Şimdi Ara

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.309
Cevap
6
Favori
77.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım Vista'dan memnun olan sadece ben varım forumda. Herkes ya XP'ye geçmiş ya da geçmeye çalışıyor. Ben ilk kez Vista kullandım, ilk başlarda tuhaf gelse de elimden geldiğince ekstralarını kapattım, sadeleştirdi. Örneğin explorerda birçok gereksiz şeyler vardı. Çok basit bir hale getirdim sayfa yapısını. Makina da maşallah kasmıyor Vista'da. Ben sevdim kendisini.

@akaco23 Ben dediğim gibi Vista kullanıyorum. Harddiskten hiç ses gelmiyor fakat akşam recovery disc oluştururken çok fazla vurma sesi geldi. Sanırım DVD sürücüsünden geldi ses. Sorun etmedim. Laptoplarda sık duyulan bir ses sanırım bu. Yani makina çalışıyorsa sorun yok bence.
  • normal çalışırken ve oyun oynarken fan sesi nasıl?

kasa ısısı nasıl?
    mesela oyun oynarken malum elimiz hep klavyede oluyor.
    rahatsız edici bir sıcaklık hissediliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 9 Şubat 2008; 16:07:50 >
  • rahatsız edici bir sıcaklık yok pc tüm gün çalıştırdım crysis oynadım işlemciyi zorladım abartılı bişey yok sıcaklık normal arkdaşlar.
    fan sesi falan duyulmuyo dvd yazdırdım lekeli cdler wardı hepsini okudu ses çıkarmadan yani laptopta sorun yok sedece crysis olayı moralimi bozdu güsel çalışmasını bekliyodum en düşük ayarlarda çalıştı. ricam xp yükleyen bir arkadaşda crysis yükleyip bi baksa..

quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

normal çalışırken ve oyun oynarken fan sesi nasıl?

kasa ısısı nasıl?
    mesela oyun oynarken malum elimiz hep klavyede oluyor.
    rahatsız edici bir sıcaklık hissediliyor mu?
  • arkdaşlar visita yüklü 50gb yenmiş hoş bir durum değil. benim merak ettiğimvisitanın yedeğini aldım xp yükledim sonra visitaya geri dönücem diyelim döndüğümde yine alt + f10 tuşu tekrardan çalışmaya başlarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_izmr

arkdaşlar visita yüklü 50gb yenmiş hoş bir durum değil. benim merak ettiğimvisitanın yedeğini aldım xp yükledim sonra visitaya geri dönücem diyelim döndüğümde yine alt + f10 tuşu tekrardan çalışmaya başlarmı?

çalışır çünkü alt+f10 özelliği bios'a entegre edilmiş birşey, bios sürümünü değiştirmeden o özelliği temelli kaldıramazsın. (tabii xp'de partition magic ile özel bölümleri de silmemiş olman gerekir :) )
  • Cahilliğimi bağışlayın arkadaşlar, ama şu alt+f10 olayı nedir? Çok sık duyuyorum fakat ne işe yaradığını bilmiyorum.
  • Avira yı kurdum cok guzel bır programmış Fb100.Yil,Herkese tavsiye ederim.Nod 32 nın bulamadıgı bı suru seyı buldu.

Bu arada ben de vistayı kullananlardanım xp driver şikayetlerini duyunca bıraz urkutucu geldı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: variationsonathemeof

Avira yı kurdum cok guzel bır programmış Fb100.Yil,Herkese tavsiye ederim.Nod 32 nın bulamadıgı bı suru seyı buldu.

Bu arada ben de vistayı kullananlardanım xp driver şikayetlerini duyunca bıraz urkutucu geldı :)

Su ana kadar Panda, CA, McAfee, Kaspersky, Nod32, Bitdefender ve adını unuttuğum birkaç tane daha antivirus denedim.
    Bunların paralı versiyonlarını da denedim.

Ancak bedava olan Avira kadar iyisini bulamadım.
    Avira hem diğerlerinin bulamadıklarını buluyor, hem sistemi kasmıyor, hem de bedava.
    Daha ne olsun.
  • recoweri yaptım dvd olştrdum burada nasıl anlatıldıysa yaptım fakat dogrulama yapılamadı dedi yeni dvd takın yasdı taktım ama oyle 3 dvd yaptım 3ündede aynı şeyler war yinemi beceremedim yaw:S pof :S nolcak bole :D
  • carbon ful ayarda kasmadan çalıştı :D
  • merhaba arkadaşlar

benide bu listeye ekleyebilirmisiniz.

6 şubat kahramanı ;)

ekran kartında gt il gs arasında çok fark varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

quote:

Orjinalden alıntı: variationsonathemeof

Avira yı kurdum cok guzel bır programmış Fb100.Yil,Herkese tavsiye ederim.Nod 32 nın bulamadıgı bı suru seyı buldu.

