Şimdi Ara

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.309
Cevap
6
Favori
77.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tural.i

6 şubat kahramanlarına selamlar:) bende sizdenim arkadaşlar. vatan cidden çok güzel bi fiyata sattı teşekkür ediyoru diyeceğima ama ufak da bi kazık attı aslında çünkü reklamında pilinin nasıl olduğunu belirtmemiş ve 6 hücreli 4000ma pilli bilgisayar geldi. şarj süresinden şikayetçi olan arkadaşlar sorununuz budan kaynaklanıyo. zaten acerin 8 hücreli pili bile 4800ma, yani o da çok güçlü bi pil değil.

neyse benim paylaşmak istediğim asıl konu oyun performansı. ben oyun performansından memnun kalmadım bir türlü. need for speed carbon u full grafik oynadığını söyleyen arkadaş var ama benim ekran kartı düşük grafikde bile yavaşlama yapıyo. kullanan arkadaşlar oyun performanslarını paylaşırlarsa sevinirim ve sürücü güncellemesi yapan arkadaşlar varsa sürücü linklerini buraya koyarlarsa çok sevinirim.

hepinizin yeni bilgisayarı hayırlı olsun...

Dostum vista yüklü ise kasma normaldir. XP yükle rahatlıkla oynarsın...

• ben astalawistada pes2008 i 1280*800 mü ne işte onda high de sorunsuz oynuyorum. (full secreen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 18 Şubat 2008; 13:27:40 >
  • quote:

6 şubat kahramanlarına selamlar:) bende sizdenim arkadaşlar. vatan cidden çok güzel bi fiyata sattı teşekkür ediyoru diyeceğima ama ufak da bi kazık attı aslında çünkü reklamında pilinin nasıl olduğunu belirtmemiş ve 6 hücreli 4000ma pilli bilgisayar geldi. şarj süresinden şikayetçi olan arkadaşlar sorununuz budan kaynaklanıyo. zaten acerin 8 hücreli pili bile 4800ma, yani o da çok güçlü bi pil değil.

neyse benim paylaşmak istediğim asıl konu oyun performansı. ben oyun performansından memnun kalmadım bir türlü. need for speed carbon u full grafik oynadığını söyleyen arkadaş var ama benim ekran kartı düşük grafikde bile yavaşlama yapıyo. kullanan arkadaşlar oyun performanslarını paylaşırlarsa sevinirim ve sürücü güncellemesi yapan arkadaşlar varsa sürücü linklerini buraya koyarlarsa çok sevinirim.

hepinizin yeni bilgisayarı hayırlı olsun...

Hing detayda güzel hızlı ve akıcı oynattı. maksimuma aldıgımda yavaşlama var tabi ama görüntüde ne kdar fark yaratr bilemiyorum.

• Merhaba arkadaşlar..
    Ben de bu notebook a sahip olanlardanım. Yalnız bir sorun oldu ve gizli partionlar giti. Recovery cd'si de yapammıştım..
    Olan arkadaşlardan birinden rica etsem bana copy yapıp gönderebilir mi acaba ?
    rica ediyorum ücreti neyse öderim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirclord

Merhaba arkadaşlar..
    Ben de bu notebook a sahip olanlardanım. Yalnız bir sorun oldu ve gizli partionlar giti. Recovery cd'si de yapammıştım..

partitionu sildinmi Alt+F10 çalışmıyormu. Sildiysen geçmiş olsun. Ama Alt+F10 çalışmıyorsa ufak bir araştırma ile bunun çözümünü bulabilrisin forumda. Yada kopya bir vista bul Bİlgisayarın altındaki şifre ile aktive et driverlarıda netten indir bence.
  • teknik servidekiler silmişler..
    alt f10 çalışmıyo
  • quote:

teknik servidekiler silmişler..
    alt f10 çalışmıyo

TEknik servisin partitionu tamamen sileceğini sanmıyorum. Sorun alt F10 ise aşagıdaki llinkde arkadaşlar tarif etmiş nasıl aktif hale getirileceğini. Sana yardımcı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=20139390

Bende de ilk formattan sonra çalışmamıştı bu yönergeleri izleyip aktif hale getirdim.
  • teknik servis kendisi söyledi sildiğini.
    ve partion manager ile zaten görünmüyo bişi silmişler işte.
  • madem silmişler yüklesinler o zaman tekrardan...

sonuçta onlardan kaynaklı bi problem_?
  • arkadaşlar nasıl kaydoluyorum derneğe. benim daha anlamadığım bikaç şey var bu bilgisayarda paylaşalım. ben hala 5920nin performansından memnun kalmadım tam olarak aslında. kararlı ve verimli çalışmıyo çalışmıyo gibi geliyo bana. vistadan olabilir belki diye düşünüyorum. 3-4 ay önce msi m670 almıştım o çok daha kararlı ve verimli çalışıyo hızıda süper pil ömrü de iyi. hız konusu xp vista farkından kaynaklanabilir ama onun pili daha iyi ve işlemcisi bununkinden daha az enerji harcıyo genel olarak. birde bu voip phone olayı var. bu özelliği kullanan arkadaşlar varmı. nasıl çalışıyo.
  • bende 6 şubat efsanesine katılanlardanım...beni de aranıza alın...

• quote:

arkadaşlar nasıl kaydoluyorum derneğe.

hoşgeldin.

