Şimdi Ara

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.309
Cevap
6
Favori
77.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tar-re

merhaba

Benide listeye eklermisiniz?

tşk.

13 numaradasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trkkrsy

quote:

Orjinalden alıntı: sunsea78

merhaba arkadaşlar

benide bu listeye ekleyebilirmisiniz.

6 şubat kahramanı ;)

ekran kartında gt il gs arasında çok fark varmı ?

aramıza hoşgeldin...

hoşbulduk ;)

bi soru sormuştum cevap alamadım.. gt ekran kartı ile gs ekran kartı arasında çok fark varmı..
    ayrıca d sürücüsüne xp yüklemeyi düşünüyorum.. vistayı bozmadan xp deki gibi dual boot nasıl yapabilirim..

selamlar..

• Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla avira'yı herkes beğenmiş.Bende size firmanın internette yasal olarak dağıttığı 3 aylık lisans linkini vereyim

3 Aylık Avira Antivir Premium
    http://www1.avira.com/en/evaluate/chip.php

3 Aylık Avira Antivir Security Suite
    http://www.avira.com/en/evaluate/vnu.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rattlehead -- 10 Şubat 2008; 12:37:26 >

• http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html GT 28. sırada, GS ise 31. sırada. Ama arada %20-30 civarı bir puan farkı var. Yani GT oldukça iyi diyebiliriz bizimkinden.

http://forum.donanimhaber.com/m_16903732/mpage_1/tm.htm Burada da XP için yapman gerekenler yazıyor.

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar

6 şubat kahramanı ;)

aramıza hoşgeldin...

hoşbulduk ;)

bi soru sormuştum cevap alamadım.. gt ekran kartı ile gs ekran kartı arasında çok fark varmı..
    ayrıca d sürücüsüne xp yüklemeyi düşünüyorum.. vistayı bozmadan xp deki gibi dual boot nasıl yapabilirim..

selamlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html GT 28. sırada, GS ise 31. sırada. Ama arada %20-30 civarı bir puan farkı var. Yani GT oldukça iyi diyebiliriz bizimkinden.

http://forum.donanimhaber.com/m_16903732/mpage_1/tm.htm Burada da XP için yapman gerekenler yazıyor.

quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar

6 şubat kahramanı ;)

aramıza hoşgeldin...

hoşbulduk ;)

selamlar..

bilgilendirmen için çok tşk ederim.

selamlar..

• Sağol eXcess3 bu lınkler harıka oldu.Hemen indiriyorum! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: variationsonathemeof

Sağol eXcess3 bu lınkler harıka oldu.Hemen indiriyorum! :)

Sende sağol maksat yardımlaşmak Avirayı kullananların Premium'a geçmesini öneririm çünkü classic srümüyle arasında çok fark var çok daha iyi.Dediklerimi aşağıdaki tablodanda rahatça görebilirsiniz.

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

• beni de ekleyin arkadaşlar unutmayın ayrıca laptobumdan çok memnunum...
  • Arkadaşlar önemli bulduğum birşeyi paylaşayım dedim. Az önce ekran kartının 163.69 sürücüsünü indirdim. Oyun grafikleri puanım 4.9'dan 5.2'ye yükseldi. Ayrıca ne alakası var anlamadım ama RAM performansım da 4.7'den 4.8'e yükseldi. Deneyin derim.
  • Linki de yazayım arkadaşlar.http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=15049

Unutmayın driverın hemen yanındaki modded inf. dosyasını indirip driverın açıldığı dosyadaki inf dosyasıyla değiştirmemiz gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imaginary

Arkadaşlar önemli bulduğum birşeyi paylaşayım dedim. Az önce ekran kartının 163.69 sürücüsünü indirdim. Oyun grafikleri puanım 4.9'dan 5.2'ye yükseldi. Ayrıca ne alakası var anlamadım ama RAM performansım da 4.7'den 4.8'e yükseldi. Deneyin derim.

Ben nvidia'dan indirdim 8600GS'nin son sürücüsünün vista için olanını ama makineye bir türlü yüklenmedi hep hata veriyor.Sen nerden indirdin acaba öğrenebilir miyim?

Düzeltme: Tamam şimdi gördüm yazmışsın sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rattlehead -- 10 Şubat 2008; 16:07:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: faikberk

beni de ekleyin arkadaşlar unutmayın ayrıca laptobumdan çok memnunum...

aramıza hoşgeldin...
  • Yok yok bu dediğinizi biliyorum ped'in sağ kenar ve alt kenarında parmağınızı hareket ettirdiğinizde sayfa aşağı-yukarı veya sağa sola kayıyor, benim demek istediğim bu tuş nedir

|=-=-=-=> ACER 5920 602 (T7500) KULLANICI TOPLULUĞU <=-=-=-=|

quote:

