Şimdi Ara

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.309
Cevap
6
Favori
77.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu akşam itibari ile 979$+kdv 'ye siparişimi werdim............

watana millete hayırlı olsun...

dahaca elime geçmedi ama en sağlam platformda yerimizi alalım paylaşımlara şimdiden başlayalım istedim.

Teknik
    • Serisi: Aspire
    • İşlemci Tipi: Core 2 Duo
    • İşlem Frekansı: T7500(2.20GHz)
    • Chipset: Intel PM965 Express
    • Disk Kapasitesi: 160GB
    • Bellek (std.): 2GB
    • Bellek (max.): 4GB
    • Bellek Standardı: DDR2 667 (PC2 5300)
    • Bellek Yuva Sayısı: 2
    • Sabit Disk Arayüzü: SATA
    • GPU Modeli: GeForce 8600M GS
    • Grafik Belleği: 256MB
    • Ekran Büyüklüğü: 15.4"
    • Maksimum Ekran Çözünürlüğü: 1280x800
    • Geniş Ekran: Var
    • Pil Türü: 8 Hücreli
    • Pil Ömrü (max.): 3.5 Saat
    • Modem: 56K
    • Firewire (IEEE 1394): 1
    • LAN: Var
    • USB: 4
    • İşletim Sistemi: Windows Vista Home Premium
    • Wi-Fi: Var
    • Kart Yuvası: 1xType II PC Kart & 1 x Express Kart
    • Optik Sürücü: DVD Double Layer DVD+RW
    • Flash Kart Okuyucu: SD / MMC / MS / MS Pro / XD Picture
    • Bluetooth: Var
    • Mouse: Touchpad
    • Klavye: Q Türkçe
    • Entegre Webcam: Var
    • Entegre Hoparlör: Var
    • Harici Grafik Kartı: Var
    • Garanti: 2 Sene

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

katılımcılar...
    1. trkkrsy
    2. variationsonathemeof
    3. eXcess3
    4. forumaniaDo
    5. yunusdemir
    6. CuNeyT_41
    7. gurusu
    8. mesutkececi
    9. Marco87
    10. hondaaaa
    11. yaSiN_AMD
    12. senco
    13. tar-re
    14. guido
    15. cotanjand
    16. ilkdostun
    17. volkan_izmr
    18. hastaX
    19. imaginary
    20. sunsea78
    21. faikberk
    22. tolgataz
    23. JesperStromblad
    24. tural.i
    25. poseiidon
    26. CyBeRBoY
    27. derdar
    28. eserguzel (aslında o bir 22 'li )
    29. omerx
    30. reixs
    31. arkasanıl
    32. harunresitz
    33. f_isik03
    34. sonerozen2000
    35. olcaylogy
    36. marmados
    37. berden
    38. nesbar
    39. ershan83
    40. mY_dr#8364;@m_EM_
    41. technoparty (41 Kere Maşşallah Bize_!!! )
    42. MeTeCiK
    43. davedevil
    44. manet
    45. yun-nus
    46. darendeli
    47. kkaan87
    48. vurkan24
    49. Aniltkt (arkasanıl)

----------------------------------------------------- trkkrsy ---------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 4 Nisan 2009; 10:19:50 >

• ayıptır sorması o fiyata nerden buldun aga sen bunu. ben en ucuzunu 1200$a gördüm goldda ordan alacağım
  • bugün vatan bilgisayar card finansa %30 indirimle satış yaptı... hala dewam ediyodur. daha 00:00 'a 2 küsür saat war...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 6 Şubat 2008; 21:56:42 >
  • ben sipariş veremedim çünkü 24 saat hizmet vermiyorlarmış
  • üzülme dediklerine göre 15 gün öncesine göre ben 100 ytl. kar ettim... sende 15 gün snra 100 ytl. kar edersin besbelli...

tawsiyem gazeteleri takip et
  • Ben de bugun vatandan aldım bu aleti,Ilk bakısta f/p olarak gayet iyi gozukuyor.Gunahıyla sevabıyla artık urun bızım.Allah utandırmasın :)

• quote:

Orjinalden alıntı: variationsonathemeof

Ben de bugun vatandan aldım bu aleti,Ilk bakısta f/p olarak gayet iyi gozukuyor.Gunahıyla sevabıyla artık urun bızım.Allah utandırmasın :)

aynen öyle girdik bi işe ya herro ya merro dicez bakalım...

aslında ben bu gün msi ex610 sipariş etmeyi planlıyorken bu tesadüfen gazetede dikkatimi çekti...

hayırlısı...

liste tutalım bakalım kaç kişiye kadar çıkabileceğiz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5920 Derneği
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence her turlu Msi Den iyidir amd tabı zaman gosterecek.dunyada %60 satıs payında artısla ılk sırada atak bakımından..bız kazıklandıysak butun dunya kazıklanıyor.en azından bu da bı tesellı :)

