Bildirim
acer 5755g intel devre dışı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: thezed
Arkadaşlar bende 5755g modeli var nvidia yı çalıştırmak için (oyunlarda) intel hd graphics'i aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım ona rağmen nvidia ya geçiş yapmadı ve ekran karanlık bu ne saçmalıktı anlamadım .Yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayar resetlediğinizde ekrana görüntü gelecektir Aygıt yöneticisinden aktif ediniz ;
Oyuna girmek içnin de
Oyun Simgesine sağ tık - Grafik İşlemcisini Değiştir - Nvdia Geforce... Tıklayınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 1 Mayıs 2012; 3:25:40 > -
oyunlarda harici kartı devreye sokmak için inteli devre dışı niye bıraktınız çokça yazdık burda nvidia denetim masasından kart ayarlarını yaptınızmı 3d ayarlar bölümünden bazı oyunlarda sıkıntı olabilir oda düşük oyunlarda genelde bunlar pes,cs, eski düşük oyunlar.ağır oyunlarda sıkıntı olmaz sürücüde sorun olmadıktan sonra. -
peki bu bilgisayarı resetlediğimi yani power tuşuna basıp tekrar açtığımda ekranın gelmeme durumuna ne diyebilirsiniz . Önceden böyle olmuyordu görüntü küçük dahi olsa gösteriyordu. -
bilgisayarın normal açılıyormu bu sıkıntı inteli devre dışı bıraktıktan sonramı oldu hiçbir zamn devre dışı bırakma ekran kartında sıkıntı olduğunda bu ekranla bu kartla açabilirsin muhtemelen kardırdıktan sonra bu hatayı verdi.ekran kartını güncellediniz mi?birde oyunun üstüne sağ tıklayıp ekran kartıu değiştirme içeriği pek bir işe yaramaz dediğim yerden ayarları yapmalısın.harici kartı devreye soktuğunuzda normal kullanırken yinede dahili ekran kartı kullanılacak ama oyun açtığınızda hariciye geçecek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X