Şimdi Ara

acer 5755 ekran kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş sinirim yuzunden leptobun ekranını kırdım kasada falan sorun yok lcd cam kırldı. Zaten garanti bitti diye kendim açtım ekranı çıkarlmayı bekliyo yeni ekran alcam şimdi dışardan alacagım ekranın bi dezavantajı kötülüğü olurmu hiç böyle bişey yptnzmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pos1941

arkadaş sinirim yuzunden leptobun ekranını kırdım kasada falan sorun yok lcd cam kırldı. Zaten garanti bitti diye kendim açtım ekranı çıkarlmayı bekliyo yeni ekran alcam şimdi dışardan alacagım ekranın bi dezavantajı kötülüğü olurmu hiç böyle bişey yptnzmı

çok olmazda kendin takabilecekmisin bilgisayarcıya götür, takayım derken daha çok zarar vereceksin diğer aksağımlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: pos1941

arkadaş sinirim yuzunden leptobun ekranını kırdım kasada falan sorun yok lcd cam kırldı. Zaten garanti bitti diye kendim açtım ekranı çıkarlmayı bekliyo yeni ekran alcam şimdi dışardan alacagım ekranın bi dezavantajı kötülüğü olurmu hiç böyle bişey yptnzmı

çok olmazda kendin takabilecekmisin bilgisayarcıya götür, takayım derken daha çok zarar vereceksin diğer aksağımlara.

öyle ypcam galiba bizim mahallede var tamirci abiye dedim abi ekranı alıyım ben zaten açım ekranı o baglantı girişini sen tak gersini bn hallederm tamam dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Leptop Ekran Kayması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.