Şaka bı yana kazıklandıgımızı dusunmuyorum tabıı kı :)
  • Arkadaşlar bende aldım bugün indirimden.Gerçekten güzel bir alet Ama gözüme birşey takıldı ekran kartına 8600GT demişsiniz de bilgisayarın üzerinde 8600 GS yazıyor. T7700 işlemcili olanlar galiba 8600 GT
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXcess3

Arkadaşlar bende aldım bugün indirimden.Gerçekten güzel bir alet Ama gözüme birşey takıldı ekran kartına 8600GT demişsiniz de bilgisayarın üzerinde 8600 GS yazıyor. T7700 işlemcili olanlar galiba 8600 GT

evet aynen öyle bundaki ekran kartı gs olan modelden
  • Ben de bugün vatandan indirimLe as5920g 602... modeLini aLmış buLunmaktayım fakat aldığım gibi 1. saniyede bi sorunla karşılaştım . . . aleti kutusundan çıkarttım , kabLoLarı adaptöre taktım , adaptörü laptop a taktım , adaptörün diğer ucunu fişe taktım ... şarj olmaya başladı , 10-15 dk geçmeden birden şalterler attı ve şu an adaptörü fişe taktığımda adaptörün üzerindeki yanması gereken şarj ışığı yanmıyor , laptop da doğal olarak şarj olmuyor

aciL yardımLarınızı bekliorm arkadaşLar...

• bende aldım, benide ekle yada bende de war diyen arkadaşlarıda listeye ekliyorum. herkese hayırlı uğurlu olsun...

da bu gs / gt olayı nedir_? farkı ne yani_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 7 Şubat 2008; 8:47:03 >
  • Bende dün Acer 5920G T7500 aldım. Güzel bir cıhaz özellikle dünkü fiyatı ile. Yanlız ben vistaya bi türlü ısınamadım XP ye nasıl dönebilirim yardımcı olurmusunuz?
  • Bende dün t7500 sahibi oldum biraz tuzluya patladı ama hayırlısı olsun nslsa babamız saolsun..:D üründen şikayitm yok şmdilik
    wireless şeklide sağlam oluomuş ilk kez notebook kullanıorm baya bi rahat:D aynı anda masaustunude bagladım aynı hatta ama aralarında dosya paylaşımı yapamadım zamanla onuda çözerim heralde çok araştrdım xp ye geçiş konusunu ama geçenler driverlerda çok sıkıntı yaratıormuş bnden soylemesi..
  • wireless e bağlanan arkadaşlar nasıl bağlanıyor ben sabahtan beri deniyorum bir türlü bağlanamdım ağı görüyor ama bağlanamıyor bunu nasıl aşıcam modemde sorun olmadığına eminim arkadaş bağlanıyodu önceden %99 sinyal var ama sürekli başarısız diyor? modem usr 911 bu arada
  • sorunu çözdüm tşkler..
  • Ben de dün satın aldığım Acer T7500 ümü az sonra teslim alacağım. İnşallah sorunsuz bir birlikteliğimiz olur
  • selamlar

bende 4920g'den 5920g'ye transfer ettmiş oldum. iki makine arasındaki fark işlemci (t7300-t7500) ekran boyutu (14' - 15') ve ekran kartı (ati x2400 - gf 8600) şeklinde.birde 5920g de hdmi çıkışı var, ki bu da çok çok önemli bir özellik

4920g makinem çalındığı için yeni laptop almak durumunda kaldım. normalde lg r500 alacaktım. Ama vatan'ın bu idirimi dolayısı ile tereddüt etmedim. Acer'in bu serisi ozellikle webcam ve wireless yonunde cok cok iyi. Webcam ve wireless diğer hemen hemen tüm laptoplardan daha iyi, kullandıkça goreceksiniz.

tum site ve forumlarda gorduğüm kadarıyla, bu fiyata (1350 ytl) bu ozelliklerde bir makina bulmak imkansız. Herhalde 2-4 ay daha bu fiyata dusmeyecektir benzer ozellikteki makinalar diye dusunuyorum
  • aile genişliyor... ekliyorum sırayla...

dahaca benimki gelmedi. kullanabilenlere sorayım; hdd nasıl bölünmüş_? 80/80_? 60/100_? gibi_???

elest... " sorunu çözdüm tşkler.. " demişsin... nasıl yaptığını anlatırsan aynı sorunla karşılaşanlar için yardım edilmiş olurdu...

1350 ytl. değil ama 1100 ytl. ye msi ex610 alıyordum. ki onda da yok yok_!!! (hdmi dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 7 Şubat 2008; 12:33:15 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.