Şimdi Ara

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.309
Cevap
6
Favori
77.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şimdi bu bilgisayarla hiçbir cd-dvd gelmiyor.
    yani siz bilgisayarı açar açmaz oluşturmalısınız.

gelelim soruma.
    diyelim ki bu dvd'yi oluşturdunuz. daha sonra hdd'yi ikiye böldünüz. D kısmına dosyalar falan attınız.
    Bir gün baktınız ki vista yavaşlamaya başladı.
    Ben şu dvd'den başa döneyim dediniz.
    D sürücüsü ve oraya attıgınız bilgiler de siliniyor mu?
  • selamlar

ben 4920g de 3-4 sefer formatlama yapmıştım bu şekilde ve d deki arşivleri hiç ellememişti. 5920g de de aynısıdır diye düşünüyorum

4920g'de hdd den yada yedek dvd den tekrar format+kurulum yaprığında d ye dokunmuyor direkt c'yi formatlayıp oraya kurulum yapıyordu
  • arkadaşlar makinenin vista puanı 4,7
  • bi yerde 4,9 gördüydüm... acaba ben başka modelinimi gördüm_?

bu yedek dvd dediğiniz nedir_? bizmi oluşturacağız onu_? nasıl olacak_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 7 Şubat 2008; 16:50:49 >
  • ben alalı 2 ay falan oluyo 1400$+kdv ye almıştım sonra bu indirim başladı ama zaten bende o karttan yoktu..

laptoptan memnunum çok güzel ama fazla ısınıyo oda pek sorun olmuyo takıldığı reset attığı olmadı hiç
  • su an arkadasım makinenin başinda 4,8 diyor.
    eski 4920g'umda 4.3 tü.
  • yaw bu dvd meselesini baya bi geniş anlatsaınz olurmu:S ? bu konuda biraz zayıfım yanında cd de wermediler :S 3 dvd gerekiomuş dediler ben bişiler yapmaya çalştm ama 2 cd çöpe gtti:D bekliorum abiler paylaşn ltfen..
  • saka adlı arkadaş başka sitede paylaşmıştı ondan alıntı koyuyorum

Acer aspire 5720 recovery disk oluşturma

Bilgisayarı ilk açtığınızda ürün kurtarma cd'nizi mutlaka oluşturunuz. Aksi takdirde ileride sisteminizi yeniden yapılandırmanız çok ama çok uğraştırıcı olacaktır.

Ürün kurtarma cd'sini nasıl oluşturacağınızı bilmiyorsanız bilgisayarınızla gelen kullanma klavuzunda "Ürün kurtarma ve Yeniden Yükleme Çözümleri" kısmını okuyabilirsiniz.

Yada aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

* Öncelikle 3 adet boş dvd satın alın ve kenara koyun.
    * "Acer araçlarından Empowering" i açın.
    * "Acer eRecovery Management" i seçin.
    * Gelen ekrandan altta kalan "Burn disk"i seçin.
    * Burada gelen seçeneklerden "Create factory default disc"i seçin. 2 dvd gerekiyor. Bu komple yedek alıyor.
    * Diğer bir seçenekte "Create driver and application backup disc" ile sürücü ve hediye programların yedeğini almaktır. 1 dvd gerekiyor. Bence iki seçeneği de yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rattlehead -- 7 Şubat 2008; 18:43:00 >

• Arkadaslar Wireless baglantımı kullanamıyorum.Bagdastırıcıyla ılgılı bı probem var sanırımyardımcı olabılenolursa cok sevınırım.zira kurdugum hıcbır kablosouz baglantı çalışmadı.
  • bende dun vatan bigisayardan indirimli fiyata aldım henuz urun ulasmadı

• quote:

Orjinalden alıntı: hondaaaa

bende dun vatan bigisayardan indirimli fiyata aldım henuz urun ulasmadı

eywallah_!!! hayırlı olsun. güle güle kullan... ekliyorum senide...
  • Tüm zamanların en çok satan Laptop'u dur belkide dün vatan a uğramıştam Teknik servis önünden geçtiğimde gördün en az 15 adet 5920/7500 vardı hepsine birden işletim sistemi kuruluyordu. Bimeks de Teknosadada durum farklı değil

Sormadan geçmeyeyim bu Touchpad in ortasında ki tuş ne işe yarıyor. Basıyorum bi icraat olmuyor bende.

• 10 numara
  • bi arkadaş bu laptopun fifa 08 de donarak oynattığından bahsetmiş... deneyen oynayan oldumu başka_? sizde durum nedir_???
  • Arkadaşlar ben bu ilk şarj süresini sormak istiyorum. 12 saat süreyle şarj olması gerekiyormuş ilk defasında. O 12 saat sırasında cihazı kullanmak bir sakınca yaratır mı? İlk defa notebook'um olduğu için özellikle pil ve şarj olaylarını pek bilmiyorum.

Mesela bir de şu var: Pilin uzun ömürlü olması için neler yapmalıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Tüm zamanların en çok satan Laptop'u dur belkide dün vatan a uğramıştam Teknik servis önünden geçtiğimde gördün en az 15 adet 5920/7500 vardı hepsine birden işletim sistemi kuruluyordu. Bimeks de Teknosadada durum farklı değil

Sormadan geçmeyeyim bu Touchpad in ortasında ki tuş ne işe yarıyor. Basıyorum bi icraat olmuyor bende.

webde gezzerken asagı yukarı yapabiliosn.. gzel birsey
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurusu

Arkadaşlar ben bu ilk şarj süresini sormak istiyorum. 12 saat süreyle şarj olması gerekiyormuş ilk defasında. O 12 saat sırasında cihazı kullanmak bir sakınca yaratır mı? İlk defa notebook'um olduğu için özellikle pil ve şarj olaylarını pek bilmiyorum.

Mesela bir de şu var: Pilin uzun ömürlü olması için neler yapmalıyız?

benm bildigim notebookun pili takılı iken sarj edip kullanmıcaksn..
    ben pil takılı iken wistayı kurdm, sonra cıkardm sarjdan dewam :)

muhtemelen gece kapaı iken sarja takarm
  • nasıl yani,
    devamlı pille kullanıp bitmesinimi beklicez sonra da tekrar şarja takıp şarj edicez?
    peki devamlı elektriğe bağlı kullanmak istersek laptopun pilini çıkartıp öyle mi kullanacaz demek istiyorsun?
  • bu arada ben 3 hafta önceki kampanyadan (vatandan) 5920g 60... 1452 ytl'ye aldım, çok memnunum makina şimdilik çok güzel çalışıyoru.herhangi bir sorun yok.hepimize hayırlı olsun

not. listeye beni de kaydedebilirsiniz
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ilk defa Laptop kullanıyorum Sizleri birkaç sorum olacak,

1- Laptopu Başlat Menüsünden kapattığım zaman Öndeki sarı ışık ve kapatma/açma düğmesinde sarı ışık yanıp sönüyor bu normalmi, Daha sonra açdığım zaman direk karşıma oturum açma geliyor ve tıkladığım zaman hemen açılıyor. (Herhalde kapatma işini tam yapamıyorum)

2- Masa üstündeki fazla simgeler var ACER'ın bunları nasıl kaldıra bilirim, Vista kullanmadığım için nasıl yapılacağını bilmiyorum,

3- Xp'yi dönmek isitiyorum sağolsun arkadaşın biri link verdi Driverlerle ilgili ama format atmak vistaya xp ye benziyormu yoksa farklı birşeymi yapmam lazım,

4- Tamdolu şarz ne kadar gider acaba,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.