• quote:

Orjinalden alıntı: poseiidon
    bende 6 şubat efsanesine katılanlardanım...beni de aranıza alın...

sende hoşgeldin...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar..

Recovery yapamak başlarda herkesin sorunuydu. BU toplulukda defalarca soruldu. Cevapları var. Resimli falan, gayet açık. Sana tavsiyem kendin yap, korkma oldukça da basit bişey. 3 adet DVD lazım olacak. hem forum yardımıyla hem de bilg. in yönlendirmeleriyle rahatlıkla yaparsın. resimli anlatımlara bak
  • Merhaba cevabın için teşekkür ederim.

driverların hepsi kurulu görünüyor. yanlız vistada "network and sharing center" da view full map i seçtiğimde iki ayrı swichten bağlantı kurduğunu farkettim. İnternete iki farklı yönden çıkıyor ve ikisinede bağlandığından sonuçta internete bağlanamıyorum. Bu problemle daha önce karşılaşan var mı?

herkese iyi geceler..
  • daha önce kullandığım 4920g modelinde vista yüklü ve ekran kartı dx9 mimarisindeki x2400 idi. sanırım ekran kartının dx9 olması nedeniyle birçok oyunu oynayabiliyordum.

Bu seride vistaya ek olarak bir de dx10 mimarili gf8600gs işe girince, haliyle dx9 tabanlı oyunların bazılarını oynayamıyorum. Ama diğer taraftan Pes2008, Conan gibi birkaç oyunu kurdum; bu oyunlar bu makinede 4920g'ye göre çok daha rahat ve hızlı oynanıyor.

xp'yi mutlaka denemek istiyorum, yapabilirsem D:\data'ya Xp yi kurmayı deneyeceğim. Böylece C'de vista D'de xp olacak. Tabi yerse..
  • Merhaba arkadaşlar,

Sonunda tüm XP driverlarını ve utilities'lerini eksiksiz şekilde albideburdanyak'da ki paketleri temel alarak bir araya topladım. albideburdanyak'daki paketlerde 4 driver eskiydi. Özellikle NVIDIA 8600 GS driver'ında beklemeye aldıktan sonra ekran geri açılmıyordu. (Klasörde GT yazıyor, aldanmayın.) Yeni driver ve patch ile bu sorunu da hallettim. Tüm driverları yükledikten sonra Aygıt Yöneticisi'nde yalnızca 1 bulunamayan driver kalacak, onu da manuel olarak AS5920_5920G_CIR_v7.1.64.1010 klasörünü göstererek yükleyeceksiniz. Fakat bu driverı yine yarım kalabiliyor. Windows Update'e girdiğiniz anda bu driver'ın en son sürümü ve son sürüm dial-up Modem driverını otomatik yükleyecek. (Sanırım ikisinin boyutu toplam 2mb idi.) Tek dikkat etmeniz gereken, driver'larda en önce Intel Chipset Driver'ı, Utility paketinde de ilk önce Acer Empowering Technology yazılımını kurmak. Yoksa ileride sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıntıları paketin içinde Kurulum Açıklaması adlı txt'de yazdım.

Webcam driverını kurduğunuzda kendi yazılımı açılmayabiliyor. Fakat ister Bilgisayarım'da Webcam ikonuna tıklayarak, ya da MSN Messenger'da birine webcam daveti göndererek test edebilirsiniz. Yani aslında yazılım sorunsuz.

Driver paketinde ek olarak VistaBootPro 3.3 bulunuyor. Vista'nın yanına XP kuracak arkadaşlar en kolay bu yazılımla boot seçeneklerini ayarlayabilirler.

XP Driver Paketi (272 MB):
    http://rapid share.com/files/93001595/Acer_Aspire_5920G_XP_Drivers.part1.rar
    http://rapid share.com/files/93043959/Acer_Aspire_5920G_XP_Drivers.part2.rar
    http://rapid share.com/files/93043975/Acer_Aspire_5920G_XP_Drivers.part3.rar

XP Utilities Paketi (36 MB) (Sağdaki dokunmatik tuşlar, solda ki bluetooth-mail-web-wireless tuşları, touchpad, Acer güç yükseltici vs.) :
    http://rapid share.com/files/93043974/Acer_Aspire_5920G_XP_Utilities.rar

Güle güle kullanın.

Not : Asıl başlıkhttp://forum.donanimhaber.com/m_21290982/tm.htm adresindeydi, fakat kilitlendi.

• selamlar...

*** xp için bluetooth driweri eksik bende... sadece onu upload edebilirmisiniz_???

*** birde astalawistada ses açık, bluetooth açık/kapalı, wireless bağlantı açık/kapalı w.s. tarzında türkçe yazı geliyordu...

size werdiğim linkteki driwerleri kullanmıştım... ondakiler ingilizce çıktı...

volume, wireles connection w.s. sizdeki xp lerde de ingilizcemi uyarılar_? yoksa türkçemi_?

şayet türkçe ise yanıtınız onuda upload edebilirmisiniz_???

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 19 Şubat 2008; 23:52:48 >

• türkçesi yokmuş xp için aratırdım...

driweride buldum gerek kalmadı...
  • selamlar

hdmi-hdmi şeklinde tv'ye bağlantı yapan var mı? hem ses hem görüntüyü düzgün bir şekilde aktarılabiliyor mu hdmi-hdmi olarak?

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.