Orjinalden alıntı: CuNeyT_41

tam ortasına değil yukarı kısmına weya aşağı kısmına bsınız.. sayfayı indirip kaldrmaya yarıyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Arkadaşlar Touchpad in ortasındaki küçük tuş'u ben niye çalıştıramıyorum, bir ayarı falan mı var, biryerlerden aktifleştirmek mi gerekiyor basıyorum tık yok

webde gezzerken asagı yukarı yapabiliosn.. bastığımızda birden bire sayfanın üstüne yada altına mı iniyoruz. Bunu mu demek istediniz.

quote:

Orjinalden alıntı: yaSiN_AMD

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

Tüm zamanların en çok satan Laptop'u dur belkide dün vatan a uğramıştam Teknik servis önünden geçtiğimde gördün en az 15 adet 5920/7500 vardı hepsine birden işletim sistemi kuruluyordu. Bimeks de Teknosadada durum farklı değil

Sormadan geçmeyeyim bu Touchpad in ortasında ki tuş ne işe yarıyor. Basıyorum bi icraat olmuyor bende.

webde gezzerken asagı yukarı yapabiliosn.. gzel birsey

• o tuşta; tuşa basılı tutup pedde elini oynattıkça oynattığın yöne sayfayı kaydırıyo... yukaru - aşağı w.s.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    benden size bi soru... kaç saat şarjda tutuyosunuz_? batarya kaç saat gidiyo süreli deneyen oldumu_?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu forumda denk gelmiştim... bi arkadaş 5920 sinde (t7500 mü emin değilim) bataryanın takıldığı yerin altında sim kart takma yeri war acaba ne girişi bu demişti... benimkinde öle bi yer war fakat siyah bant war... sizlerde durum nedir_??? açıkmı_? kapalımı sizde de_?
    (bu arada pes 2008 (full detailsde) we nfs pro street takılmadan oynatıyo...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 10 Şubat 2008; 23:41:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yunusdemir

quote:

Orjinalden alıntı: akaco23

Arkadaslar meraba ben de vatandan 979+kdv ye aldım.Xp yukledım sorunsuz herseyı tanıdı fakat hıc bır ıslem yapmazken bılgısayardan tik gıbı bırses gelıyor sanırım hard dıskden sankı saat tikler gibi arada yapıo bu normalmidir yada bı tek bende mı var..bılgılerınızı beklıyorum tesekkur ederım

Aynı ses benimkinde de var kardeş , Sanki su damlıyor gibi arada bi ses geliyor.

benimkinden de bu ses geliyor ben de soruyorum normal midir diğerlerinden de geliyor mu???

• quote:

Orjinalden alıntı: sawfor3

quote:

Orjinalden alıntı: yunusdemir

quote:

Orjinalden alıntı: akaco23

Arkadaslar meraba ben de vatandan 979+kdv ye aldım.Xp yukledım sorunsuz herseyı tanıdı fakat hıc bır ıslem yapmazken bılgısayardan tik gıbı bırses gelıyor sanırım hard dıskden sankı saat tikler gibi arada yapıo bu normalmidir yada bı tek bende mı var..bılgılerınızı beklıyorum tesekkur ederım

Aynı ses benimkinde de var kardeş , Sanki su damlıyor gibi arada bi ses geliyor.

benimkinden de bu ses geliyor ben de soruyorum normal midir diğerlerinden de geliyor mu???

bendekinde öle tik gibi bi ses duymadım ben şu ana kadar_???

• Arkadaşlar ben makineyi kullanmadığım sürece sürekli şarja takılı bırakıyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum? Bu arada ilk açtığım anda tasarruf modunda makina 2:15 gibi bir süre göösteriyor? Ya sizde durum nasıl arkadaşlar?
  • bu gece şarja taktım bakalım... sabaha kadar bekletip sabah deneyeceğim. dengeli modda ne kadar kalacak bakalım.

bu gün 1 saat 19 dakka gösterdi.

ama açılan uygulama ilede alakalı değilmi şarjın gitmesi_?

atıyorum sen açarsın auto cad kullanırsın. işlemci ram çalışır yakar... ben açarım pes, fifa v.s. işlemci ram ... yakar...

öbürü açar mp3 dinler, nette takılır. v.s. az yakar... bunlarda etkiler bence... yanlışmıyım_?
  • Benide de alsanıza aranıza.....
    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. 702 modelindeki robson bellektende buldukmu tamamdır diyorum. Bu bellekten bulabilen varmı arkadaşlar... Crysis te 1280x800 grafik ayarları sayfasında ise sağ tarafta olanlar yen yüksek solda olanlar ise genellikle düşükte kasmadan oynadım. Yaklaşık 22-27 fps arası bir değer aldım. Yalnız bu şekilde oynayabilmek için en son directx, crysis patch 1.1 ve son ekran kartı driverlarını kurmanız lazım. Yoksa oyun biraz yavaş çalışıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgataz
    Benide de alsanıza aranıza.....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.