 1 kez servise gıttı o da pil değişimi için ) ve ısınmanın zerre kadarı yok..eşimde Hp kompakt var acılır acılmaz cıhaz sankı yanacak gıbı oluyor.. fakat 5739g cıhazım sabah 8 den aksam 17:30 a kadar acık hiç ısınma problemı ve reset sorunu olmadı genel anlamda memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

Merhaba arkadaşlar, bende yaklasık 2 yıla yakın suredır kullanıyorum ( 1 kez servise gıttı o da pil değişimi için ) ve ısınmanın zerre kadarı yok..eşimde Hp kompakt var acılır acılmaz cıhaz sankı yanacak gıbı oluyor.. fakat 5739g cıhazım sabah 8 den aksam 17:30 a kadar acık hiç ısınma problemı ve reset sorunu olmadı genel anlamda memnunum

işlemci serisi nedir acerin?
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, bende yaklasık 2 yıla yakın suredır kullanıyorum ( 1 kez servise gıttı o da pil değişimi için ) ve ısınmanın zerre kadarı yok..eşimde Hp kompakt var acılır acılmaz cıhaz sankı yanacak gıbı oluyor.. fakat 5739g cıhazım sabah 8 den aksam 17:30 a kadar acık hiç ısınma problemı ve reset sorunu olmadı genel anlamda memnunum

P 7350 ( 2.0 gHZ. 1066 mHZ fsb )

• .

Merhaba arkadaşlar bende 2 yıldır 5739G kullanıyorum önceleri hiç bir sorun yaşamadım ve memnundum fakat son 1-2 aydır sanıyorum ısınmaya bağlı ki makine aşırı ısınınca ve fan çok gürültülü çalışmaya başlayınca kapanıyor.bu konuda neler yapabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

.
  • quote:

quote:

quote:

P 7350 ( 2.0 gHZ. 1066 mHZ fsb )

benimde P7550 bende çok memnunum 2 yılı geçti servise bile gitmedim hiç.
    oyunlarda falan uzun sure oynamama rahmen sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.