Su ana kadar Panda, CA, McAfee, Kaspersky, Nod32, Bitdefender ve adını unuttuğum birkaç tane daha antivirus denedim.
    Bunların paralı versiyonlarını da denedim.

Ancak bedava olan Avira kadar iyisini bulamadım.
    Avira hem diğerlerinin bulamadıklarını buluyor, hem sistemi kasmıyor, hem de bedava.
    Daha ne olsun.

Bedava olması da extra bir guzellık katıyor başarısına Avira nın.Ben de herkese tavsiye ediyorum artık :)

• bence en iyi virus programi panda 2008. Bu program sadece anti virus programı degil. hacker proglarını da etkisiz hale getiriyor. Norton dan daha hızlı ancak avira kadar da hızlı degil. guvenlik olarak panda yı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar Touchpad in ortasındaki küçük tuş'u ben niye çalıştıramıyorum, bir ayarı falan mı var, biryerlerden aktifleştirmek mi gerekiyor basıyorum tık yok

webde gezzerken asagı yukarı yapabiliosn.. bastığımızda birden bire sayfanın üstüne yada altına mı iniyoruz. Bunu mu demek istediniz.

quote:

Orjinalden alıntı: yaSiN_AMD

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Tüm zamanların en çok satan Laptop'u dur belkide dün vatan a uğramıştam Teknik servis önünden geçtiğimde gördün en az 15 adet 5920/7500 vardı hepsine birden işletim sistemi kuruluyordu. Bimeks de Teknosadada durum farklı değil

Sormadan geçmeyeyim bu Touchpad in ortasında ki tuş ne işe yarıyor. Basıyorum bi icraat olmuyor bende.

webde gezzerken asagı yukarı yapabiliosn.. gzel birsey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 10 Şubat 2008; 2:20:46 >

• tam ortasına değil yukarı kısmına weya aşağı kısmına bsınız.. sayfayı indirip kaldrmaya yarıyor...
    quote:

Arkadaşlar Touchpad in ortasındaki küçük tuş'u ben niye çalıştıramıyorum, bir ayarı falan mı var, biryerlerden aktifleştirmek mi gerekiyor basıyorum tık yok

webde gezzerken asagı yukarı yapabiliosn.. bastığımızda birden bire sayfanın üstüne yada altına mı iniyoruz. Bunu mu demek istediniz.

quote:

Orjinalden alıntı: yaSiN_AMD

quote:

Tüm zamanların en çok satan Laptop'u dur belkide dün vatan a uğramıştam Teknik servis önünden geçtiğimde gördün en az 15 adet 5920/7500 vardı hepsine birden işletim sistemi kuruluyordu. Bimeks de Teknosadada durum farklı değil

Sormadan geçmeyeyim bu Touchpad in ortasında ki tuş ne işe yarıyor. Basıyorum bi icraat olmuyor bende.

webde gezzerken asagı yukarı yapabiliosn.. gzel birsey

• quote:

Orjinalden alıntı: akaco23

Arkadaslar meraba ben de vatandan 979+kdv ye aldım.Xp yukledım sorunsuz herseyı tanıdı fakat hıc bır ıslem yapmazken bılgısayardan tik gıbı bırses gelıyor sanırım hard dıskden sankı saat tikler gibi arada yapıo bu normalmidir yada bı tek bende mı var..bılgılerınızı beklıyorum tesekkur ederım

Aynı ses benimkinde de var kardeş , Sanki su damlıyor gibi arada bi ses geliyor.
  • ben wista'dan suan memnunum.. sorf yapıp msnde takılıorm stn birsey yaptıgım yok :))
    ama haftaya islemciyi zorlayacak seyler yapacagım...

Ben bir amd'ci olarak adı bu kadar yüksek olan bir pentium işlemciyi cok zayıf gördüm... bunun ayarında bir amd işlemci olsa idi muhtemelen cosup ucan bir makine olurdu =)

• quote:

Orjinalden alıntı: sunsea78

merhaba arkadaşlar

benide bu listeye ekleyebilirmisiniz.

6 şubat kahramanı ;)

ekran kartında gt il gs arasında çok fark varmı ?

aramıza hoşgeldin...
  • arkadaşlar yaklaşık 14 saat şarjda bıraktım...

şimdi deneme amaçlı açtım. (kablosunu çıkararak) (dengeli konumunda)

1 saat 19 dakika diyor... (%91 yazıyor şu an) normalmi bu_? sizde denedinizmi_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 10 Şubat 2008; 10:01:38 >
  • merhaba

Benide listeye eklermisiniz?

tşk.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.